Η ατζέντα της Πέμπτης

Η εταιρία Ιπποτούρ πραγματοποιεί έκτακτη γενική συνέλευση με βασικό θέμα της την ανανέωση λήψης απόφασης για την ΑΜΚ με καταβολή μετρητών, ενώ εκποιούνται 2.337 (ΚΟ) μετοχές της εταιρίας ALtec, 31 (KO) μετοχές της Διεκάτ, 45 (ΚΟ) της Ευρωσυμμετοχές, 51 (ΚΑ) μετοχές της Ιπποτούρ και 450 (ΚΟ) μετοχές της Σπ.Τασόγλου.

Η ατζέντα της Πέμπτης
Σήμερα, Πέμπτη

Εταιρικές πράξεις

* Σύμφωνα με την αριθ. 16/11.01.2007 Απόφαση του Γενικού Διευθυντή της Επιτροπής Κεφαλαιαγοράς, πρόκειται να εκποιηθούν 2.337 κοινές ονομαστικές μετοχές της εταιρίας ”ALTEC A.B.E.E.”. Η τιμή εκκίνησης για την εκποίηση των μετοχών δεν μπορεί να είναι κατώτερη από την αμέσως προηγούμενη από την εκποίηση τιμή κλεισίματος σε ποσοστό μεγαλύτερο του τρία τοις εκατό (3%).

* Σύμφωνα με την αριθ. 16/11.01.2007 Απόφαση του Γενικού Διευθυντή της Επιτροπής Κεφαλαιαγοράς, πρόκειται να εκποιηθούν 31 κοινές ονομαστικές μετοχές της εταιρίας ”ΔΙΕΚΑΤ Α.Τ.Ε.”. Η τιμή εκκίνησης για την εκποίηση των μετοχών δεν μπορεί να είναι κατώτερη από την αμέσως προηγούμενη από την εκποίηση τιμή κλεισίματος της μετοχής σε ποσοστό μεγαλύτερο του πέντε τοις εκατό (5%).

* Σύμφωνα με την αριθ. 16/11.01.2007 Απόφαση του Γενικού Διευθυντή της Επιτροπής Κεφαλαιαγοράς, πρόκειται να εκποιηθούν 45 κοινές ονομαστικές μετοχές της εταιρίας ”ΕΥΡΩΣΥΜΜΕΤΟΧΕΣ ΚΕΦΑΛΑΙΟΥ & ΕΠΕΝΔΥΣΕΩΝ ΑΕ”. Η τιμή εκκίνησης για την εκποίηση των μετοχών δεν μπορεί να είναι κατώτερη από την αμέσως προηγούμενη από την εκποίηση τιμή κλεισίματος σε ποσοστό μεγαλύτερο του δέκα τοις εκατό (10%).

* Σύμφωνα με την αριθ. 16/11.1.2007 Απόφαση του Γενικού Διευθυντή της Επιτροπής Κεφαλαιαγοράς, πρόκειται να εκποιηθούν 51 κοινές ανώνυμες μετοχές της εταιρείας ”ΙΠΠΟΤΟΥΡ Α.Ε.”. Η τιμή εκκίνησης για την εκποίηση των μετοχών δεν μπορεί να είναι κατώτερη από την αμέσως προηγούμενη από την εκποίηση τιμή κλεισίματος της μετοχής σε ποσοστό μεγαλύτερο του δέκα τοις εκατό (10%).

* Σύμφωνα με την αριθ. 16/11.1.2007 Απόφαση του Γενικού Διευθυντή της Επιτροπής Κεφαλαιαγοράς, πρόκειται να εκποιηθούν 450 κοινές ονομαστικές μετοχές της εταιρείας ”ΣΠ.ΤΑΣΟΓΛΟΥ Α.Ε. - DELONGHI”. Η τιμή εκκίνησης για την εκποίηση των μετοχών δεν μπορεί να είναι κατώτερη από την αμέσως προηγούμενη από την εκποίηση τιμή κλεισίματος της μετοχής σε ποσοστό μεγαλύτερο του δέκα τοις εκατό (10%).

