Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Η ατζέντα της Παρασκευής

Έκτακτες γενικές συνελεύσεις πραγματοποιούν σήμερα οι εταιρίες Γρ. Σαράντης και Ασπίς Πρόνοια. Παράλληλα, ανακοινώνονται τα οικονομικά αποτελέσματα για τη χρήση 2006 από την εταιρία Σωληνουργεία Κορίνθου.

Η ατζέντα της Παρασκευής
Σήμερα, Παρασκευή

Εταιρικές πράξεις

* Από σήμερα οι μετοχές της εταιρίας ΙΚΤΙΝΟΣ είναι διαπραγματεύσιμες στο Χ.Α. χωρίς το δικαίωμα συμμετοχής στην αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου με διανομή δωρεάν μετοχών, σε αναλογία 2 νέες (ΚΟ) μετοχές για κάθε 1 παλαιά (ΚΟ) μετοχή και με νέα ονομαστική αξία μετοχής 0,40 ευρώ (από 0,62). Ως ημερομηνία έναρξης διαπραγμάτευσης των νέων δωρεάν μετοχών ορίστηκε η 2/3/2007.

* Από σήμερα οι μετοχές της εταιρίας ΡΕΒΟΪΛ ΑΕΕΠ είναι διαπραγματεύσιμες στο Χ.Α. με νέα τελική ονομαστική αξία μετοχής 0,30 ευρώ (μετά την αύξησή της από 0,90 σε 1,20 ευρώ) και χωρίς το δικαίωμα συμμετοχής στο split των μετοχών της, στα πλαίσια του οποίου εκδίδονται και διανέμονται δωρεάν 16.710.000 νέες (ΚΟ) μετοχές σε αναλογία 3 νέες (ΚΟ) μετοχές για κάθε 1 παλαιά (ΚΟ) μετοχή. Ως ημερομηνία έναρξης διαπραγμάτευσης των νέων δωρεάν μετοχών στο Χ.Α. ορίζεται η 2/3/2007.

* Από σήμερα εισάγονται προς διαπραγμάτευση στο Χ.Α. οι 235.000 νέες (KO) μετοχές της εταιρίας ΑΓΡΟΤΙΚΟΣ ΟΙΚΟΣ ΣΠΥΡΟΥ ΑΕΒΕ, που προέκυψαν από την πρόσφατη αύξηση του μετοχικού της κεφαλαίου λόγω άσκησης δικαιωμάτων προαιρέσεως αγοράς μετοχών (stock option plan) από 57 συνολικά δικαιούχους, μέλη του Δ.Σ. και το προσωπικό της εταιρίας και των συνδεδεμένων με αυτήν εταιριών, με τιμή διάθεσης μετοχής 0,72 ευρώ. Από την ίδια ημερομηνία το σύνολο των μετοχών της εταιρίας που είναι διαπραγματεύσιμες στο Χ.Α. ανέρχεται σε 28.168.968 (ΚΟ) μετοχές, ονομαστικής αξίας εκάστης 0,30 ευρώ.

* Από σήμερα εισάγονται προς διαπραγμάτευση στο Χ.Α. και τίθενται σε καθεστώς αναστολής διαπραγμάτευσης οι 7.619.626 νέες (ΚΟ) και 1.209.600 νέες (ΠΟ) μετοχές της εταιρίας ΚΛΩΣΤΗΡΙΑ ΚΟΡΙΝΘΟΥ ΚΟΡ-ΦΙΛ ΑΕΒΕ που προέκυψαν από την αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου με καταβολή μετρητών. Από την ίδια ημερομηνία το νέο σύνολο των εισηγμένων μετοχών της εταιρίας στο Χ.Α. ανέρχεται σε 13.264.426 (ΚΟ) και 1.814.400 (ΠΟ) μετοχές.Το σύνολο των μετοχών της εταιρίας βρίσκεται σε καθεστώς αναστολής διαπραγμάτευσης. Η έναρξη διαπραγμάτευσης των 13.264.426 (ΚΟ) και 1.814.400 (ΠΟ) μετοχών της εταιρίας θα πραγματοποιηθεί μόνο μετά την άρση αναστολής διαπραγμάτευσης του συνόλου των μετοχών της εταιρίας.

Γενικές συνελεύσεις

ΓΡ. ΣΑΡΑΝΤΗΣ: Έκτακτη γενική συνέλευση των μετόχων της εταιρίας, σήμερα Παρασκευή και ώρα 16:00, Αμαρουσίου-Χαλανδρίου 26, με θέματα ημερήσιας διάταξης: 1. Απόκτηση ιδίων μετοχών της εταιρίας σύμφωνα με το άρθρο 16 παρ. 5 του Κ.Ν. 2190/1920, όπως αυτός ισχύει και παροχή σχετικών εξουσιοδοτήσεων στο διοικητικό αυμβούλιο της εταιρίας.

