Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Η ατζέντα της Τρίτης

Η εταιρία Γρ. Σαράντης ανακοινώνει τα ετήσια αποτελέσματα του 2006, ενώ η εταιρία Ανδρομέδα πραγματοποιεί γενική συνέλευση. Επίσης, διαγράφονται από το Χρηματιστήριο Αθηνών οι μετοχές των εταιριών Δέλτα Παγωτού και Φοίνιξ Metrolife.

Η ατζέντα της Τρίτης
Σήμερα, Τρίτη

Εταιρικές πράξεις

* Σύμφωνα με την 417/2.3.2007 απόφαση του Δ.Σ. της Επιτροπής Κεφαλαιαγοράς, οι μετοχές της εταιρίας ΔΕΛΤΑ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑ ΠΑΓΩΤΟΥ Α.Ε. που τελούν υπό καθεστώς αναστολής διαπραγμάτευσης διαγράφονται από το Χρηματιστήριο Αθηνών.

* Σύμφωνα με την 417/2.3.2007 απόφαση του Δ.Σ. της Επιτροπής Κεφαλαιαγοράς, οι μετοχές της εταιρίας ΦΟΙΝΙΞ ΜΕΤΡΟΛΑΪΦ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗ ΕΤΑΙΡΙΑ που τελούν υπό καθεστώς αναστολής διαπραγμάτευσης διαγράφονται από το Χρηματιστήριο Αθηνών.

Γενικές συνελεύσεις

ALPHA TRUST ΑΝΔΡΟΜΕΔΑ ΑΕΕΧ: Τακτική γενική συνέλευση των μετόχων της εταιρίας, στις 09:30, στα γραφεία της, Ξενίας 5-7, Κηφισιά (κτίριο CECIL, 4ος όροφος), με θέματα ημερήσιας διάταξης: 1. Υποβολή και έγκριση των οικονομικών καταστάσεων και διάθεσης των αποτελεσμάτων της χρήσης 1/1/06 - 31/12/06 και των σχετικών εκθέσεων του διοικητικού συμβουλίου και των ελεγκτών.

2. Απαλλαγή των μελών του διοικητικού συμβουλίου και των ελεγκτών από κάθε ευθύνη αποζημίωσης για τα πεπραγμένα της χρήσης 1/1/06 - 31/12/06.

3. Εκλογή ενός τακτικού και ενός αναπληρωματικού ορκωτού ελεγκτή για τη χρήση 2007 και καθορισμός της αμοιβής τους.

4. Καθορισμός αμοιβών για μέλη του διοικητικού συμβουλίου - έγκριση αμοιβών προηγούμενης χρήσης.

5. Χορήγηση άδειας στα μέλη του διοικητικού συμβουλίου, σύμφωνα με το άρθρο 23 παρ. 1 του Κ.Ν. 2190/1920 όπως ισχύει, να μετέχουν σε διοικητικά συμβούλια εταιριών οι οποίες επιδιώκουν παρόμοιους σκοπούς.

6. Έγκριση συμβάσεων ανάθεσης δραστηριοτήτων σύμφωνα με τις διατάξεις του άρθρου 23α του Ν. 2190/1920 και του άρθρου 32 του Ν. 3371/2005.

7. Διάφορες ανακοινώσεις.

Διάφορα

* Ο υπουργός Ανάπτυξης, κ. Δημήτρης Σιούφας, πραγματοποεί συνάντηση στις 14:00 με τον υφυπουργό Εξωτερικών της Ιταλικής Δημοκρατίας, κ. Vittorio Craxi, και τη δήμαρχο Μιλάνου και πρώην υπουργό Παιδείας, κ. Letizia Moratti.

* Πραγματοποιείται στις 10:00, στην αίθουσα συνεδριάσεων της Οικονομικής και Κοινωνικής Επιτροπής (ΟΚΕ), συνεδρίαση της ολομέλειάς της προκειμένου να εκφράσει γνώμη επί της Πράσινης Βίβλου ”Εκσυγχρονισμός της εργατικής νομοθεσίας για την αντιμετώπιση των προκλήσεων του 21ου αιώνα”, που απεστάλη από το υπουργείο Απασχόλησης και Κοινωνικής Προστασίας. Κατά τη συνεδρίαση αυτή θα ληφθεί απόφαση επί του σχεδίου γνώμης που είχε συζητηθεί στη συνεδρίαση της 27ης Φεβρουαρίου 2007.

Επίσης, θα πραγματοποιηθεί στην αίθουσα συνεδριάσεων της ΟΚΕ συνεδρίαση της ολομέλειάς της προκειμένου να εκφράσει γνώμη επί του σχεδίου νόμου ”Μητρώο επιχειρήσεων ναυπήγησης, μετατροπής, επισκευής και συντήρησης πλοίων”, του υπουργείου Ανάπτυξης. Στη συνεδρίαση προσκλήθηκε να παραστεί ο κ. Δημήτριος Σιούφας, υπουργός Ανάπτυξης.

Τέλος, την ίδια ώρα (10:00) πραγματοποιείται στην αίθουσα συνεδριάσεων της ΟΚΕ συνεδρίαση της ολομέλειάς της προκειμένου να εκφράσει γνώμη για την ”Εθνική Στρατηγική για την Αειφόρο Ανάπτυξη”, του υπουργείου Περιβάλλοντος Χωροταξίας και Δημοσίων Έργων. Στη συνεδρίαση προσκλήθηκε να παραστεί ο κ. Σταύρος Καλογιάννης, υφυπουργός Περιβάλλοντος Χωροταξίας και Δημοσίων Έργων.

* Ακυρώνεται η προγραμματισμένη συνέντευξη Τύπου στα γραφεία του Συνδέσμου Βιομηχανιών Βορείου Ελλάδος, με θέμα τη δημοσιοποίηση των στοιχείων της μελέτης με τίτλο: ”Χρηματοοικονομικό προφίλ και επιδόσεις της βιομηχανίας στο ΒΕΤ: συνολική και κλαδική παρουσίαση”.

* Ο υπουργός Απασχόλησης και Κοινωνικής Προστασίας, κ. Σάββας Τσιτουρίδης, πραγματοποιεί συνάντηση στις 12:00 με τον πρόεδρο της Ένωσης Ιδιοκτητών Επαρχιακού Τύπου, κ. Θεοφάνη Ζουρόπουλο, και τον γενικό γραμματέα της ένωσης, με τη συμμετοχή του γενικού γραμματέα κοινωνικών ασφαλίσεων, κ. Δημοσθένη Μαμμωνά.

Οικονομικά αποτελέσματα

Η εταιρία Γρ. Σαράντης ανακοινώνει τα ετήσια αποτελέσματα του 2006.

Διεθνή

ΗΠΑ

- Βιομηχανικές παραγγελίες (Ιανουάριος).

Ευρωζώνη

- Λιανικές πωλήσεις (Ιανουάριος).

- Ανακοίνωση ΑΕΠ (δ΄τρίμηνο).

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v