Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Η ατζέντα της Τρίτης

Η εταιρίες Μυτιληναίος, ΜΕΤΚΑ, Αλουμίνιον της Ελλάδος, Delta Project, Motor Oil, Aspis Bank, Εγνατία Τράπεζα, Σιδενόρ, Xαλκόρ και FORTHnet ανακοινώνουν τα ετήσια αποτελέσματα του 2006, ενώ η εταιρία Ελαΐς πραγματοποιεί γενική συνέλευση. Επίσης, συνεδριάζει στις Βρυξέλλες το συμβούλιο Ecofin.

Η ατζέντα της Τρίτης
Σήμερα, Τρίτη

Διάφορα

* Συνεδριάζει στις 15:00 παρουσία του υπουργού Απασχόλησης και Κοινωνικής Προστασίας, κ. Σάββα Τσιτουρίδη, η επιτροπή για την προμήθεια ”Υπηρεσίες κατ’ οίκον πληρωμής όλων των παροχών ΟΓΑ”. Η συνεδρίαση πραγματοποιείται στο υπουργείο Απασχόλησης και Κοινωνικής Προστασίας. Στις 18:00 ο υπουργός θα ενημερώσει την Επιτροπή Κοινωνικών Υποθέσεων της Βουλής για την Πράσινη Βίβλο και τον εκσυγχρονισμό του εργατικού δικαίου για την αντιμετώπιση των προκλήσεων του 21ου αιώνα.

Γενικές συνελεύσεις

ΕΛΑΪΣ - UNILEVER Α.Ε.: Έκτακτη γενική συνέλευση των μετόχων της εταιρίας, στις 11:00, στα γραφεία της, Αθηνών 74, Νέο Φάληρο, με θέμα ημερήσιας διάταξης: Μεταφορά της έδρας της εταιρίας από τον Δήμο Πειραιά στον Δήμο Αμαρουσίου με ταυτόχρονη τροποποίηση του αρθ. 1 του καταστατικού αυτής.

Οικονομικά αποτελέσματα

Η εταιρίες Μυτιληναίος, ΜΕΤΚΑ, Αλουμίνιον της Ελλάδος, Delta Project, Motor Oil, Aspis Bank, Εγνατία Τράπεζα, Σιδενόρ, Xαλκόρ και FORTHnet ανακοινώνουν τα ετήσια αποτελέσματα του 2006.

Συνεντεύξεις Τύπου

* Η εταιρία Sun Microsystems Hellas διοργανώνει συνέντευξη Τύπου στις 11:30 στο Μουσείο Μπενάκη με κύρια θέματα τη στρατηγική της εταιρίας, τις επιδόσεις της για το 2006, καθώς και τις προοπτικές του 2007, τόσο σε επίπεδο εταιρίας, όσο και συνολικά για την αγορά πληροφορικής στην Ελλάδα. Επιπλέον, θα συζητηθεί η πορεία της εταιρίας και της αγοράς στην ευρύτερη περιοχή των Βαλκανίων και της Αδριατικής (12 χώρες), την οποία και καλύπτει η Sun Microsystems Hellas από την Αθήνα.

Διεθνή

Διάφορα

* Συνεδριάζει στις Βρυξέλλες το συμβούλιο Ecofin.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v