Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Η ατζέντα της Τετάρτης

Η τράπεζα Κύπρου ανακοινώνει τα ετήσια αποτελέσματα για τη χρήση του 2006, ενώ η εταιρία Υγεία πραγματοποιεί γενική συνέλευση. Επίσης, O υπουργός Μεταφορών και Επικοινωνιών, κ. Μιχάλης Λιάπης, πραγματοποιεί συνάντηση με την υπουργό Τουριστικής Ανάπτυξης, κ. Φάνη Πάλλη-Πετραλιά, με αντικείμενο τη συνεισφορά των μεταφορών στην ανάπτυξη του εγχώριου τουρισμού.

Η ατζέντα της Τετάρτης
Σήμερα, Τετάρτη

Διάφορα

* O υπουργός Απασχόλησης και Κοινωνικής Προστασίας, κ. Σάββας Τσιτουρίδης, πραγματοποιεί συνάντηση με τον πρόεδρο της Γενικής Συνομοσπονδίας Επαγγελματιών Βιοτεχνών Εμπόρων Ελλάδας (ΓΣΕΒΕΕ), κ. Δημήτρη Ασημακόπουλο, τον πρόεδρο Γενικής Συνομοσπονδίας Εργατών Ελλάδος (ΓΣΕΕ), κ. Ιωάννη Παναγόπουλο, τον πρόεδρο της Ελληνικής Συνομοσπονδίας Ελληνικού Εμπορίου (ΕΣΕΕ), κ. Δημήτρη Αρμενάκη, και τον πρόεδρο του Συνδέσμου Ελλήνων Βιομηχανιών (ΣΕΒ), κ. Δημήτρη Δασκαλόπουλο, με θέμα τον ”Ρόλο των Κοινωνικών Εταίρων στην Ανάπτυξη Επαγγελματικών Περιγραμμάτων”. Η συνάντηση λαμβάνει χώρα στις 11:00, στο υπουργείο Απασχόλησης και Κοινωνικής Προστασίας (Σταδίου 29), με τη συμμετοχή του Γενικού Γραμματέα Διαχείρισης Κοινοτικών και Άλλων Πόρων, κ. Κωνσταντίνου Τσουτσοπλίδη, του Γενικού Γραμματέα Απασχόλησης, κ. Δημήτρη Κοντού, και του προέδρου του ΕΚΕΠΙΣ (Εθνικό Κέντρο Πιστοποίησης Συνεχιζόμενης Επαγγελματικής Κατάρτισης), κ. Δημήτρη Σιαμόπουλου.

* O υπουργός Απασχόλησης και Κοινωνικής Προστασίας, κ. Σάββας Τσιτουρίδης, μεταβαίνει στη Νυρεμβέργη για να συμμετάσχει σε συνέδριο που διοργανώνει η γερμανική προεδρία με θέμα το Ευρωπαϊκό Κοινωνικό Μοντέλο.

* O υπουργός Μεταφορών και Επικοινωνιών, κ. Μιχάλης Λιάπης, πραγματοποιεί συνάντηση στις 10:30 με την υπουργό Τουριστικής Ανάπτυξης, κ. Φάνη Πάλλη-Πετραλιά, στο πλαίσιο ευρείας σύσκεψης εκπροσώπων των συναρμόδιων με τον τουρισμό φορέων, με αντικείμενο την συνεισφορά των μεταφορών στην ανάπτυξη του εγχώριου τουρισμού.

Γενικές συνελεύσεις

ΥΓΕΙΑ Α.Ε.: Επαναληπτική έκτακτη γενική συνέλευση των μετόχων της εταιρίας, στις 16:00, στην αίθουσα συνελεύσεων των γραφείων της Επενδυτικής Τράπεζας Ελλάδος Α.Ε., Λ. Κηφισίας 24Β (στο ισόγειο), Μαρούσι, με θέματα ημερήσιας διάταξης: 1. Επιβεβαίωση της απόφασης της από 18/7/2006 τακτικής γενικής συνέλευσης των μετόχων της εταιρίας, με περιεχόμενο την έκδοση μετατρέψιμου ομολογιακού δανείου. Συμπλήρωση και τροποποίηση επιμέρους όρων του μετατρέψιμου ομολογιακού δανείου. Πρόβλεψη δικαιώματος προτίμησης υπέρ των παλαιών μετόχων. Εισαγωγή του μετατρέψιμου ομολογιακού δανείου προς διαπραγμάτευση στο Χρηματιστήριο Αθηνών. Εξουσιοδότηση του διοικητικού συμβουλίου για την εξειδίκευση των όρων αυτού, την έκδοση του προγράμματος, την κατάρτιση της σύμβασης με τον εκπρόσωπο και εν γένει τη διενέργεια κάθε πράξης απαραίτητης για την ολοκλήρωση της έκδοσης.

2. Τροποποίηση των άρθρων 2 παρ. 2 (ίδρυση παραρτημάτων θεραπευτικών και διαγνωστικών μονάδων) και 4 (σκοπός της εταιρίας) του καταστατικού της εταιρίας.

3. Τροποποίηση των άρθρων 5 παρ. 2δ, 10 παρ.1 και 17 παρ. 1 του καταστατικού της εταιρίας (δικαίωμα προτίμησης σε περίπτωση αύξησης μετοχικού κεφαλαίου, αναπλήρωση μελών διοικητικού συμβουλίου, απαρτία διοικητικού συμβουλίου), ώστε αυτά να εναρμονιστούν με προηγούμενες τροποποιήσεις άλλων άρθρων του καταστατικού και με τις αντίστοιχες διατάξεις του κ.ν 2190/1920 όπως τροποποιήθηκε και ισχύει.

4. Άλλα θέματα και ανακοινώσεις.

Οικονομικά αποτελέσματα

Η τράπεζα Κύπρου ανακοινώνει τα ετήσια αποτελέσματα για το 2006.

Διεθνή

ΗΠΑ

- Καταναλωτική πίστη (Δεκέμβριος).

Αγγλία

- Βιομηχανική παραγωγή (Δεκέμβριος).

Γερμανία

- Βιομηχανική παραγωγή (Δεκέμβριος).

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v