Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Η ατζέντα της Τρίτης

Ο Σύνδεσμος Βιομηχανιών Βορείου Ελλάδος πραγματοποιεί συνέντευξη Τύπου με θέμα τη δημοσιοποίηση των στοιχείων της μελέτης με τίτλο ”Χρηματοοικονομικό προφίλ και επιδόσεις της βιομηχανίας στο ΒΕΤ: συνολική και κλαδική παρουσίαση”.

Η ατζέντα της Τρίτης
Σήμερα, Τρίτη

Διάφορα

* Συνεδριάζει στις 11:00 η Κυβερνητική Επιτροπή με θέμα την αλλαγή του κλίματος και τις επιπτώσεις που έχει στη χώρα μας, καθώς επίσης και τις πρωτοβουλίες που έχουν ήδη αναληφθεί από το υπουργείο Περιβάλλοντος, μνεία των οποίων έκανε ο πρωθυπουργός την περασμένη εβδομάδα στη συνέντευξη Τύπου στις Βρυξέλλες.

* To πρόγραμμα του υπουργού Απασχόλησης και Κοινωνικής Προστασίας, κ. Σάββα Τσιτουρίδη, κατά τη διάρκεια της επίσκεψής του στη Βουλγαρία, έχει ως εξής:

- Στις 09:30 ο υπουργός θα πραγματοποιήσει συνάντηση με τη Βουλγάρα ομόλογό του, κ. Αιμιλιάνα Μασλάροβα, και τον Βούλγαρο υφυπουργό Απασχόλησης, κ. Ντίμιταρ Ντιμίτροβ, παρουσία του Γενικού Γραμματέα Κοινωνικών Ασφαλίσεων, κ. Δημοσθένη Μαμμωνά. Θα ακολουθήσει συνέντευξη Τύπου στις 11:45, ενώ στις 12:30 η υπουργός Απασχόλησης και Κοινωνικής Πολιτικής, κ. Μασλάροβα, θα παραθέσει επίσημο γεύμα προς τιμήν του Έλληνα υπουργού.

Οικονομικά στοιχεία

- Ανακοίνωση του δείκτη τιμών εισαγωγών στη βιομηχανία (Ιανουάριος).

Συνεντεύξεις Τύπου

* Ο Σύνδεσμος Βιομηχανιών Βορείου Ελλάδος (ΣΒΒΕ) πραγματοποιεί συνέντευξη Τύπου, στις 14:00, στα γραφεία του ΣΒΒΕ (Πλ. Μοριχόβου 1, 6ος όροφος, Θεσσαλονίκη) με θέμα τη δημοσιοποίηση των στοιχείων της μελέτης με τίτλο ”Χρηματοοικονομικό προφίλ και επιδόσεις της βιομηχανίας στο ΒΕΤ: συνολική και κλαδική παρουσίαση”, η οποία εκπονήθηκε για δεύτερη συνεχή χρονιά από το Τμήμα Τεκμηρίωσης και Μελετών του Συνδέσμου.

Διεθνή

ΗΠΑ

- Επιχειρηματικά αποθέματα (Ιανουάριος).

- Λιανικές πωλήσεις (Φεβρουάριος).

Αγγλία

- Ανακοίνωση του δείκτη των δεικτών (Ιανουάριος).

Ευρωζώνη

- Βιομηχανική παραγωγή (Ιανουάριος).

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v