ΑΣΠΙΣ ΠΡΟΝΟΙΑ: Έκτακτη γενική συνέλευση των μετόχων της εταιρίας, σήμερα Παρασκευή και ώρα 09:00, στην έδρα της, Λ. Κηφισίας 62, Μαρούσι, 8ος όροφος, με θέματα ημερήσιας διάταξης:

1. Υποβολή και έγκριση: α) του από 14/9/2006 Σχεδίου Σύμβασης Συγχώνευσης των ανωνύμων εταιριών Ασπίς Πρόνοια Γενικών Ασφαλίσεων και Ασπίς Πρόνοια Ασφαλίσεων Ζημιών, β) της επεξηγηματικής έκθεσης του ως άνω Σχεδίου Σύμβασης Συγχώνευσης κατ΄άρθρο 69 του κ.ν. 2190/20, γ) της έκθεσης του ορκωτού ελεγκτή - λογιστή για τη διαπίστωση της λογιστικής αξίας των περιουσιακών στοιχείων της απορροφώμενης εταιρίας και δ) της έκθεσης του διοικητικού συμβουλίου κατ’άρθρο 289 του κανονισμού του Χρηματιστηρίου Αθηνών και της έκθεσης της ελεγκτικής εταιρίας Ωρίων Ορκωτοί Ελεγκτές Λογιστές Ανώνυμη Εταιρία για την αποτίμηση της αξίας των συγχωνευομένων εταιριών, σύμφωνα με το άρθρο 289 του κανονισμού του Χρηματιστηρίου Αθηνών.

2. Έγκριση της συγχώνευσης των ανώνυμων εταιριών Ασπίς Πρόνοια Γενικών Ασφαλίσεων και Ασπίς Πρόνοια Ασφαλίσεων Ζημιών, με απορρόφηση της δεύτερης από την πρώτη σύμφωνα με τις διατάξεις των άρθρων 69-77 του κ.ν. 2190/20 και των άρθρων 1-5 του Ν. 2166/93.

3. Αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου της εταιρίας, λόγω της απορρόφησης της Ασπίς Πρόνοια Ασφαλίσεων Ζημιών και τροποποίηση του άρθρου 3 περί μετοχικού κεφαλαίου του καταστατικού της.

4. Ορισμός εκπροσώπου της εταιρίας για την υπογραφή ενώπιον συμβολαιογράφου της πράξης σύμβασης συγχώνευσης.

5. Ορισμός εκπροσώπου της εταιρίας ο οποίος θα τη δεσμεύει στην επικοινωνία με την Επιτροπή Κεφαλαιαγοράς αναφορικά με τα θέματα της συγχώνευσης.

6. Παροχή εξουσιοδότησης προς το διοικητικό συμβούλιο να ρυθμίσει λοιπά ζητήματα που τυχόν θα ανακύψουν από τη συγχώνευση (π.χ. κλασματικά δικαιώματα) σύμφωνα με τη χρηματιστηριακή νομοθεσία.

7. Έγκριση των μέχρι σήμερα πράξεων, ενεργειών και δηλώσεων του διοικητικού συμβουλίου και των εκπροσώπων της εταιρίας σχετικά με τη συγχώνευση της με απορρόφηση της Ασπίς Πρόνοια Ασφαλίσεων Ζημιών.

8. Τροποποίηση του άρθρου 15 του καταστατικού της εταιρίας.

Οικονομικά αποτελέσματα

Η εταιρία Σωληνουργεία Κορίνθου ανακοινώνει σήμερα τα αποτελέσματα για τη χρήση 2006.

Παρουσιάσεις

* Εταιρική παρουσίαση της Σίδμα στην Ένωση Θεσμικών Επενδυτών, στις 09:45.

* Το Χρηματιστήριο Αθηνών στο πλαίσιο της προσπάθειας βελτίωσης της Ελληνικής Κεφαλαιαγοράς και εδραίωσής της ως ηγέτιδα δύναμη στην ευρύτερη περιοχή, πραγματοποιεί αύριο, 23 Φεβρουαρίου, εκδήλωση ενημέρωσης των Ελλήνων ευρωβουλευτών για τις ευρωπαϊκές εξελίξεις.

Διάφορα

Ανακοίνωση του ποσού για την έκδοση 5ετούς ομολόγου από τον Οργανισμό Διαχείρισης Δημοσίου Χρέους (ΟΔΔΗΧ).

Διεθνή

Γαλλία

- Καταναλωτικές δαπάνες μηνός Ιανουαρίου

Γερμανία

- Δείκτης Επιχειρηματικού Κλίματος IFO Φεβρουαρίου

Βρετανία

- ΑΕΠ δ’ τριμήνου

- Εισαγωγές και εξαγωγές δ’ τριμήνου

- Δείκτης υπηρεσιών μηνός Δεκεμβρίου

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v