Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Η ατζέντα της Πέμπτης

Εισάγονται προς διαπραγμάτευση στο Χ.Α. οι 5.215.000 νέες (ΚΟ) μετοχές της εταιρίας Εικόνα Ήχος, που προέκυψαν από την πρόσφατη ΑΜΚ με καταβολή μετρητών. Επίσης, ο υπουργός Ανάπτυξης, Δημήτρης Σιούφας, ανακοινώνει τις νέες Δράσεις 2.8.3/2 ”Ενίσχυση Επιχειρηματικότητας Πολυτέκνων” και 2.8.3/3 ”Ενίσχυση Επιχειρηματικότητας ΡΟΜ” του Επιχειρησιακού Προγράμματος ”Ανταγωνιστικότητα” (ΕΠΑΝ).

Η ατζέντα της Πέμπτης
Σήμερα, Πέμπτη

Εταιρικές πράξεις

* Εισάγονται προς διαπραγμάτευση στο Χ.Α. οι 5.215.000 νέες (ΚΟ) μετοχές της εταιρίας ”ΕΙΚΟΝΑ ΗΧΟΣ Α.Ε.Ε.” που προέκυψαν από την πρόσφατη αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου με καταβολή μετρητών. Το νέο σύνολο εισηγμένων μετοχών της εταιρίας που είναι διαπραγματεύσιμες στο Χ.Α. ανέρχεται σε 10.430.000 (ΚΟ) μετοχές.

Διάφορα

* Ο Πρωθυπουργός κ. Κώστας Καραμανλής αναχωρεί για τις Βρυξέλλες, προκειμένου να συμμετάσχει στις εργασίες του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου.

* Ο υπουργός Ανάπτυξης, Δημήτρης Σιούφας, ο υφυπουργός Ανάπτυξης, Τάσσος Νεράντζης, ο γενικός γραμματέας Βιομηχανίας, Σπύρος Παπαδόπουλος, και ο ειδικός γραμματέας για την Ανταγωνιστικότητα, Σπύρος Ευσταθόπουλος, ανακοινώνουν στις 10:00 π.μ., στο υπουργείο Ανάπτυξης, τις νέες Δράσεις 2.8.3/2 ”Ενίσχυση Επιχειρηματικότητας Πολυτέκνων” και 2.8.3/3 ”Ενίσχυση Επιχειρηματικότητας ΡΟΜ” του Επιχειρησιακού Προγράμματος ”Ανταγωνιστικότητα” (ΕΠΑΝ).

Οικονομικά στοιχεία

- Ανακοίνωση του εθνικού και εναρμονισμένου δείκτη τιμών καταναλωτή (Φεβρουάριος).

Συνεντεύξεις τύπου

* Ο Πρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου της Εμπορικής Τράπεζας, Jean Frederic de Leusse, και ο Διευθύνων Σύμβουλος της Εμπορικής Τράπεζας, Αντώνης Κροντηράς, πραγματοποιούν συνέντευξη Τύπου στις 13:00 μ.μ., στο χώρο του Βυζαντινού Μουσείου (Βασ. Σοφίας 22).

Διεθνή

ΗΠΑ

- Αιτήσεις παροχής επιδομάτων ανεργίας.

Γερμανία

- Βιομηχανική παραγωγή (Ιανουάριος).

Ευρωζώνη

- Ανακοίνωση επιτοκίων από την Ευρωπαϊκή Κεντρική Τράπεζα (Μάρτιος).

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v