Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Η ατζέντα της Πέμπτης

Η εταιρία ΟΛΘ πραγματοποιεί γενική συνέλευση με βασικότερο θέμα της την αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου με κεφαλαιοποίηση του α’ μερίσματος της Α΄εταιρικής χρήσης του 2000, καθώς και μέρους του ειδικού αφορολογήτου αποθεματικού του ν.2881/2001 και τη διανομή δωρεάν μετοχών.

Η ατζέντα της Πέμπτης
Σήμερα, Πέμπτη

Γενικές συνελεύσεις

ΟΛΘ: Εκτακτη γενική συνέλευση των μετόχων της εταιρίας, στις 12:00, στα γραφεία της Εταιρίας, Κεντρικό Κτίριο, Α΄Προβλήτα Λιμένα, αίθουσα Συνεδριάσεων, Θεσσαλονίκη, με θέματα ημερήσιας διάταξης: 1. Εκλογή νέου μέλους του Δ.Σ της ΟΛΘ. 2. Αύξηση μετοχικού κεφαλαίου με κεφαλαιοποίηση του α’ μερίσματος της Α΄εταιρικής χρήσης του 2000, καθώς και μέρους του ειδικού αφορολογήτου αποθεματικού του ν.2881/2001 και τη διανομή δωρεάν μετοχών με συνακόλουθη τροποποίηση του άρθρου 5 του κωδικοποιημένου καταστατικού. 3. Αναπροσαρμογή - Τροποποίηση της αμοιβής του Προέδρου του Δ.Σ. της ΟΛΘ.

Εταιρικές πράξεις

* Από σήμερα, οι μετοχές της εταιρείας ”CENTRIC ΠΟΛΥΜΕΣΑ” είναι διαπραγματεύσιμες στο Χ.Α. με νέα ονομαστική αξία € 0,54 ανά μετοχή (από € 0,30) και χωρίς το δικαίωμα συμμετοχής στην αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου με καταβολή μετρητών υπέρ των παλαιών μετόχων, με έκδοση 2.088.570 νέων (ΚΟ) μετοχών ονομαστικής αξίας € 0,54 , σε αναλογία 2 νέες (ΚΟ) μετοχές για κάθε 10 παλαιές (ΚΟ) μετοχές και τιμή διάθεσης εκάστης € 0,90. Η περίοδος άσκησης του δικαιώματος προτίμησης ορίζεται από 07/03/2007 έως και 05/04/2007 και η περίοδος διαπραγμάτευσης του δικαιώματος στο Χ.Α. ορίζεται από 07/03/2007 έως και 30/03/2007.

Διευκρινίζεται ότι βάσει του άρθρου 76 του Κανονισμού του Χ.Α. και της απόφασης 30 του Δ.Σ. του Χ.Α., όπως ισχύουν, τα όρια διακύμανσης της τιμής της μετοχής μόνο για τη συνεδρίαση του Χ.Α. της 01/03/2007, ορίζονται ως εξής: +10% (και κατ’ επέκταση +20%) στην τιμή κλεισίματος της μετοχής της τελευταίας συνεδρίασης του ΧΑ (28/02/2007): € 1,52 και –10% (και κατ’ επέκταση -20%) στην προσαρμοσμένη τιμή της μετοχής που προκύπτει λόγω της αύξησης: € 1,42.

* Από σήμερα, εισάγονται προς διαπραγμάτευση στο Χ.Α. οι 740 νέες (ΚΟ) μετοχές της ”ΕΓΝΑΤΙΑ ΤΡΑΠΕΖΑ”, οι οποίες προέκυψαν από την πρόσφατη μετατροπή ισάριθμων ομολογιών. Από την ίδια ημερομηνία, το νέο σύνολο εισηγμένων μετοχών της εταιρίας που είναι διαπραγματεύσιμες στο Χ.Α. ανέρχεται σε 93.288.009 (KO) και 11.133.604 (ΠΟ) μετοχές.

