Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Η ατζέντα της Παρασκευής

Οι εταιρίες Ελγέκα και Μυτιληναίος πραγματοποιούν γενική συνέλευση. Επίσης, ο υπουργός Οικονομίας και Οικονομικών, κ. Γιώργος Αλογοσκούφης, πραγματοποιεί συνάντηση με τον υπουργό Δικαιοσύνης, κ. Αναστάση Παπαληγούρα.

Η ατζέντα της Παρασκευής
Σήμερα, Παρασκευή

Γενικές συνελεύσεις

ΕΛΓΕΚΑ Α.Ε.: Έκτακτη γενική συνέλευση των μετόχων της εταιρίας, στις 12:00, στην έδρα της στο Καλοχώρι Θεσσαλονίκης, Ολύμπου 32, με θέματα ημερήσιας διάταξης: 1. Διεύρυνση του σκοπού της εταιρίας με αντίστοιχη τροποποίηση του άρθρου 3 (ΣΚΟΠΟΣ) του καταστατικού της.

2. Προσθήκη νέου άρθρου 6α (ΕΚΔΟΣΗ ΟΜΟΛΟΓΙΑΚΩΝ ΔΑΝΕΙΩΝ) και τροποποίηση των άρθρων 24 (ΑΠΑΡΤΙΑ ΓΕΝΙΚΗΣ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗΣ) και 28 (ΑΡΜΟΔΙΟΤΗΤΕΣ ΤΗΣ ΓΕΝΙΚΗΣ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗΣ) του καταστατικού της εταιρίας με σκοπό την προσαρμογή του στις διατάξεις του Ν. 3156/2003 και την παροχή στο Δ.Σ. αρμοδιότητας για έκδοση ομολογιακών δανείων σύμφωνα με τον νόμο αυτό.

3. Διάφορες ανακοινώσεις.

ΜΥΤΙΛΗΝΑΙΟΣ: Έκτακτη γενική συνέλευση των μετόχων της εταιρίας, στις 12:00, στην έδρα της, Πατρόκλου 5-7, Μαρούσι, με θέμα ημερήσιας διάταξης: Αναθεώρηση της από 14.6.2006 απόφασης της έκτακτης γενικής συνέλευσης των μετόχων που αφορά στην απόκτηση ιδίων μετοχών μέσω του Χρηματιστηρίου Αθηνών σύμφωνα με τις προβλέψεις του άρθρου 16 παρ. 5 του κν. 2190/1920.

Διάφορα

* Ο υπουργός Οικονομίας και Οικονομικών, κ. Γιώργος Αλογοσκούφης, πραγματοποιεί συνάντηση στις 10:30, με τον υπουργό Δικαιοσύνης, κ. Αναστάση Παπαληγούρα. Στη συνέχεια, οι δύο υπουργοί θα συναντηθούν με τα προεδρεία των δικαστικών ενώσεων.

Οικονομικά στοιχεία

- Ανακοίνωση των δεικτών τιμών εισροών – εκροών στη γεωργία και κτηνοτροφία (Δεκέμβριος).

Διεθνή

ΗΠΑ

- Ανακοίνωση του δείκτη τιμών παραγωγού (Ιανουάριος).

- Άδειες κατασκευών (Ιανουάριος).

- Νέες κατασκευές κατοικιών (Ιανουάριος).

Γαλλία

- Ισοζύγιο τρεχουσών συναλλαγών (Δεκέμβριος).

Γερμανία

- Ανακοίνωση του δείκτη τιμών καταναλωτή (Ιανουάριος).

Ευρωζώνη

- Εμπορικό ισοζύγιο (Δεκέμβριος).

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v