Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Η ατζέντα της Τετάρτης

Οι εταιρίες Alpha Bank, Frigoglass και Geniki Bank ανακοινώνουν τα ετήσια αποτελέσματα του 2006, ενώ οι εταιρίες Cosmote και Κορφίλ πραγματοποιούν γενική συνέλευση. Συνέντευξη τύπου Αλογοσκούφη για τα αποτελέσματα των συμβουλίων Eurogroup και Ecofin.

Η ατζέντα της Τετάρτης
Σήμερα, Τετάρτη

Γενικές συνελεύσεις

COSMOTE - ΚΙΝΗΤΕΣ ΤΗΛΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΕΣ Α.Ε.: Έκτακτη γενική συνέλευση των μετόχων της εταιρίας, στις 10:00, στον πολυκινηματογράφο VILLAGE ROADSHOW ΑΜΑΡΟΥΣΙΟΥ, αίθουσα 6, Φραγκοκλησιάς και Γρανικού, Μαρούσι Αττικής, με θέματα ημερήσιας διάταξης: 1. Τροποποίηση και κωδικοποίηση του προγράμματος παροχής δικαιωμάτων προαίρεσης αγοράς μετοχών (stock option plan).

2. Έγκριση των βασικών όρων της σύμβασης με τον ΟΤΕ για την εκτέλεση του έργου της εκτύπωσης, εμφακέλωσης και παράδοσης των λογαριασμών των συνδρομητών της COSMOTE στα ΕΛΤΑ προς διανομή (άρθρο 23α του Κ.Ν. 2190/1920).

3. Εναρμόνιση της παρ. 1 του άρθρου 5 του καταστατικού της εταιρίας με την υπ’ αριθ. 238/22.12.2006 απόφαση του διοικητικού συμβουλίου για αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου χωρίς τροποποίηση του καταστατικού λόγω άσκησης δικαιωμάτων προαίρεσης, σύμφωνα με την παρ. 9 του άρθρου 13 του Κ.Ν. 2190/1920. Κωδικοποίηση του καταστατικού.

ΚΛΩΣΤΗΡΙΑ ΚΟΡΙΝΘΟΥ ΚΟΡΦΙΛ ΑΕΒΕ: Έκτακτη γενική συνέλευση των μετόχων-κατόχων κοινών μετοχών της εταιρίας, στις 11:00, στα γραφεία της έδρας της, 67ο χλμ. παλαιάς Εθνικής οδού Θεσσαλονίκης - Αθήνας, Αιγίνειο Πιερίας, με θέματα ημερήσιας διάταξης: 1. Εκλογή ελεγκτών για τη χρήση 2006 και έγκριση της αμοιβής αυτών.

2. Επικύρωση απόφασης του Δ.Σ. για μη συμμετοχή της ΚΛΩΣΤΗΡΙΑ ΚΟΡΙΝΘΟΥ ΚΟΡΦΙΛ ΑΕΒΕ στην αύξηση κεφαλαίου της ΒΑΦΕΙΑ ΦΙΝΙΡΙΣΤΗΡΙΑ ΤΙΝΦΙΛ Α.Ε.

3. Διάφορες ανακοινώσεις.

Διάφορα

* Ο πρωθυπουργός κ. Κώστας Καραμανλής στις 09:30 θα έχει συνεργασία στο Μέγαρο Μαξίμου με τον υφυπουργό Αθλητισμού κ. Γιώργο Ορφανό και στις 11:00, με τον υπουργό Οικονομίας και Οικονομικών κ. Γιώργο Αλογοσκούφη.

* Ο υπουργός Οικονομίας και Οικονομικών, κ. Γιώργος Αλογοσκούφης, παραχωρεί στις 12:15 συνέντευξη Τύπου για τα αποτελέσματα των συμβουλίων Eurogroup και Ecofin (26-27/2/2007). Η συνέντευξη θα δοθεί στην αίθουσα 305Β του υπουργείου και θα μεταδοθεί απευθείας από την ιστοσελίδα του ΥΠΟΙΟ (www.mnec.gr).



* Ο υπουργός Απασχόλησης και Κοινωνικής Προστασίας, κ. Σάββας Τσιτουρίδης θα μιλήσει στις 14:00 σε γεύμα εργασίας που διοργανώνει ο Σύνδεσμος Επιχειρήσεων Λιανικής Πωλήσεως Ελλάδος (ΣΕΛΠΕ) στο ξενοδοχείο Hilton.

* Ο υπουργός Ανάπτυξης, κ. Δημήτρης Σιούφας, θα εγκαινιάσει σήμερα Τετάρτη (28 Φεβρουαρίου 2007) και ώρα 11:30 π.μ. τα νέα γραφεία της ανεξάρτητης αρχής ”Ο Συνήγορος του Καταναλωτή” (Λεωφόρος Αλεξάνδρας 144). Στην εκδήλωση θα παρευρίσκονται ο υφυπουργός Ανάπτυξης, κ. Γιάννης Παπαθανασίου, ο γενικός γραμματέας Εμπορίου, κ. Γιάννος Μπενόπουλος, και ο γενικός γραμματέας καταναλωτή, κ. Γιάννης Οικονόμου.

Οικονομικά αποτελέσματα

Οι εταιρίες Alpha Bank, Frigoglass και Geniki Bank ανακοινώνουν τα ετήσια αποτελέσματα του 2006.

Συνεντεύξεις Τύπου

Οι εταιρίες Byte Computer και Google πραγματοποιούν κοινή συνέντευξη Τύπου στο πλαίσο της συνεργασίας τους, στις 12:00, στο ξενοδοχείο Athenaeum Intercontinental (αίθουσα Αφροδίτη II).

Διεθνή

ΗΠΑ

- Πωλήσεις νέων κατοικιών (Ιανουάριος).

Γαλλία

- Ποσοστό ανεργίας (Ιανουάριος).

Γερμανία

- Ποσοστό ανεργίας (Φεβρουάριος).

Ευρωζώνη

- Καταναλωτική εμπιστοσύνη (Φεβρουάριος).

- Βιομηχανική εμπιστοσύνη (Φεβρουάριος).

- Ποσοστό ανεργίας (Ιανουάριος).

- Ανακοίνωση του δείκτη τιμών καταναλωτή (Ιανουάριος).

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v