* Την σήμερα, το νέο σύνολο εισηγμένων ομολογιών της εταιρίας ”ΕΓΝΑΤΙΑ ΤΡΑΠΕΖΑ” στο Χ.Α. διαμορφώνεται σε 270.430 & 31.900 ομολογίες, μετατρέψιμες αντίστοιχα σε ισάριθμες (ΚΟ) και (ΠΟ) μετοχές.

* Από σήμερα, οι μετοχές της εταιρίας ”ΓΡ. ΣΑΡΑΝΤΗΣ” είναι διαπραγματεύσιμες στο Χ.Α. με νέα ονομαστική αξία μετοχής € 1,53 (από € 1,50).

* Από σήμερα, οι μετοχές της εταιρίας ”ΕΝΩΜΕΝΗ ΚΛΩΣΤΟΫΦΑΝΤΟΥΡΓΙΑ” είναι διαπραγματεύσιμες στο Χ.Α. με νέο κωδικό ΟΑΣΗΣ: ”ΕΝΚΛΩ” (λατινικά ”UTEX”).

Διάφορα

* Σήμερα, 1-3-2007 και ώρα 12.30, θα συνεδριάσει στο Υπουργείο Οικονομίας και Οικονομικών η Διυπουργική Επιτροπή ΣΔΙΤ.

* O υπουργός Απασχόλησης και Κοινωνικής Προστασίας, Σάββας Τσιτουρίδης, πραγματοποιεί συνάντηση εργασίας στις 11:45 με τον Πρόεδρο της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Συλλόγων Επιστημονικού Υγειονομικού Προσωπικού ΙΚΑ (ΠΟΣΕΥΠΙΚΑ), Μιχάλη Βλασταράκο, καθώς και με τον Αντιπρόεδρο του Συλλόγου, Αθανάσιο Νικολαϊδη, και τον Γενικό Γραμματέα του Συλλόγου, με τη συμμετοχή του Γενικού Γραμματέα Κοινωνικών Ασφαλίσεων, Δημοσθένη Μαμμωνά, και του Ειδικού Γραμματέα Συντονισμού Οργανισμών και Φορέων του υπουργείου Απασχόλησης, Ευγένιου Παπαδόπουλου.

* Ο υπουργός Δικαιοσύνης, Αναστάσης Παπαληγούρας, θα συναντηθεί στις 13:00 μ.μ., με τον Πρόεδρο του Ανώτατου Ελεγκτικού Ιδρύματος της Ρωσίας και πρώην Πρωθυπουργό της Ρωσικής Ομοσπονδίας, Sergey Stepashin. Η συνάντηση θα πραγματοποιηθεί στο υπουργείο Δικαιοσύνης (Μεσογείων 96, 3ος όροφος).

* Ο Γενικός Γραμματέας Κοινωνικών Ασφαλίσεων, Δημοσθένης Μαμμωνάς, θα συμμετάσχει σε συνάντηση εργασίας της επιτροπής Οικονομικών Υποθέσεων του ΟΟΣΑ που πραγματοποιείται σήμερα και αύριο στο Παρίσι. Ο κ. Μαμμωνάς θα παρουσιάσει τις θέσεις της Ελληνικής Κυβέρνησης και θα απαντήσει στις ερωτήσεις των εμπειρογνωμόνων του Οργανισμού σχετικά με τις μεταρρυθμίσεις που προωθούνται για το ασφαλιστικό σύστημα στη χώρα μας, πριν η έκθεση του ΟΟΣΑ για την Ελλάδα πάρει την τελική της μορφή.

Οικονομικά στοιχεία

- Προσωρινά στοιχεία εθνικών λογαριασμών (δ’ τρίμηνο).

Διεθνή

ΗΠΑ

- Αιτήσεις παροχής επιδομάτων ανεργίας.

- Κατασκευαστικές δαπάνες (Ιανουάριος).

- Ανακοίνωση του δείκτη τάσεων στον τομέα παροχής υπηρεσιών (Φεβρουάριος).

- Στοιχεία προσωπικού εισοδήματος – προσωπικών δαπανών (Ιανουάριος).

Γαλλία

- Τιμές παραγωγού (Ιανουάριος).

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v