Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Η ατζέντα της Τετάρτης

Έκτακτη γενική συνέλευση πραγματοποιεί σήμερα η Fashion Box. Επίσης, οι εταιρίες Εθνική Τράπεζα, Ελληνικά Πετρέλαια, Blue Star Ferries και Τιτάν ανακοινώνουν τα αποτελέσματα για τη χρήση 2006.

Η ατζέντα της Τετάρτης
Σήμερα, Τετάρτη

Γενικές συνελεύσεις

FASHION BOX: Έκτακτη γενική συνέλευση, στις 17:00, στα γραφεία της έδρας της εταιρίας, στον Δήμο Νέας Ιωνίας Αττικής, Καποδιστρίου 90, με θέμα ημερήσιας διάταξης: Έγκριση μισθωτικών συμβάσεων της εταιρίας κατά το άρθρο 23α § 2 του ΚΝ 2190/1920.

Αποτελέσματα

Σήμερα ανακοινώνουν τα αποτελέσματα για τη χρήση 2006 οι εταιρίες Εθνική Τράπεζα, Ελληνικά Πετρέλαια, Blue Star Ferries και Τιτάν.

Παρουσιάσεις

Εταιρική παρουσίαση της Yalco στην Ένωση Θεσμικών Επενδυτών, στις 09:45.

Διάφορα

Γεύμα-συνέντευξη προς τιμήν του υπουργού Οικονομίας κ. Γιώργου Αλογοσκούφη, που διοργανώνει η Ένωση Ανταποκριτών Ξένου Τύπου στο ξενοδοχείο Caravel στις 13:15.

Σήμερα, στις 12 το μεσημέρι, στο Μέγαρο Μαξίμου θα διεξαχθούν στα πλαίσια της επίσκεψης εργασίας που πραγματοποιεί ο Πρόεδρος της Κυπριακής Δημοκρατίας κ. Τάσσος Παπαδόπουλος συνομιλίες με τον πρωθυπουργό κ. Κώστα Καραμανλή και την ελληνική αντιπροσωπεία.

O υπουργός Μεταφορών και Επικοινωνιών κ. Μιχάλης Λιάπης θα εγκαινιάσει σήμερα Τετάρτη και ώρα 10:30 τον νέο σταθμό Πεντέλης, του προαστιακού.

Οικονομικά στοιχεία

* Ανακοίνωση των στατιστικών στοιχείων για το ισοζύγιο πληρωμών Δεκεμβρίου από την Τράπεζα της Ελλάδας (ΤτΕ).

* Ανακοίνωση του εναρμονισμένου δείκτη τιμών καταναλωτή για τον Ιανουάριο από την Εθνική Στατιστική Υπηρεσία Ελλάδας (ΕΣΥΕ).

Διεθνή

ΗΠΑ

* Ανακοινώνεται η μεταβολή στο δείκτη τιμών καταναλωτή στις ΗΠΑ τον Ιανουάριο.

* Δημοσιεύονται τα πρακτικά από την τελευταία σύσκεψη της Federal Reserve για τα επιτόκια.

Ιαπωνία

* Ανακοινώνεται η απόφαση της Κεντρικής Τράπεζας της Ιαπωνίας για τα επιτόκια.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v