Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Η ατζέντα της Τρίτης

Εκποιούνται για δεύτερη ημέρα 2.000 κοινές μετοχές της εταιρίας Βιοσώλ. Ακόμα, πραγματοποιείται ευρεία σύσκεψη στο ΥΠΟΙΚ για το θέμα των επενδύσεων των ασφαλιστικών ταμείων. Επίσης, ανακοινώνεται ο δείκτης τιμών υλικών κατασκευής νέων κτιρίων κατοικιών Φεβρουαρίου.

Η ατζέντα της Τρίτης
Σήμερα, Τρίτη

Διάφορα

Σύσκεψη για το θεσμικό πλαίσιο των επενδύσεων των διαθεσίμων των ασφαλιστικών ταμείων θα πραγματοποιηθεί στις 9:00, στο υπουργείο Οικονομίας και Οικονομικών.

Στη σύσκεψη θα μετέχουν ο υπουργός Οικονομίας και Οικονομικών, κ. Γ. Αλογοσκούφης, ο υπουργός Απασχόλησης και Κοινωνικής Προστασίας, κ. Σ. Τσιτουρίδης, ο υφυπουργός Οικονομίας και Οικονομικών, κ. Π. Δούκας, ο διοικητής της Τράπεζας της Ελλάδος, κ. Ν. Γκαργκάνας, ο υποδιοικητής της ΤτΕ, κ. Π. Θωμόπουλος, ο γενικός γραμματέας του ΥΠΟΙΟ, κ. Γ. Σιδηρόπουλος, ο γενικός γραμματέας δημοσιονομικής πολιτικής του ΥΠΟΙΟ, κ. Γ. Κουρής, ο πρόεδρος της Επιτροπής Κεφαλαιαγοράς, κ. Α. Πιλάβιος, και ο πρόεδρος του Χρηματιστηρίου Αθηνών, κ. Σ. Καπράλος.

Ο υπουργός Ανάπτυξης, κ. Δημήτρης Σιούφας, και ο γενικός γραμματέας Έρευνας και Τεχνολογίας, καθηγητής Ιωάννης Τσουκαλάς, θα παρευρεθούν και θα απευθύνουν χαιρετισμό σε εκδήλωση που διοργανώνει, στις 12:30 μ.μ., στο αμφιθέατρο του Εθνικού Ιδρύματος Ερευνών, το Εθνικό Κέντρο Έρευνας και Τεχνολογικής Ανάπτυξης και το Ινστιτούτο Τεχνικής Χημικών Διεργασιών. Η εκδήλωση πραγματοποιείται με αφορμή την πρόσφατη απονομή του ”Ευρωπαϊκού Βραβείου Καρτέσιος 2006 για τη Συνεργατική Επιστημονική Έρευνα” (European Descartes prize 2006 for Scientific Collaborative Research) στην ερευνητική ομάδα Hydrosol.

Η εκδήλωση τελεί υπό την αιγίδα της Γενικής Γραμματείας Έρευνας και Τεχνολογίας του υπουργείου Ανάπτυξης.

Εταιρικές πράξεις

* Σύμφωνα με την αριθ. 83/16.02.2007 απόφαση του γενικού διευθυντή της Επιτροπής Κεφαλαιαγοράς, πρόκειται να εκποιηθούν για δεύτερη ημέρα 2.000 κοινές μετοχές της εταιρείας ΒΙΟΣΩΛ ΑΒΕ. Η τιμή εκκίνησης για την εκποίηση των μετοχών δεν μπορεί να είναι κατώτερη από την αμέσως προηγούμενη από την εκποίηση τιμή κλεισίματος της μετοχής σε ποσοστό μεγαλύτερο του δέκα τοις εκατό (10%).

Οικονομικά στοιχεία

* Ανακοίνωση του δείκτη τιμών υλικών κατασκευής νέων κτιρίων κατοικιών (Φεβρουάριος).

Διεθνή

ΗΠΑ

- Άδειες κατασκευών (Φεβρουάριος).

- Νέες κατασκευές κατοικιών (Φεβρουάριος).

Αγγλία

- Ανακοίνωση του δείκτη τιμών καταναλωτή (Φεβρουάριος).

Γερμανία

- Τιμές παραγωγού (Φεβρουάριος).

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v