Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Η ατζέντα της Τρίτης

Η Προοδευτική πραγματοποιεί έκτακτη γενική συνέλευση με θέμα την αύξηση και παράλληλη μείωση του μετοχικού της κεφαλαίου και reverse split. Ο διοικητής της Τραπέζης της Ελλάδος κ. Νικόλαος Χ. Γκαργκάνας θα παρουσιάσει σε συνέντευξη την ”Έκθεση για τη Νομισματική Πολιτική 2006 – 2007”.

Η ατζέντα της Τρίτης
Σήμερα, Τρίτη

Διάφορα

Σήμερα Τρίτη και ώρα 14:00 ο διοικητής της Τραπέζης της Ελλάδος κ. Νικόλαος Χ. Γκαργκάνας θα παρουσιάσει σε συνέντευξή του προς τους εκπροσώπους των ΜΜΕ την ”Έκθεση για τη Νομισματική Πολιτική 2006 – 2007”, που σύμφωνα με το καταστατικό της τράπεζας υποβάλλεται στη Βουλή των Ελλήνων και στο υπουργικό συμβούλιο.

Σήμερα, στις 11:00, θα συνεδριάσει η κυβερνητική επιτροπή υπό την προεδρία του πρωθυπουργού κ. Κώστα Καραμανλή, με θέμα ”Ευρυζωνικότητα και ψηφιακή στρατηγική”.

Γενικές συνελεύσεις

ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ ΑΤΕ.: Έκτακτη γενική συνέλευση των μετόχων της εταιρίας, στις 10:00, στα γραφεία της, Σπ. Τρικούπη 60 & Λ. Αλεξάνδρας, Αθήνα, με θέματα ημερήσιας διάταξης:

1. Λήψη απόφασης για την αύξηση και τη μείωση του μετοχικού κεφαλαίου της εταιρίας, καθώς και την αλλαγή της ονομαστικής αξίας κάθε μετοχής ως εξής:

α) Αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου της εταιρίας κατά ποσό 23.661.250,24 ευρώ με την κεφαλαιοποίηση ολόκληρου του ποσού ”Διαφορές από έκδοση μετοχών υπέρ το άρτιο” χωρίς την έκδοση νέων μετοχών.

β) Μείωση του μετοχικού κεφαλαίου της εταιρίας κατά ποσό 36.490.415,24 ευρώ, με σκοπό τον συμψηφισμό αντίστοιχου ποσού από τις συσσωρευθείσες ζημιές της εταιρίας μέχρι 31/12/2005, χωρίς την ακύρωση των μετοχών.

γ) Αλλαγή της ονομαστικής αξίας κάθε μετοχής από 0,59 ευρώ που είναι σήμερα σε 0,30 ευρώ, προκειμένου να μη μεταβληθεί ο σημερινός αριθμός των μετοχών (44.238.500) στις οποίες διαιρείται το μετοχικό κεφάλαιο λόγω της πιο πάνω αύξησης - μείωσης αυτού.

δ) Τροποποίηση του άρθρου 5 του καταστατικού της εταιρίας.

2. Λήψη απόφασης για περαιτέρω αλλαγή της ονομαστικής αξίας κάθε μετοχής ως εξής: α) Αλλαγή της ονομαστικής αξίας κάθε μετοχής από 0,30 ευρώ σε 0,60 ευρώ η κάθε μία, με αντίστοιχη μείωση των μετοχών της εταιρίας, σε αναλογία μία (1) νέα μετοχή, για κάθε δύο (2) παλαιές. β) Τροποποίηση του άρθρου 5 του καταστατικού.

Συνεντεύξεις

* Πραγματοποιείται συνέντευξη Τύπου σήμερα Τρίτη 13 Φεβρουαρίου στις 12:30 το μεσημέρι στο ξενοδοχείο HILTON με θέμα τον Μαραθώνιο και τον Τηλεμαραθώνιο που διοργανώνονται από την ΕΡΤ και τα Special Olympics Ελλάς.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v