Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Η ατζέντα της Τρίτης

Ο Πρωθυπουργός, κ. Κώστας Καραμανλής, πραγματοποιεί συνάντηση με τον αναπληρωτή πρωθυπουργό της Κίνας, κ. Χουά Γιανμίν. Επίσης, συνεδριάζει η Κυβερνητική Επιτροπή, με θέματα του υπουργείου Εσωτερικών, Δημόσιας Διοίκησης και Αποκέντρωσης.

Η ατζέντα της Τρίτης
Σήμερα, Τρίτη

Διάφορα

* Ο πρωθυπουργός, κ. Κώστας Καραμανλής, πραγματοποιεί συνάντηση στις 09:30, στο Μέγαρο Μαξίμου, με τον αναπληρωτή πρωθυπουργό της Κίνας, κ. Χουά Γιανμίν. Στις 10:30 θα συνεδριάσει η Κυβερνητική Επιτροπή, με θέματα του υπουργείου Εσωτερικών, Δημόσιας Διοίκησης και Αποκέντρωσης.

* Ο όμιλος Ελληνικά Χρηματιστήρια Α.Ε., στο πλαίσιο της προσπάθειάς του να διευρύνει τις συνεργασίες του στην περιοχή, οργανώνει στο ξενοδοχείο Sheraton στη Σόφια εκδήλωση προκειμένου να παρουσιάσει στο Χρηματιστήριο της Βουλγαρίας την Κοινή Πλατφόρμα και τα αποτελέσματα της συνεργασίας με το Χρηματιστήριο Αξιών της Κύπρου.

Την εκδήλωση θα τιμήσει με την παρουσία του και θα προλογίσει ο ιδρυτής και πρόεδρος του Χρηματιστηρίου της Βουλγαρίας κ. Victor Papazov.

* Στο πλαίσιο της διήμερης επίσκεψης στη Σόφια, ο πρόεδρος του Χρηματιστηρίου Αθηνών και διευθύνων σύμβουλος της ΕΧΑΕ, κ. Σπύρος Καπράλος, συνοδευόμενος από στελέχη του ομίλου πραγματοποιεί κατ’ ιδίαν συναντήσεις με τους κ. Ivailo Kalfin, Minister of Foreign Affairs of the Republic of Bulgaria, Dimiter Ivanovski, Deputy Minister of Finance of the Republic of Bulgaria, Dimitar Kostov - Deputy Governor Bulgaria National Bank, Apostol Apostolov – Chairman, Financial Supervision Commission.

Οικονομικά στοιχεία

- Διακίνηση επιβατών, εμπορευμάτων και τροχοφόρων με εμπορικά πλοία στους ελληνικούς λιμένες (β’ τρίμηνο).

Συνεντεύξεις Τύπου

Ο Σύνδεσμος Βιομηχανιών Βορείου Ελλάδος (ΣΒΒΕ) και η Ένωση για την Ασφάλεια και Υγιεινή των μαθητών στο ευρύτερο σχολικό περιβάλλον με την επωνυμία ΦΑΟΣ – Φροντίδα – Αγωγή – Οργάνωση – Συμμετοχή – Θεσσαλονίκης πραγματοποιούν συνέντευξη Τύπου, στις 12:00, στα γραφεία του συνδέσμου (Πλατεία Μοριχόβου 1, 6ος όροφος, Θεσσαλονίκη) με θέμα τη δημοσιοποίηση μνημονίου συνεργασίας μεταξύ των δύο φορέων.

Διεθνή

ΗΠΑ

- Καταναλωτική εμπιστοσύνη (Ιανουάριος).

Γερμανία

- Ανακοίνωση του δείκτη τιμών καταναλωτή (Ιανουάριος).

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v