Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Η ατζέντα της Τρίτης

Εισάγονται προς διαπραγμάτευση στο Χ.Α. οι 5.593.996 νέες (ΚΟ) μετοχές και 1.721.664 νέες (ΠΟ) μετοχές της εταιρίας Ξυλεμπορία, οι οποίες προέκυψαν από το πρόσφατο split των μετοχών.

Η ατζέντα της Τρίτης
Σήμερα, Τρίτη

Εταιρικές πράξεις

* Εισάγονται προς διαπραγμάτευση στο Χ.Α. οι 5.593.996 νέες (ΚΟ) μετοχές και 1.721.664 νέες (ΠΟ) μετοχές της εταιρίας ΞΥΛΕΜΠΟΡΙΑ AΤΕΝE, οι οποίες προέκυψαν από το πρόσφατο split των μετοχών. Το νέο σύνολο εισηγμένων μετοχών της εταιρίας στο Χ.Α. ανέρχεται σε 8.390.994 (ΚO) μετοχές και σε 2.582.496 (ΠΟ) μετοχές, ονομαστικής αξίας 0,44 ευρώ έκαστη.

Διάφορα

* ο πρωθυπουργός, κ. Κώστας Καραμανλής, μεταβαίνει στο Βελιγράδι, όπου θα έχει διαδοχικές συναντήσεις με τον πρόεδρο της Σερβίας, κ. Τάντιτς καθώς και με τον πρωθυπουργό της Σερβίας, κ. Κοστούνιτσα.

* Ο υπουργός Ανάπτυξης, κ. Δημήτρης Σιούφας, πραγματοποιεί συνάντηση στις 12:00 μ.μ. στο υπουργείο Ανάπτυξης (Λεωφ. Μεσογείων 119), με τον υπουργό Περιφερειακής Ανάπτυξης και Δημοσίων Έργων της Δημοκρατίας της Βουλγαρίας, κ. Assen Gagauzov. Θα συζητηθούν θέματα διμερούς συνεργασίας στον ενεργειακό τομέα καθώς και η Διακρατική Συμφωνία για την κατασκευή του πετρελαιαγωγού Μπουργκάς – Αλεξανδρούπολη.

* Ο υπουργός Οικονομίας και Οικονομικών, κ. Γιώργος Αλογοσκούφης, θα είναι κεντρικός ομιλητής στις 15:00, στο ξενοδοχείο Hilton, στο συνέδριο με θέμα ”Η αλληλεπίδραση εποπτικών αρχών και εποπτευόμενων φορέων και η ανταγωνιστικότητα της αγοράς”, που διοργανώνεται από την Επιτροπή Κεφαλαιαγοράς.

* Η διοίκηση του ομίλου Νηρέα πραγματοποιεί γεύμα στις 14:30 μ.μ., στο ξενοδοχείο NJY ATHENS PLAZA, στην αίθουσα ATLANTIC (ημιόροφος), με σκοπό να ενημερώσει για τα σχέδια και τις προοπτικές του ομίλου το 2007.

Συνεντεύξεις Τύπου

* Η εταιρία MLS Πληροφορική παραχωρεί συνέντευξη Τύπου στις 12:30 μ.μ., στην Αίγλη του Ζαππείου (αίθουσα ΟΛΥΜΠΙΑ) για την παρουσίαση της νέας μοναδικής τεχνολογίας ”MLS Talk & Drive”.

* Μία από τις μεγαλύτερες αεροπορικές εταιρίες παγκοσμίως ανακοινώνει την έναρξη των δραστηριοτήτων της στην Ελλάδα σε σχετική συνένετυξη Τύπου, που πραγματοποιείται στις 11:00 π.μ., στο ξενοδοχείο Κing George Palace, στην αίθουσα KG Ballroom – Area III (ημιόροφος).

Διεθνή

Αγγλία

- Ανακοίνωση του δείκτη τιμών καταναλωτή (Δεκέμβριος).

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v