Η ατζέντα της Τρίτης

Έκτακτη γενική συνέλευση πραγματοποιεί η εταιρία Υγεία. Επίσης, ο υπουργός Οικονομίας και Οικονομικών, κ. Γ. Αλογοσκούφης, κηρύσσει την έναρξη των εργασιών του τρίτου συνεδρίου ”Greek Export Managers Forum” που διοργανώνεται από τον Ελληνικό Οργανισμό Εξωτερικού Εμπορίου στη Θεσσαλονίκη. Επανέρχεται στο ταμπλό η Τασόγλου.

Η ατζέντα της Τρίτης
Σήμερα, Τρίτη

Εταιρικές πράξεις

Επανέρχεται από σήμερα η διαπραγμάτευση των μετοχών της εταιρίας Τασόγλου-Delonghi ύστερα από απόφαση του προέδρου του διοικητικού συμβουλίου του Χρηματιστηρίου Αθηνών, κ. Σπύρου Καπράλου.

Διάφορα

* Ο πρωθυπουργός, κ. Κώστας Καραμανλής, αναχωρεί στις 14:30 για το Στρασβούργο, έδρα του Συμβουλίου της Ευρώπης. Το πρόγραμμα της επίσκεψης του πρωθυπουργού έχει ως εξής:

- 20:00: Δείπνο με τη συμμετοχή Ελλήνων και Ελληνοκυπρίων βουλευτών-μελών της κοινοβουλευτικής συνέλευσης του Συμβουλίου της Ευρώπης.

* Ο υπουργός Οικονομίας και Οικονομικών, κ. Γ. Αλογοσκούφης, κηρύσσει στις 18:00 την έναρξη των εργασιών του τρίτου συνεδρίου ”Greek Export Managers Forum” που διοργανώνεται από τον Ελληνικό Οργανισμό Εξωτερικού Εμπορίου (ΟΠΕ) στη Θεσσαλονίκη.

* Η Merrill Lynch στις 11:-00 – 12:00, στο ξενοδοχείο Athens Hilton, (στην αίθουσα Santorini II) πραγματοποιεί την παρουσίαση των αποτελεσμάτων της έρευνας ”Research Investment Committee (RIC) Year Ahead Report” στην οποία παρουσιάζονται οι επενδύσεις με τις καλύτερες αποδόσεις για το 2007 και οι τάσεις της αγοράς για το έτος.

Γενικές συνελεύσεις

ΥΓΕΙΑ Α.Ε.: Έκτακτη γενική συνέλευση των μετόχων της εταιρίας, στις 16:00, στην αίθουσα συνελεύσεων των γραφείων της Επενδυτικής Τράπεζας Ελλάδος Α.Ε., Λ. Κηφισίας 24Β, ισόγειο, στο Αμαρούσιο Αττικής, με θέματα ημερήσιας διάταξης: 1. Επιβεβαίωση της απόφασης της από 18/7/2006 τακτικής γενικής συνέλευσης των μετόχων της εταιρίας, με περιεχόμενο την έκδοση Μετατρέψιμου Ομολογιακού Δανείου. Συμπλήρωση και τροποποίηση επιμέρους όρων του Μετατρέψιμου Ομολογιακού Δανείου. Πρόβλεψη δικαιώματος προτίμησης υπέρ των παλαιών μετόχων. Εισαγωγή του Μετατρέψιμου Ομολογιακού Δανείου προς διαπραγμάτευση στο Χρηματιστήριο Αθηνών. Εξουσιοδότηση του διοικητικού συμβουλίου για την εξειδίκευση των όρων αυτού, την έκδοση του προγράμματος, την κατάρτιση της σύμβασης με τον εκπρόσωπο και εν γένει τη διενέργεια κάθε πράξης απαραίτητης για την ολοκλήρωση της έκδοσης.

2. Τροποποίηση των άρθρων 2 παρ. 2 (ίδρυση παραρτημάτων θεραπευτικών και διαγνωστικών μονάδων) και 4 (σκοπός της εταιρίας) του καταστατικού της εταιρίας.

3. Τροποποίηση των άρθρων 5 παρ. 2δ, 10 παρ.1 και 17 παρ. 1 του καταστατικού της εταιρίας (δικαίωμα προτίμησης σε περίπτωση αύξησης μετοχικού κεφαλαίου, αναπλήρωση μελών του διοικητικού συμβουλίου, απαρτία διοικητικού συμβουλίου), ώστε αυτά να εναρμονιστούν με προηγούμενες τροποποιήσεις άλλων άρθρων του καταστατικού και με τις αντίστοιχες διατάξεις του κ.ν 2190/1920 όπως τροποποιήθηκε και ισχύει.

4. Άλλα θέματα και ανακοινώσεις.

Διεθνή

Γαλλία

- Καταναλωτικές δαπάνες (Δεκέμβριος).

Ευρωζώνη

- Νέες βιομηχανικές παραγγελίες (Νοέμβριος).

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v