Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Η ατζέντα της Τετάρτης

Η εταιρία ΟΠΑΠ ανακοινώνει τα ετήσια αποτελέσματα για το 2006, ενώ οι εταιρίες Άκτιβ Επενδυτική και Αλουμίνιο της Ελλάδος πραγματοποιούν γενική συνέλευση

Η ατζέντα της Τετάρτης
Σήμερα, Τετάρτη

Γενικές συνελεύσεις

ΑΚΤΙΒ ΕΠΕΝΔΥΤΙΚΗ Α.Ε.Ε.Χ.: Εκτακτη γενική συνέλευση των μετόχων της εταιρίας, στις 17:00, στα γραφεία της Εταιρίας που βρίσκονται στο Αιγάλεω, οδός Ιερά Οδός, αρ. 269α, με θέματα ημερησίας διάταξης: 1. Υποβολή και έγκριση των Οικονομικών Καταστάσεων της Εταιρείας της χρήσης από 1ης Ιανουαρίου 2006 μέχρι 30ης Νοεμβρίου 2006, οι οποίες περιλαμβάνουν τον Ισολογισμό Έναρξης Εκκαθάρισης και των σχετικών Εκθέσεων του προσωρινού Εκκαθαριστή και του Ορκωτού Ελεγκτή Λογιστή.

2. Απαλλαγή των Μελών του Διοικητικού Συμβουλίου της Εταιρείας και του Ορκωτού Λογιστή από κάθε ευθύνη αποζημίωσης για τα πεπραγμένα της περαιουμένης χρήσης.

3. Εκλογή Εταιρίας Ορκωτών Ελεγκτών Λογιστών καθώς και ενός Τακτικού και ενός Αναπληρωματικού Ορκωτού Λογιστή από το Σώμα Ορκωτών Ελεγκτών για την τρέχουσα εταιρική χρήση.

4. Ενημέρωση των κ.κ. μετόχων επί της πορείας της εκκαθάρισης.

5. Λύση συμβάσεων της Εταιρείας με τρίτα φυσικά ή νομικά πρόσωπα.

6. Εκποίηση παγίων στοιχείων της Εταιρείας.

7. Παραίτηση από δικογράφων και του δικαιώματος ασκήσεως αγωγών και αντιμετώπιση εκκρεμών δικών.

8. Έγκριση αμοιβών Επόπτη Εκκαθάρισης και Εκκαθαριστή της Εταιρείας.

ΑΛΟΥΜΙΝΙΟ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ Α.Ε.: Εκτακτη γενική συνέλευση των μετόχων της Εταιρίας, στις 11:00, στην έδρα της Εταιρίας, στο Δήμο Αμαρουσίου Αττικής και στην Αίθουσα Συνεδριάσεων των γραφείων της ΜΥΤΙΛΗΝΑΙΟΣ ΑΕ ΟΜΙΛΟΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ, Πατρόκλου 5-7, με θέματα ημερήσιας διάταξης: 1. Λήψη απόφασης για την ακύρωση ιδίων μετοχών που αποκτήθηκαν μέσω Χρηματιστηρίου σύμφωνα με τις προβλέψεις του άρθρου 16 παρ. 12 και 13 του κν. 2190/1920.

2. Μείωση του μετοχικού κεφαλαίου της Εταιρείας συνεπεία ακύρωσης των ιδίων μετοχών που αποκτήθηκαν μέσω Χρηματιστηρίου με αντίστοιχη τροποποίηση του άρθρου 5 του Καταστατικού της.

Διάφορα

* Ο Πρωθυπουργός κ. Κώστας Καραμανλής θα συναντηθεί στις 12.00, στο Μέγαρο Μαξίμου, με τον πρώην Πρόεδρο της Νέας Δημοκρατίας, τον βουλευτή κ. Μιλτιάδη Έβερτ.

* Ο Υπουργός Οικονομίας και Οικονομικών κ. Γιώργος Αλογοσκούφης θα συναντηθεί σήμερα και ώρα 10.30, με τον Δήμαρχο Αθηναίων κ. Νικήτα Κακλαμάνη.

Στις 12.30 ο υπουργός θα συναντηθεί με εκπροσώπους της εταιρίας TΗYSSEN.



* Στις 11:00, κατόπιν πρόσκλησης του κ. Γ. Αλογοσκούφη, υπουργού Οικονομίας και Οικονομικών, πραγματοποιείται συνεδρίαση της νέας Ολομέλειας της Οικονομικής και Κοινωνικής Επιτροπής (Ο.Κ.Ε.), στα γραφεία της (Αμβρ. Φραντζή 9, Ν. Κόσμος). Η νέα Ολομέλεια θα εκλέξει τον Πρόεδρο της Ο.Κ.Ε. για την επόμενη τριετία.

* Ο υπουργός Μεταφορών και Επικοινωνιών, Μιχάλης Λιάπης, θα έχει στις 09:45, συνάντηση με τον υφυπουργό Πληροφορικής και Επικοινωνιών της Δημοκρατίας της Κορέας, κ. Young-whan YOO, στο πλαίσιο επίσκεψης κορεατικής αντιπροσωπείας. Στη συνάντηση, οι δύο Υπουργοί θα εξετάσουν την κατάσταση του τομέα ηλεκτρονικών επικοινωνιών των δύο χωρών, καθώς και τις αντίστοιχες εθνικές στρατηγικές στον τομέα των Τεχνολογιών Πληροφορικής και Επικοινωνιών και θα υπογράψουν μνημόνιο συνεργασίας. Στη συνέχεια θα εγκαινιάσει το νέο Αυτοματοποιημένο Κέντρο Διαλογής Αττικής των ΕΛΤΑ στο Κρυονέρι (11:00).

* Ο υπουργός Απασχόλησης και Κοινωνικής Προστασίας, Σάββας Τσιτουρίδης, πραγματοποιεί συνάντηση στις 10:00 με τον Πρόεδρο της Εθνικής Συνομοσπονδίας Ατόμων με Αναπηρία, Γιάννη Βαρδακαστάνη, και με εκπροσώπους της Συνομοσπονδίας. Στις 11:15 ο Υπουργός θα πραγματοποιήσει συνάντηση με τον Πρόεδρο του Συνδέσμου Μελών Χρηματιστηρίου Αθηνών, Αλέξανδρο Μωραϊτάκη, και το Διοικητικό Συμβούλιο. Στη συνέχεια (12:00) θα έχει συνάντηση με τον Πρόεδρο της Ένωσης Θεσμικών Επενδυτών, Γιώργο Παπουτσή, και το Διοικητικό Συμβούλιο. Τέλος, ο κ. Τσιτουρίδης θα είναι κεντρικός ομιλητής σε ημερίδα που διοργανώνει η εφημερίδα ”Πατρίς” στις 18:00 με θέμα ”Δ’ Κοινοτικό Πλαίσιο Στήριξης: Συμβολή στην ενίσχυση της απασχόλησης” που θα πραγματοποιηθεί στο Συνεδριακό Κέντρο της Νομαρχίας Ηλείας .

Οικονομικά αποτελέσματα

Η εταιρία ΟΠΑΠ ανακοινώνει τα ετήσια αποτελέσματα έτους του 2006.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v