Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Η ατζέντα της Παρασκευής

Οι μετοχές της εταιρίας Σωληνουργεία Κορίνθου μεταφέρονται στην κατηγορία Μεσαίας και Μικρής Κεφαλαιοποίησης. Η εταιρία Σπ. Τασόγλου πραγματοποιεί γενική συνέλευση με βασικότερο θέμα της την εκλογή νέου διοικητικού συμβουλίου. Συνάντηση Αλογοσκούφη με Μαριέττα Γιαννάκου.

Η ατζέντα της Παρασκευής
Σήμερα, Παρασκευή

Εταιρικές πράξεις

* Από σήμερα, κατόπιν απόφασης του Δ.Σ. του Χ.Α. της 1ης/3/2007 και κατ’ εφαρμογή του κανονισμού του Χ.Α., οι μετοχές της εταιρίας ΣΩΛΗΝΟΥΡΓΕΙΑ ΚΟΡΙΝΘΟΥ Α.Ε. μεταφέρονται στην κατηγορία Μεσαίας και Μικρής Κεφαλαιοποίησης της Αγοράς Αξιών του Χρηματιστηρίου Αθηνών.

* Εισάγονται προς διαπραγμάτευση στο Χ.Α. οι 19.053.400 νέες (ΚΟ) μετοχές της εταιρίας ΙΚΤΙΝΟΣ ΕΛΛΑΣ Α.Ε. που προέκυψαν από την πρόσφατη αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου με διανομή δωρεάν μετοχών. Από την ίδια ημερομηνία το νέο σύνολο εισηγμένων μετοχών της εταιρίας, που είναι διαπραγματεύσιμες στο Χ.Α., ανέρχεται σε 28.580.100 (ΚΟ) μετοχές.

* Εισάγονται προς διαπραγμάτευση στο Χ.Α. οι 494.350 νέες (KO) μετοχές της εταιρείας ΝΗΡΕΥΣ ΙΧΘΥΟΚΑΛΛΙΕΡΓΕΙΕΣ Α.Ε. που προέκυψαν από την πρόσφατη αύξηση μετοχικού κεφαλαίου λόγω άσκησης δικαιώματος προαίρεσης αγοράς μετοχών (stock option plan) από 34 συνολικά δικαιούχους, μέλη του Δ.Σ., στελέχη της εταιρίας και των συνδεδεμένων με αυτήν εταιριών, με τιμή διάθεσης μετοχής 2,286 ευρώ.

Από την ίδια ημερομηνία το σύνολο των μετοχών της εταιρίας που είναι διαπραγματεύσιμες στο Χ.Α. ανέρχεται σε 40.932.619 (ΚΟ) μετοχές, ονομαστικής αξίας εκάστης 1,25 ευρώ.

* Εισάγονται προς διαπραγμάτευση στο Χ.Α. οι 16.710.000 νέες (ΚΟ) μετοχές της εταιρίας ΡΕΒΟΪΛ ΑΕΕΠ οι οποίες προέκυψαν από το πρόσφατο split των μετοχών. Από την ίδια ημερομηνία το νέο σύνολο εισηγμένων μετοχών της εταιρίας στο Χ.Α. ανέρχεται σε 22.280.000 (ΚO) μετοχές, ονομαστικής αξίας 0,30 ευρώ εκάστης.

Διάφορα

* Ο υπουργός Οικονομίας και Οικονομικών, Κ. Γιώργος Αλογοσκούφης, θα συναντηθεί στις 11:00, με την υπουργό Εθνικής Παιδείας και Θρησκευμάτων, Κ. Μαριέττα Γιαννάκου.

* Ο υπουργός Απασχόλησης και Κοινωνικής Προστασίας, Κ. Σάββας Τσιτουρίδης, θα μιλήσει στις 13:30 σε γεύμα που παραθέτει το Ελληνοαμερικανικό Επιμελητήριο της Θεσσαλονίκης, με θέμα ”Ευελιξία με ασφάλεια στην εργασία: Προϋποθέσεις για την ενίσχυση της απασχόλησης”, που θα πραγματοποιηθεί στο ξενοδοχείο Electra Palace. Στις 18:00 θα παραστεί στη συνεδρίαση του διοικητικού συμβουλίου του Δικηγορικού Συλλόγου Θεσσαλονίκης που θα πραγματοποιηθεί στο Δικαστικό Μέγαρο Θεσσαλονίκης (26ης Οκτωβρίου 5).

* Διαρκεί στο Παρίσι η συνάντηση εργασίας της επιτροπής Οικονομικών Υποθέσεων (Economic Development Review Committee) του ΟΟΣΑ. Στη συνάντηση συμμετέχει και ο γενικός γραμματέας Κοινωνικών Ασφαλίσεων, κ. Δημοσθένης Μαμμωνάς, που παρουσιάζει τις θέσεις της ελληνικής κυβέρνησης και απαντά στις ερωτήσεις των εμπειρογνωμόνων του οργανισμού σχετικά με τις μεταρρυθμίσεις που προωθούνται για το ασφαλιστικό σύστημα στη χώρα μας, πριν η έκθεση του ΟΟΣΑ για την Ελλάδα πάρει την τελική της μορφή.

Γενικές συνελεύσεις

ΣΠ. ΤΑΣΟΓΛΟΥ Α.Ε. – DELONGHI: Έκτακτη γενική συνέλευση των μετόχων της εταιρίας, στις 12:00, στην έδρα της, στον Δήμο Μεταμόρφωσης Αττικής και στα επί της οδού Τατοΐου 112 γραφεία της εταιρίας (2ος όροφος), με θέματα ημερήσιας διάταξης: 1. Έγκριση αντικατάστασης παραιτηθέντων μελών του Δ.Σ. με αποφάσεις του Δ.Σ.

2. Εκλογή νέου διοικητικού συμβουλίου.

3. Αλλαγή επωνυμίας και τροποποίηση του άρθρου 1 του καταστατικού.

4. Παροχή αδείας σύμφωνα με το άρθρο 23α Κ.Ν. 2190/20 για τη σύναψη συμβάσεων της εταιρίας με ιδρυτές, μέλη του Δ.Σ. και διευθυντές της εταιρίας.

5. Διάφορες ανακοινώσεις.

Διεθνή

ΗΠΑ

- Πωλήσεις οχημάτων (Φεβρουάριος).

Γερμανία

- Λιανικές πωλήσεις (Ιανουάριος).

Ευρωζώνη

- Ανακοίνωση του δείκτη τιμών παραγωγού (Ιανουάριος).

Κυριακή 4/3

Διάφορα

* Ο υπουργός Απασχόλησης και Κοινωνικής Προστασίας, κ. Σάββας Τσιτουρίδης, θα παραστεί και θα απευθύνει χαιρετισμό στην απονομή των επιχειρηματικών βραβείων του Επιμελητηρίου Χαλκιδικής που θα πραγματοποιηθούν στο Τουριστικό Περίπτερο Πολύγυρου ”6 Βρύσες”, στις 19:30. Θα προηγηθεί συνέντευξη Τύπου στο συνεδριακό κέντρο του Επιμελητηρίου Χαλκιδικής στις 19:00.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v