Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Η ατζέντα της Δευτέρας

Οι εταιρίες Τράπεζα Πειραιώς και Προοδευτική πραγματοποιούν γενική συνέλευση με βασικότερα θέματά τους την αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου. Από σήμερα 26/02/2007, κατόπιν απόφασης του Προέδρου του Δ.Σ. του Χ.Α., σε συνεννόηση με την Επιτροπή Κεφαλαιαγοράς, αναστέλλεται προσωρινά η διαπραγμάτευση των μετοχών της εταιρίας Hitech SNT.

Η ατζέντα της Δευτέρας
Σήμερα, Δευτέρα

Εταιρικές πράξεις

Από σήμερα 26/02/2007, κατόπιν απόφασης του Προέδρου του Δ.Σ. του Χ.Α., σε συνεννόηση με την Επιτροπή Κεφαλαιαγοράς, αναστέλλεται προσωρινά η διαπραγμάτευση των μετοχών της εταιρίας Hitech SNT μέχρις ότου η εταιρία παράσχει σαφή, επαρκή και πλήρη στοιχεία, σχετικά με την πιθανότητα συγχώνευσης και εταιρικού μετασχηματισμού της, που θα περιλαμβάνει τη συγχώνευση με απορρόφηση της μη εισηγμένης εταιρίας LEADER ΑΕΒΕ.

Γενικές συνελεύσεις

ΤΡΑΠΕΖΑ ΠΕΙΡΑΙΩΣ Α.Ε.: Α΄ επαναληπτική έκτακτη γενική συνέλευση των μετόχων της τράπεζας, στις 10:00, στην αίθουσα Grand Ballroom τoυ ξενοδοχείου Μεγάλη Βρετανία, στην οδό Βασ. Γεωργίου Α1, με θέματα ημερήσιας διάταξης: 1. Αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου της τράπεζας με εισφορά σε είδος, κατ’ ελάχιστον 308.872.139 και κατ’ ανώτατο όριο 772.180.348 μετοχών της Marfin Popular Bank Public Co Ltd. και κατάργηση του δικαιώματος προτίμησης των παλαιών μετόχων της υπέρ των μετόχων της παραπάνω εταιρίας που θα αποδεχθούν τη δημόσια πρόταση που έχει υποβάλει η τράπεζα για την απόκτηση ποσοστού κατ’ ελάχιστον 40% και κατά μέγιστο 100% του μετοχικού κεφαλαίου αυτής.

2. Τροποποίηση του άρθρου 5 του καταστατικού περί μετοχικού κεφαλαίου.

3. Παροχή σχετικών εξουσιοδοτήσεων στο διοικητικό συμβούλιο της τράπεζας.

ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ ΑΤΕ: Α΄ επαναληπτική έκτακτη γενική συνέλευση των μετόχων της εταιρίας, στις 10:00, στα γραφεία της, Σπ. Τρικούπη 60, με θέματα ημερήσιας διάταξης: 1. Λήψη απόφασης για την αύξηση και τη μείωση του μετοχικού κεφαλαίου της εταιρίας, καθώς και την αλλαγή της ονομαστικής αξίας κάθε μετοχής ως εξής: α) Αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου της εταιρίας, κατά ποσό 23.661.250,24 ευρώ με την κεφαλαιοποίηση ολόκληρου του ποσού ”Διαφορές από έκδοση μετοχών υπέρ το άρτιο” χωρίς την έκδοση νέων μετοχών. β) Μείωση του μετοχικού κεφαλαίου της εταιρίας κατά ποσό 36.490.415,24 ευρώ, με σκοπό τον συμψηφισμό αντίστοιχου ποσού από τις συσσωρευθείσες ζημίες της εταιρίας μέχρι τις 31/12/2005, χωρίς την ακύρωση των μετοχών. γ) Αλλαγή της ονομαστικής αξίας κάθε μετοχής από 0,59 ευρώ που είναι σήμερα σε 0,30 ευρώ, προκειμένου να μη μεταβληθεί ο σημερινός αριθμός των μετοχών (44.238.500) στις οποίες διαιρείται το μετοχικό κεφάλαιο λόγω της πιο πάνω αύξησης - μείωσης αυτού. δ) Τροποποίηση του άρθρου 5 του καταστατικού της εταιρίας.

2. Λήψη απόφασης για περαιτέρω αλλαγή της ονομαστικής αξίας κάθε μετοχής ως εξής: α) Αλλαγή της ονομαστικής αξίας κάθε μετοχής από 0,30 ευρώ σε 0,60 ευρώ η κάθε μία, με αντίστοιχη μείωση των μετοχών της εταιρίας, σε αναλογία μία (1) νέα μετοχή, για κάθε δύο (2) παλαιές και β) Τροποποίηση του άρθρου 5 του καταστατικού.

3. Διάφορες ανακοινώσεις.

Διάφορα

* Ο υπουργός Οικονομίας και Οικονομικών, κ. Γιώργος Αλογοσκούφης, πραγματοποιεί συνάντηση στις 11:00 με την υπουργό Εξωτερικών, κ. Ντόρα Μπακογιάννη.

* O υπουργός Απασχόλησης και Κοινωνικής Προστασίας, κ. Σάββας Τσιτουρίδης πραγματοποιεί συνάντηση εργασίας στις 12:00 με τον πρόεδρο της Ένωσης Εργαζομένων ΗΣΑΠ, κ. Γιώργο Γαβρίλη, τον πρόεδρο του Σωματείου Ηλεκτροδηγών ΗΣΑΠ, κ. Ελευθέριο Διαμαντάκη, και τον πρόεδρο των συνταξιούχων ΗΣΑΠ, κ. Μανώλη Φωτόπουλο, με τη συμμετοχή του Γενικού Γραμματέα Κοινωνικών Ασφαλίσεων, κ. Δημοσθένη Μαμμωνά, και του Ειδικού Γραμματέα Συντονισμού Οργανισμών και Φορέων, κ. Ευγένιου Παπαδόπουλου. Ο υπουργός στις 15:00 θα έχει συνάντηση εργασίας με τον πρόεδρο του Πανελλήνιου Συλλόγου Τυφλών, κ. Ηλία Μαργιόλα, και με τον πρόεδρο της Εθνικής Ομοσπονδίας Τυφλών, κ. Νικόλαο Γιαλούρη, με τη συμμετοχή του Γενικού Γραμματέα Απασχόλησης, κ. Δημήτρη Κοντού, του Γενικού Γραμματέα Κοινωνικών Ασφαλίσεων, κ. Δημοσθένη Μαμμωνά, και του Ειδικού Γραμματέα Συντονισμού Οργανισμών και Φορέων,ν κ. Ευγένιου Παπαδόπουλου.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v