Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Η ατζέντα της Τετάρτης

Η εταιρία Coca Cola ΕΕΕ ανακοινώνει τα ετήσια αποτελέσματα για τη χρήση του 2006, η εταιρία Ιντερτέκ πραγματοποιεί γενική συνέλευση, ενώ παύει η διαπραγμάτευση στο Χ.Α. των δικαιωμάτων (IKONAΔ) της εταιρίας Εικόνα Ήχος. Επίσης, ο υπουργός Απασχόλησης, κ. Σάββας Τσιτουρίδης, πραγματοποιεί τηλεδιάσκεψη με τον Ιταλό και τον Γάλλο ομόλογό του.

Η ατζέντα της Τετάρτης
Σήμερα, Τετάρτη

Γενικές συνελεύσεις

ΙΝΤΕΡΤΕΚ Α.Ε. ΔΙΕΘΝΕΙΣ ΤΕΧΝ/ΓΙΕΣ: Έκτακτη γενική συνέλευση των μετόχων της εταιρίας, στις 10:30, στα γραφεία της, Αφροδίτης 24 και Ριζούντος, Ελληνικό Αττικής, με θέματα ημερήσιας διάταξης: 1. Εκλογή νέου διοικητικού συμβουλίου.

2. Τροποποίηση των άρθρων 2, 6 και 12 του καταστατικού της εταιρίας.

3. Λήψη αποφάσεων επί ανακοινώσεων του διοικητικού συμβουλίου.

Εταιρικές πράξεις

* Παύει η διαπραγμάτευση στο Χ.Α. των δικαιωμάτων (IKONAΔ) της εταιρίας ΕΙΚΟΝΑ ΗΧΟΣ ΑΕΕ συμμετοχής στην πρόσφατη αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου με καταβολή μετρητών. Ημερομηνία λήξης άσκησης του δικαιώματος προτίμησης ορίζεται η 20ή/2/2007.

Διάφορα

* Η υπουργός Εξωτερικών, κ. Ντόρα Μπακογιάννη, πραγματοποιεί επίσημη επίσκεψη στα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα.

* Επίσημη επίσκεψη του Προέδρου της Δημοκρατίας, κ. Κάρολου Παπούλια, στη Ρουμανία.

* Ο πρωθυπουργός θα συναντηθεί σήμερα, στις 9.30 το πρωί, στο Μέγαρο Μαξίμου, με τον Υπουργό Δικαιοσύνης κ. Αναστάση Παπαληγούρα.

* O υπουργός Μεταφορών και Επικοινωνιών, κ. Μιχάλης Λιάπης, πραγματοποιεί συνάντηση στις 10:00 με τον Δήμαρχο Αθηναίων, κ. Νικήτα Κακλαμάνη. Στη συνάντηση θα συζητηθούν μεταξύ άλλων οι απαιτούμενες συμπληρωματικές παρεμβάσεις στα όρια του Δήμου Αθηναίων για τα εν εξελίξει έργα αναβάθμισης της σιδηροδρομικής γραμμής Τρεις Γέφυρες - Πειραιάς.

* O υπουργός Απασχόλησης και Κοινωνικής Προστασίας, κ. Σάββας Τσιτουρίδης, θα έχει συνάντηση στις 11:30 με τον πρόεδρο του Ταμείου Επικουρικής Ασφάλισης Ηλεκτροτεχνιτών, κ. Δήμο Κουρέτα, αλλά και με αντιπροσώπους του κλάδου, με τη συμμετοχή του Γενικού Γραμματέα Κοινωνικών Ασφαλίσεων του υπουργείου Απασχόλησης και Κοινωνικής Προστασίας, κ. Δημοσθένη Μαμμωνά. Επίσης, ο υπουργός θα πραγματοποιήσει στις 12:30 τηλεδιάσκεψη με τον υπουργό Απασχόλησης της Γαλλίας, κ. Ζεράρ Λαρσέ, και της Ιταλίας, κ. Τσέζαρε Νταμιάνο, με θέμα το Ευρωπαϊκό Κοινωνικό Μοντέλο. Στην Αθήνα η τηλεδιάσκεψη θα πραγματοποιηθεί στο υπουργείο Απασχόλησης και Κοινωνικής Προστασίας.

Το απόγευμα ο υπουργός θα συμμετάσχει σε δημόσια συζήτηση που διοργανώνει το ΕΒΕΑ με θέμα ”Πράσινη Βίβλος, Εκσυγχρονισμός της εργατικής νομοθεσίας για την αντιμετώπιση των προκλήσεων του 21ου αιώνα”. Η συζήτηση θα πραγματοποιηθεί στις 16:00 στο ΕΒΕΑ.

Οικονομικά αποτελέσματα

Η εταιρία Coca Cola 3Ε ανακοινώνει τα ετήσια αποτελέσματα του 2006.

Οικονομικά στοιχεία

- Εθνικοί λογαριασμοί (δ’ τρίμηνο).

Παρουσιάσεις

* Η εταιρία Ελληνικά Χρηματιστήρια πραγματοποιεί παρουσίαση στην Ένωση Θεσμικών Επενδυτών στις 09:45.

Συνεντεύξεις Τύπου

* O πρόεδρος της Επιτροπής Κεφαλαιαγοράς, κ. Αλέξιος Πιλάβιος, παραχωρεί συνέντευξη Τύπου στις 13:00, στα γραφεία της Επιτροπής Κεφαλαιαγοράς.

* Ο πρόεδρος της ΕΕΤΤ, καθηγητής Νικήτας Αλεξανδρίδης, και ο αντιπρόεδρος Ταχυδρομικών Υπηρεσιών, κ. Θεόδωρος Δραβίλλας, παραχωρούν συνέντευξη Τύπου στις 12:00 για τα πεπραγμένα του τομέα ταχυδρομείων της ΕΕΤΤ και την παρουσίαση της μελέτης ”Η Ελληνική Αγορά Ταχυμεταφορών: Στοιχεία και Τάσεις της Αγοράς”.

Διεθνή

ΗΠΑ

- Επιχειρηματικά αποθέματα (Δεκέμβριος).

- Λιανικές πωλήσεις (Ιανουάριος).

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v