Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Η ατζέντα της Δευτέρας

Η Αγροτική Τράπεζα της Ελλάδος ανακοινώνει τα ετήσια αποτελέσματα για τη χρήση του 2006, ενώ η εταιρία Προοδευτική πραγματοποιεί γενική συνέλευση. Επίσης, εκποιούνται 29 κοινές ονομαστικές μετοχές της εταιρίας Fashion Box και 52.079 κοινές ονομαστικές μετοχές της Τράπεζας Πειραιώς.

Η ατζέντα της Δευτέρας
Σήμερα, Δευτέρα

Εταιρικές πράξεις

* Σύμφωνα με την αριθ. 104/26.02.2007 απόφαση του γενικού διευθυντή της Επιτροπής Κεφαλαιαγοράς, πρόκειται να εκποιηθούν 29 κοινές ονομαστικές μετοχές της εταιρίας FASHION BOX ΕΛΛΑΣ Α.Ε. που προέρχονται από αδιάθετα κλασματικά υπόλοιπα, τα οποία προέκυψαν από την αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου της εταιρίας. Η τιμή εκκίνησης για την εκποίηση των μετοχών δεν μπορεί να είναι κατώτερη από την αμέσως προηγούμενη από την εκποίηση τιμή κλεισίματος σε ποσοστό μεγαλύτερο του δύο τοις εκατό (2%).

* Σύμφωνα με την αριθ. 89/20.02.2007 απόφαση του γενικού διευθυντή της Επιτροπής Κεφαλαιαγοράς, πρόκειται να εκποιηθούν 52.079 κοινές ονομαστικές μετοχές της ΤΡΑΠΕΖΑΣ ΠΕΙΡΑΙΩΣ Α.Ε. που προέρχονται από αδιάθετα κλασματικά υπόλοιπα, τα οποία προέκυψαν από την αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου της εταιρίας. Η τιμή εκκίνησης για την εκποίηση των μετοχών δεν μπορεί να είναι κατώτερη από την αμέσως προηγούμενη από την εκποίηση τιμή κλεισίματος σε ποσοστό μεγαλύτερο του τρία τοις εκατό (3%).

Διάφορα

* Banking Forum με θέμα ”Πληροφορική και Τράπεζες. Συμβολή στην επιχειρηματική εξέλιξη”, που διοργανώνει το Ελληνικό Ινστιτούτο Πληροφορικής στο ξενοδοχείο Hilton, έως τις 13 Μαρτίου.

* Ο υπουργός Απασχόλησης και Κοινωνικής Προστασίας, κ. Σάββας Τσιτουρίδης, ανταποκρινόμενος σε πρόσκληση της Βουλγάρας ομολόγου του, κ. Αιμιλιάνας Μασλάροβα, μεταβαίνει στη Σόφια. Ο υπουργός θα παραμείνει στη Βουλγαρία μέχρι την Τετάρτη 14 Μαρτίου.

Γενικές συνελεύσεις

Marfin Popular Bank: Έκτακτη γενική συνέλευση της εταιρίας στη Λευκωσία, στο Διεθνές Συνεδριακό Κέντρο, στις 17:00.

ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ ΑΤΕ: Β΄ επαναληπτική έκτακτη γενική συνέλευση των μετόχων της εταιρίας, στις 10:00, στο ξενοδοχείο Park (Λ. Αλεξάνδρας 10, Αθήνα), με θέματα ημερήσιας διάταξης: Ι) Λήψη απόφασης για την αύξηση και τη μείωση του μετοχικού κεφαλαίου της εταιρίας καθώς και την αλλαγή της ονομαστικής αξίας κάθε μετοχής ως εξής: α: Αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου της εταιρίας κατά ποσό 23.661.250,24 ευρώ με την κεφαλαιοποίηση ολόκληρου του ποσού ”Διαφορές από έκδοση μετοχών υπέρ το άρτιο” χωρίς την έκδοση νέων μετοχών. β: Μείωση του μετοχικού κεφαλαίου της εταιρίας κατά ποσό 36.490.415,24 ευρώ με σκοπό τον συμψηφισμό αντίστοιχου ποσού από τις συσσωρευθείσες ζημίες της εταιρίας μέχρι τις 31/12/2005, χωρίς την ακύρωση των μετοχών. γ: Αλλαγή της ονομαστικής αξίας κάθε μετοχής από 0,59 ςευρώ που είναι σήμερα σε 0,30, προκειμένου να μη μεταβληθεί ο σημερινός αριθμός των μετοχών (44.238.500) στις οποίες διαιρείται το μετοχικό κεφάλαιο λόγω της πιο πάνω αύξησης - μείωσης αυτού. δ: Τροποποίηση του άρθρου 5 του καταστατικού της εταιρίας.

ΙΙ) Λήψη απόφασης για περαιτέρω αλλαγή της ονομαστικής αξίας κάθε μετοχής ως εξής: α: Αλλαγή της ονομαστικής αξίας κάθε μετοχής από 0,30 ευρώ σε 0,60 η κάθε μία, με αντίστοιχη μείωση των μετοχών της εταιρίας, σε αναλογία μία (1) νέα μετοχή για κάθε δύο (2) παλαιές και β: Τροποποίηση του άρθρου 5 του καταστατικού.

ΙΙΙ) Διάφορες ανακοινώσεις.

Οικονομικά αποτελέσματα

- Η Αγροτική Τράπεζα ανακοινώνει τα ετήσια αποτελέσματα του 2006, μετά το κλείσιμο του χρηματιστηρίου.

Οικονομικά στοιχεία

- Εκτιμήσεις εμπορευματικών συναλλαγών (Ιανουάριος).

- Ανακοίνωση του δείκτη βιομηχανικής παραγωγής (Ιανουάριος).

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v