Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Η ατζέντα της Τετάρτης

Εισάγονται προς διαπραγμάτευση στο Χ.Α. οι 1.250.000 νέες (ΚΟ) μετοχές της Στέλιος Κανάκης, που προέκυψαν από την πρόσφατη αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου με διανομή δωρεάν μετοχών. Επίσης, διαρκεί το συνέδριο με θέμα ”Η αλληλεπίδραση εποπτικών αρχών και εποπτευόμενων φορέων και η ανταγωνιστικότητα της αγοράς”, που διοργανώνουν η Επιτροπή Κεφαλαιαγοράς και ο Σύνδεσμος Ελληνικών Βιομηχανιών.

Η ατζέντα της Τετάρτης
Σήμερα, Τετάρτη

Γενικές Συνελεύσεις

ΒΙΟΤΕΡ: Δεύτερη Επαναληπτική Έκτακτη Γενική Συνέλευση ώρα 13:00, στα γραφεία της έδρας της εταιρίας.

Διάφορα

* Η Τράπεζα Πειραιώς ενημερώνει τα μέλη του ΣΜΕΧΑ αναφορικά με τις εν εξελίξει τραπεζικές προσφορές.

* Ο υπουργός Ανάπτυξης, κ. Δημήτρης Σιούφας, μαζί με τον υφυπουργό Ανάπτυξης, κ. Γιάννη Παπαθανασίου, τον γενικό γραμματέα Έρευνας και Τεχνολογίας, καθηγητή Γιάννη Τσουκαλά και τον ειδικό γραμματέα για την ανταγωνιστικότητα, κ. Σπύρο Ευσταθόπουλο, εγκαινιάζει στις 11:30 τον πρώτο στην Ελλάδα Τεχνολογικό Συνεργατικό Σχηματισμό-Cluster- στο Μαρούσι (Σώρου 12).

Εταιρικές πράξεις

* Εισάγονται προς διαπραγμάτευση στο Χ.Α. οι 1.250.000 νέες (ΚΟ) μετοχές της εταιρίας ΣΤΕΛΙΟΣ ΚΑΝΑΚΗΣ ΑΒΕΕ που προέκυψαν από την πρόσφατη αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου με διανομή δωρεάν μετοχών. Το νέο σύνολο εισηγμένων μετοχών της εταιρίας που είναι διαπραγματεύσιμες στο Χ.Α. ανέρχεται σε 7.500.000 (ΚΟ) μετοχές, ονομαστικής αξίας 0,51 ευρώ εκάστη.

Οικονομικά στοιχεία

- Ανακοίνωση των δεικτών τιμών εισροών – εκροών στη γεωργία και κτηνοτροφία (Νοέμβριος).

Συνέδρια

Η Επιτροπή Κεφαλαιαγοράς και ο Σύνδεσμος Ελληνικών Βιομηχανιών οργανώνουν στις 16-18 Ιανουαρίου 2007 στο Χίλτον συνέδριο με θέμα ”Η αλληλεπίδραση εποπτικών αρχών και εποπτευόμενων φορέων και η ανταγωνιστικότητα της αγοράς”.

Συνεντεύξεις Τύπου

Ο Σύνδεσμος Εισαγωγέων Αντιπροσώπων Αυτοκινήτων (ΣΕΑΑ) πραγματοποιεί συνέντευξη Τύπου στις 12:30 στο αμφιθέατρο του υπουργείου Μεταφορών και Επικοινωνιών, για την παρουσίαση της μελέτης του Εθνικού Μετσόβιου Πολυτεχνείου με θέμα ”Η επίδραση των βαρέων οχημάτων στα τροχαία ατυχήματα. Μέτρα μείωσης των πολύνεκρων ατυχημάτων στο ελληνικό οδικό δίκτυο”.

Διεθνή

ΗΠΑ

- Βιομηχανική παραγωγή (Δεκέμβριος).

- Ανακοίνωση του δείκτη τιμών παραγωγού (Δεκέμβριος).

- Έκδοση του Beige Book της FED.

Αγγλία

- Αιτήσεις παροχής επιδομάτων ανεργίας.

Ευρωζώνη

- Εμπορικό ισοζύγιο (Νοέμβριος).

- Ανακοίνωση του δείκτη τιμών καταναλωτή (Δεκέμβριος).

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v