Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Η ατζέντα της Παρασκευής

Η εταιρία Γερμανός πραγματοποιεί γενική συνέλευση, ενώ η τράπεζα Κύπρου παρουσιάζει τα οικονομικά αποτελέσματα του έτους καθώς και τους στόχους και τις προοπτικές για την τριετία 2007-2010.

Η ατζέντα της Παρασκευής
Σήμερα, Παρασκευή

Εταιρικές Πράξεις

* Εισάγονται προς διαπραγμάτευση στο Χ.Α. οι 69.755 νέες (ΚΟ) μετοχές της Νηρεύς, οι οποίες προέκυψαν από την αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου της εταιρίας λόγω συγχώνευσης με απορρόφηση των εταιρειών ΙΧΘ/ΦΕΙΑ ΦΩΚΙΔΑΣ Α.Ε., INTERPESCA Α.Ε., ΙΧΘ/ΦΕΙΑ ΜΥΛΟΚΟΠΗΣ Α.Ε. (θυγατρική 100%) και EUROCATERERS Α.Ε. (θυγατρική 100%), με τις εξής σχέσεις ανταλλαγής: α) κάθε μέτοχος της ΙΧΘ/ΦΕΙΑ ΦΩΚΙΔΑΣ Α.Ε. ανταλλάσσει κάθε 1 παλαιά μετοχή - ονομαστικής αξίας 14,65 ευρώ - που κατέχει (πλην μετόχου ΝΗΡΕΥΣ ΙΧΘΥΟΚΑΛΛΙΕΡΓΕΙΕΣ Α.Ε.) με 11,72003 νεοεκδιδόμενες (ΚΟ) μετοχές, ονομαστικής αξίας 1,25 ευρώ και β) κάθε μέτοχος της INTERPESCA Α.Ε. ανταλλάσσει κάθε 1 παλαιά μετοχή - ονομαστικής αξίας 3 ευρώ - που κατέχει (πλην μετόχου ΝΗΡΕΥΣ ΙΧΘΥΟΚΑΛΛΙΕΡΓΕΙΕΣ Α.Ε.) με 2,4 νεοεκδιδόμενες (ΚΟ) μετοχές, ονομαστικής αξίας 1,25 ευρώ.

Από την ίδια ημερομηνία το νέο σύνολο εισηγμένων μετοχών της εταιρίας που είναι διαπραγματεύσιμες στο Χ.Α. ανέρχεται σε 40.438.269 (ΚΟ) μετοχές, με ονομαστική αξία μετοχής 1,25 ευρώ.

* Εισάγονται προς διαπραγμάτευση στο Χ.Α. οι 20.000.000 νέες (ΚΟ) μετοχές της εταιρίας ΣΙΝΓΚΙΟΥΛΑΡ ΛΟΤΖΙΚ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΙΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑΚΩΝ ΣΥΣΤΗΜΑΤΩΝ & ΕΦΑΡΜΟΓΩΝ που προέκυψαν από την πρόσφατη αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου με καταβολή μετρητών, με κατάργηση του δικαιώματος προτίμησης των παλαιών μετόχων, υπέρ στρατηγικών και θεσμικών επενδυτών.

Από την ίδια ημερομηνία το νέο σύνολο εισηγμένων μετοχών της εταιρίας που είναι διαπραγματεύσιμες στο Χ.Α. ανέρχεται σε 43.417.610 (ΚΟ) μετοχές, ονομαστικής αξίας 0,30 ευρώ εκάστης.

Γενικές συνελεύσεις

ΓΕΡΜΑΝΟΣ ΑΒΕΕ: Έκτακτη γενική συνέλευση των μετόχων της εταιρίας, στις 12:00, στην έδρα της, 23ο χλμ. Ε.Ο Αθηνών- Λαμίας, Άγιος Στέφανος Αττικής, με θέματα ημερήσιας διάταξης: 1. Έγκριση υποβολής αίτησης της εταιρίας προς την Επιτροπή Κεφαλαιαγοράς για τη διαγραφή των μετοχών της από την Αγορά Αξιών του Χρηματιστηρίου Αθηνών, σύμφωνα με το άρθρο 17§5 του ν. 3371/2005.

2. Εκλογή νέων μελών διοικητικού συμβουλίου.

3. Εναρμόνιση της παρ.1 του άρθρου 5 του καταστατικού της εταιρίας με την από 29/12/2006 απόφαση του διοικητικού συμβουλίου για αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου χωρίς τροποποίηση του καταστατικού λόγω άσκησης δικαιωμάτων προαίρεσης, σύμφωνα με την παρ. 9 του άρθρου 13 του Κ.Ν. 2190/1920.

Παρουσιάσεις

* Τα οικονομικά αποτελέσματα του 2006, τους στόxους και τις προοπτικές για την τριετία 2007-2010 παρουσιάζει η Τράπεζα Κύπρου σε ειδική εκδήλωση που πραγματοποιείται στις 9:00 π.μ., στο ξενοδοxείο Μεγάλη Βρετανία.

Διάφορα

Ο πρωθυπουργός κ. Κώστας Καραμανλής θα συναντηθεί σήμερα Παρασκευή 9 Φεβρουαρίου, στις 10 το πρωί, στο Μέγαρο Μαξίμου, με τον πρόεδρο της Ομοσπονδιακής Βουλής της Γερμανίας κ. Νόρμπερτ Λάμερτ.

Οικονομικά στοιχεία

- Εκτιμήσεις εμπορευματικών συναλλαγών (Δεκέμβριος).

- Ανακοίνωση του δείκτη βιομηχανικής παραγωγής (Δεκέμβριος).

Διεθνή

Αγγλία

- Εμπορικό ισοζύγιο (Δεκέμβριος).

Γαλλία

- Βιομηχανική παραγωγή (Δεκέμβριος).

- Εμπορικό ισοζύγιο (Δεκέμβριος).

Γερμανία

- Ανακοίνωση του δείκτη τιμών χονδρικού εμπορίου (Ιανουάριος).

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v