Διάφορα

* Ο Υπουργός Οικονομίας και Οικονομικών, Γιώργος Αλογοσκούφης, παρουσιάζει, σε συνέντευξη Τύπου, στις 13:00, την Έρευνα εισοδήματος και συνθηκών διαβίωσης των νοικοκυριών (που έγινε το 2005 με έτος αναφοράς το 2004) της Εθνικής Στατιστικής Υπηρεσίας Ελλάδος. Στις 10:30, ο Υπουργός θα συναντηθεί με τον Διοικητή της Τραπέζης της Ελλάδος, κ. Νικόλαο Γκαργκάνα.

* Ο Υπουργός Απασχόλησης και Κοινωνικής Προστασίας κ. Σάββας Τσιτουρίδης θα μεταβεί στο Βερολίνο σήμερα Πέμπτη για να συμμετάσχει στο Άτυπο Συμβούλιο Υπουργών Απασχόλησης που θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 19 Ιανουαρίου με θέμα ”την ποιότητα στην εργασία”.

* Ο υπουργός Ανάπτυξης, Δημήτρης Σιούφας, ο υφυπουργός Ανάπτυξης, Τάσσος Νεράντζης, και ο γενικός γραμματέας Βιομηχανίας, Σπύρος Παπαδόπουλος, παρουσιάζουν τις επενδυτικές προτάσεις που υποβλήθηκαν στο πλαίσιο του Προγράμματος ”Ψηφιακό Μέλλον” του μέτρου 3.2 του Επιχειρησιακού Προγράμματος ”Κοινωνία της Πληροφορίας”, στις 10:30, στο υπουργείο Ανάπτυξης, αίθουσα Τύπου.

Εκθέσεις

Από τις 18 έως τις 21 Μαΐου θα πραγματοποιηθεί στον εκθεσιακό χώρο του Ελληνικού (Πρώην Ανατολικό Αεροδρόμιο Αθηνών) η πρώτη διεθνής έκθεση παραθεριστικής / τουριστικής κατοικίας ”Tourism & Property 2007”. Πρόκειται για την 1η έκθεση ”τουριστικού” real estate που διοργανώνεται στην Ελλάδα.

Γενικές συνελεύσεις

ΙΠΠΟΤΟΥΡ Α.Ε.: Εκτακτη γενική συνέλευση των μετόχων της Εταιρίας, στις 12:00, στα γραφεία της Εταιρίας, Καλλιρρόης 103 και Αυτοκράτορος Νικολάου, Αθήνα, με θέματα ημερήσιας διάταξης: Ανανέωση της απόφασης της Γενικής Συνέλευσης των Μετόχων της 19ης Ιουλίου 2006, ληφθείσης επί των κάτωθι θεμάτων: i) Αύξηση του Μετοχικού Κεφαλαίου της εταιρείας με καταβολή μετρητών και τροποποίηση του άρθρου 5 του Καταστατικού, περί Μετοχικού Κεφαλαίου.

ii) Περιορισμός του δικαιώματος προτίμησης των υφισταμένων μετόχων της εταιρείας ως προς την αύξηση του Μετοχικού Κεφαλαίου, σύμφωνα με το άρθρο 13 παρ. 6 του Κ.Ν. 2190/1920, προκειμένου να διανεμηθούν μετοχές σε υπαλλήλους της εταιρείας.

iii) Χορήγηση ανέκκλητης εντολής προς το Διοικητικό Συμβούλιο για την τακτοποίηση των τυχόν κλασματικών υπολοίπων.

Διεθνή

ΗΠΑ

- Ανακοίνωση του δείκτη των δεικτών (Δεκέμβριος).

- Άδειες κατασκευών (Δεκέμβριος).

- Κατασκευές νέων κατοικιών (Δεκέμβριος).

- Αιτήσεις παροχής επιδομάτων ανεργίας.

- Ανακοίνωση του δείκτη τιμών καταναλωτή (Δεκέμβριος).

Γαλλία

- Ισοζύγιο τρεχουσών συναλλαγών (Νοέμβριος).

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v