Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Η ατζέντα της Δευτέρας

Η εταιρία Ιμπέριο πραγματοποιεί έκτακτη γενική συνέλευση με βασικό θέμα της την έγκριση κατάρτισης σύμβασης αγοράς στη λογιστική αξία των μετοχών της εταιρίας Executive Logistics. Επίσης, εκποιούνται οι 13 (ΚΟ) μετοχές της εταιρίας Betanet και οι 2.090 (ΚΟ) μετοχές της εταιρίας Interinvest.

Η ατζέντα της Δευτέρας
Σήμερα, Δευτέρα

Εταιρικές πράξεις

* Σήμερα 5/3/2007, σύμφωνα με την υπ’ αριθμ. 91/20.02.2007 απόφαση του γενικού διευθυντή της Επιτροπής Κεφαλαιαγοράς, πρόκειται να εκποιηθούν 13 κοινές ονομαστικές μετοχές της εταιρίας ”BETANET ΑΒΕΕ”, οι οποίες αποτελούν αδιάθετα κλασματικά υπόλοιπα, που προέκυψαν από την αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου της εταιρίας, την οποία είχε αποφασίσει η τακτική γενική συνέλευση των μετόχων της εταιρίας, της 21ης/6/2006. Η τιμή εκκίνησης για την εκποίηση των μετοχών δεν μπορεί να είναι κατώτερη από την αμέσως προηγούμενη από την εκποίηση τιμή κλεισίματος σε ποσοστό μεγαλύτερο του πέντε τοις εκατό (5%).

* Σήμερα, 5/3/2007, σύμφωνα με την αριθ. 90/20.02.2007 απόφαση του γενικού διευθυντή της Επιτροπής Κεφαλαιαγοράς, πρόκειται να εκποιηθούν 2.090 κοινές ονομαστικές μετοχές της εταιρίας ”INTERINVEST ΔΙΕΘΝΗΣ ΕΠΕΝΔΥΤΙΚΗ ΑΕΕΧ” που προέρχονται από αδιάθετα κλασματικά υπόλοιπα τα οποία προέκυψαν από την αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου της εταιρίας. Η τιμή εκκίνησης για την εκποίηση των μετοχών δεν μπορεί να είναι κατώτερη από την αμέσως προηγούμενη από την εκποίηση τιμή κλεισίματος σε ποσοστό μεγαλύτερο του δέκα τοις εκατό (10%).

Γενικές συνελεύσεις

ΙΜΠΕΡΙΟ Α.Ε.: Έκτακτη γενική συνέλευση των μετόχων της εταιρίας, στις 17:00, στα γραφεία της, στον Πειραιά, Μαυροκορδάτου 11-13, με θέματα ημερήσιας διάταξης: 1. Έγκριση κατάρτισης σύμβασης αγοράς στη λογιστική αξία των μετοχών της εταιρίας με την επωνυμία ”EXECUTIVE LOGISTICS - ΔΙΑΝΟΜΕΣ - ΑΠΟΘΗΚΕΥΣΕΙΣ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΙΑ” που έχει στην κυριότητά του ο πρόεδρος του Δ.Σ. κ. Ιωάννης Αρβανίτης.

2. Διάφορες ανακοινώσεις.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v