Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Η ατζέντα της Πέμπτης

Έκτακτη γενική συνέλευση πραγματοποιεί σήμερα η Τσουκαρίδης με βασικό θέμα την έκδοση ομολογιακού έως 10,6 εκ. ευρώ. Επίσης, οι εταιρίες Γερμανός, Attica Group, Cosmote και Εμπορική Τράπεζα ανακοινώνουν τα αποτελέσματα για τη χρήση 2006, ενώ η Εθνική Τράπεζα παρουσιάζει το επιχειρηματικό της σχέδιο για την περίοδο 2007-2009.

Η ατζέντα της Πέμπτης
Σήμερα, Πέμπτη

Γενικές συνελεύσεις

PAPERPACK: Εκτακτη γενική συνέλευση της εταιρίας, σήμερα Πέμπτη 22 Φεβρουαρίου και ώρα 11:30, στα γραφεία της εταιρίας, Βιλτανιώτη 24 και Μενεξέδων, Κηφισιά, Αττική, με θέμα ημερήσιας διάταξης: Έκδοση Ομολογιακού Δανείου μέχρι του ποσού των 10.600.000 ευρώ, με σκοπό την αναχρηματοδότηση του από 26-6-2002 κοινοπρακτικού δανείου της εταιρίας.

Παρουσιάσεις

Εταιρική παρουσίαση θα πραγματοποιήσει σήμερα Πέμπτη 22 Φεβρουαρίου 2007 στις 17:00, η Διοίκηση του ΟΠΑΠ στο πλαίσιο της επικοινωνίας μεταξύ εισηγμένων στο ΧΑ εταιρειών και των μελών του ΣΜΕΧΑ που έχει καθιερώσει ο Σύνδεσμος Μελών Χρηματιστηρίων Αθηνών.

Αποτελέσματα

Σήμερα ανακοινώνουν τα αποτελέσματα για τη χρήση 2006 οι εταιρίες Γερμανός, Attica Group, Cosmote και Εμπορική Τράπεζα, ενώ η Εθνική Τράπεζα παρουσιάζει το επιχειρηματικό της σχέδιο για την περίοδο 2007-2009.

Εταιρικές πράξεις

Σήμερα, πρόκειται να εκποιηθούν 2.413 κοινές ονομαστικές μετοχές της εταιρίας ”ΑΛΚΟ ΕΛΛΑΣ”, οι οποίες αποτελούν αδιάθετα κλασματικά υπόλοιπα, που προέκυψαν από την αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου της εταιρίας, την οποία είχε αποφασίσει η Α΄ Επαναληπτική Γενική Συνέλευση των μετόχων της εταιρίας, της 17/7/2006. Η τιμή εκκίνησης για την εκποίηση των μετοχών δεν μπορεί να είναι κατώτερη από την αμέσως προηγούμενη από την εκποίηση τιμή κλεισίματος σε ποσοστό μεγαλύτερο του τρία τοις εκατό (3%).

Διάφορα

Ο Υπουργός Οικονομίας Γ. Αλογοσκούφης στις 13.30 θα είναι ομιλητής σε εκδήλωση που διοργανώνει ο Σύλλογος Φοιτητών και Αποφοίτων του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών, στο Ξενοδοχείο Ledra Marriott.

Στις 14.30 θα είναι ομιλητής σε εκδήλωση που διοργανώνει ο ΟΠΕ για το Πρόγραμμα Δράσης του 2007, στο Ξενοδοχείο HILTON

Ο υπουργός Ανάπτυξης Δημήτρης Σιούφας θα συναντηθεί σήμερα Πέμπτη και ώρα 18:00 στο υπουργείο Εξωτερικών με τους Έλληνες ευρωβουλευτές όλων των κομμάτων.

O Υπουργός Απασχόλησης και Κοινωνικής Προστασίας κ. Σάββας Τσιτουρίδης θα συμμετάσχει σήμερα Πέμπτη 22 Φεβρουαρίου στο Συμβούλιο Υπουργών Απασχόλησης με θέμα τις δημογραφικές προκλήσεις του 21ου αιώνα.

Διεθνή

Γερμανία

- ΑΕΠ δ’ τριμήνου

- Επενδύσεις στις κατασκευές δ’ τριμήνου

- Εισαγωγές και εξαγωγές δ’ τριμήνου

Ευρωζώνη

- Νέες παραγγελίες στη βιομηχανία, μηνός Δεκεμβρίου

ΗΠΑ

- Νέες αιτήσεις επιδομάτων ανεργίας, για την εβδομάδα έως 17 Φεβρουαρίου

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v