Η ατζέντα της Παρασκευής

Πραγματοποιείται στο Βερολίνο το Άτυπο Συμβούλιο Υπουργών Απασχόλησης με θέμα: ”Η ποιότητα στην εργασία”. Επίσης, οι εταιρίες Spider, Βιοσώλ και Vivere πραγματοποιούν γενική συνέλευση, ενώ οι μετοχές της εταιρίας Everest διαπραγματεύονται στο Χ.Α. χωρίς το δικαίωμα μερίσματος (0,07 ευρώ).

Η ατζέντα της Παρασκευής
Σήμερα, Παρασκευή

Αποκοπή μερίσματος

Everest: 0,07 ευρώ.

Διάφορα

* Πραγματοποιείται στο Βερολίνο το Άτυπο Συμβούλιο Υπουργών Απασχόλησης με θέμα: ”Η ποιότητα στην εργασία”.

Εταιρικές πράξεις

* Σήμερα, 19/01/2007, σύμφωνα με την αριθ. 16/11.1.2007 Απόφαση του γενικού διευθυντή της Επιτροπής Κεφαλαιαγοράς, πρόκειται να εκποιηθούν για δεύτερη (2η) ημέρα 450 κοινές ονομαστικές μετοχές της εταιρίας ”ΣΠ. ΤΑΣΟΓΛΟΥ Α.Ε. - DELONGHI”. Η τιμή εκκίνησης για την εκποίηση των μετοχών δεν μπορεί να είναι κατώτερη από την αμέσως προηγούμενη από την εκποίηση τιμή κλεισίματος της μετοχής σε ποσοστό μεγαλύτερο του δέκα τοις εκατό (10%).

* Σήμερα 19/01/2007, για δεύτερη ημέρα, σύμφωνα με την αριθ. 16/11.01.2007 Απόφαση του γενικού διευθυντή της Επιτροπής Κεφαλαιαγοράς, πρόκειται να εκποιηθούν 31 κοινές ονομαστικές μετοχές της εταιρίας ”ΔΙΕΚΑΤ Α.Τ.Ε.”. Η τιμή εκκίνησης για την εκποίηση των μετοχών δεν μπορεί να είναι κατώτερη από την αμέσως προηγούμενη από την εκποίηση τιμή κλεισίματος της μετοχής σε ποσοστό μεγαλύτερο του πέντε τοις εκατό (5%).

* Σήμερα, 19/01/2007, σύμφωνα με την αριθ. 16/11.01.2007 Απόφαση του Γενικού Διευθυντή της Επιτροπής Κεφαλαιαγοράς, πρόκειται να εκποιηθούν για δεύτερη (2η) ημέρα 45 κοινές ονομαστικές μετοχές της εταιρίας ”ΕΥΡΩΣΥΜΜΕΤΟΧΕΣ ΚΕΦΑΛΑΙΟΥ & ΕΠΕΝΔΥΣΕΩΝ Α.Ε.”. Η τιμή εκκίνησης για την εκποίηση των μετοχών δεν μπορεί να είναι κατώτερη από την αμέσως προηγούμενη από την εκποίηση τιμή κλεισίματος σε ποσοστό μεγαλύτερο του δέκα τοις εκατό (10%).

* Σήμερα 19/1/2007, σύμφωνα με την αριθ. 16/11.1.2007 Απόφαση του γενικού διευθυντή της Επιτροπής Κεφαλαιαγοράς, πρόκειται να εκποιηθούν για δεύτερη ημέρα 51 κοινές ανώνυμες μετοχές της εταιρίας ”ΙΠΠΟΤΟΥΡ Α.Ε.”. Η τιμή εκκίνησης για την εκποίηση των μετοχών δεν μπορεί να είναι κατώτερη από την αμέσως προηγούμενη από την εκποίηση τιμή κλεισίματος της μετοχής σε ποσοστό μεγαλύτερο του δέκα τοις εκατό (10%).

Γενικές συνελεύσεις

SPIDER ΜΕΤ/ΝΙΑ Ν. ΠΕΤΣΙΟΣ & ΥΙΟΙ A.E.: Έκτακτη γενική συνέλευση των μετόχων της εταιρίας, στις 12:00, στα γραφεία της έδρας της, στο 5ο χλμ. Ε. Ο. Ιωαννίνων-Ηγουμενίτσας, Ιωάννινα, με θέματα ημερήσιας διάταξης: 1. Έκδοση ομολογιακού δανείου ύψους 8.000.000 ευρώ και παροχή εξουσιοδοτήσεων προς το Διοικητικό Συμβούλιο για τη διεκπεραίωσή του.

2. Τροποποίηση του άρθρου 3 του καταστατικού περί της έδρας της εταιρίας.

ΒΙΟΣΩΛ Α.Β.Ε.: Έκτακτη γενική συνέλευση των μετόχων κατόχων κοινών και προνομιούχων μετοχών της εταιρίας, στις 14:00, στην έδρα της, Ελ. Βενιζέλου 3-5, Ταύρος Αττικής, με θέματα ημερήσιας διάταξης: 1. Παροχή ειδικής εγκρίσεως, σύμφωνα με το άρθρο 23α του ΚΝ2190/1920, που αφορά στη σύμβαση μίσθωσης ακινήτου από συγγενή εταιρία.

2. Αλλαγή της έδρας της εταιρίας.

3. Τροποποίηση του άρθρου 2 του Καταστατικού.

4. Εκλογή νέου Διοικητικού Συμβουλίου.

5. Διάφορες ανακοινώσεις.

VIVERE ENTERTAINMENT Α.Ε.: Επαναληπτική έκτακτη γενική συνέλευση των μετόχων της εταιρίας, στις 13:00, στην έδρα της, Μεταξά 48 και Πανδώρας 9, Γλυφάδα Αττικής, με θέματα ημερήσιας διάταξης: 1. Τροποποίηση του σκοπού της εταιρίας με αντίστοιχη τροποποίηση του άρθρου 3 του Καταστατικού.

2. Άλλα θέματα - ανακοινώσεις - εγκρίσεις και λήψη αποφάσεων επ’ αυτών.

Οικονομικά στοιχεία

- Ανακοίνωση του δείκτη νέων παραγγελιών στη βιομηχανία (Νοέμβριος).

- Ανακοίνωση του δείκτη κύκλου εργασιών στη βιομηχανία (Νοέμβριος).

Διεθνή

Αγγλία

- Λιανικές πωλήσεις (Δεκέμβριος).

Σάββατο 20/1

Διάφορα

* Πραγματοποιείται στο ξενοδοχείο Hilton το Money Show 2007.

* Ο Σύνδεσμος Επενδυτών & Διαδικτύου (ΣΕΔ), στα πλαίσια του Money Show, διοργανώνει το 4ο Πανελλήνιο Χρηματιστηριακό Συνέδριο, στις 14:00-17:00, στην αίθουσα ”ΘΑΛΕΙΑ 2” του ξενοδοχείου Hilton με θέμα: ”Χρηματιστήριο Αθηνών: Οι επενδυτές δηλώνουν παρόντες”.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v