Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Η ατζέντα της Τρίτης

Η εταιρία Γρ. Σαράντης πραγματοποιεί γενική συνέλευση, ενώ οι κοινές και προνομιούχες μετοχές της εταιρίας Ξυλεμπορία είναι διαπραγματεύσιμες στο Χ.Α. με νέα ονομαστική αξία μετοχής (0,44 ευρώ). Επίσης, ανακοινώνονται ο δείκτης βιομηχανικής παραγωγής Νοεμβρίου καθώς και εκτιμήσεις για τις εμπορευματικές συναλλαγές του ιδίου μήνα.

Η ατζέντα της Τρίτης
Σήμερα, Τρίτη

Εταιρικές πράξεις

* Οι κοινές και προνομιούχες μετοχές της εταιρίας Ξυλεμπορία ΑΤΕΝΕ είναι διαπραγματεύσιμες στο Χ.Α. με νέα ονομαστική αξία μετοχής 0,44 ευρώ (από 1,32) και χωρίς το δικαίωμα συμμετοχής στο split των μετοχών της, στα πλαίσια του οποίου εκδίδονται και διανέμονται δωρεάν 5.593.996 νέες (ΚΟ) μετοχές και 1.721.664 νέες (ΠΟ) μετοχές, σε αναλογία 2 νέες (ΚΟ) για κάθε 1 παλαιά (ΚΟ) και 2 νέες (ΠΟ) για κάθε 1 παλαιά (ΠΟ) αντίστοιχα. Ως ημερομηνία έναρξης διαπραγμάτευσης των νέων δωρεάν μετοχών στο Χ.Α. ορίζεται η 16η/1/2007.

Γενικές συνελεύσεις

ΓΡ. ΣΑΡΑΝΤΗΣ ΑΒΕΕ: Επαναληπτική γενική συνέλευση των μετόχων της εταιρίας, στις 16:00, Αμαρουσίου-Χαλανδρίου 26, με θέματα ημερήσιας διάταξης: 1. Προσθήκη διατάξεων σχετικών με τον σκοπό της εταιρίας και συνακόλουθη τροποποίηση του άρθρου 3 του καταστατικού της.

2. Έγκριση για αύξηση μετοχικού κεφαλαίου της εταιρίας με κεφαλαιοποίηση αποθεματικών και συνακόλουθη τροποποίηση του άρθρου 5 του καταστατικού.

3. Έγκριση για αύξηση της ονομαστικής αξίας της μετοχής, λόγω αύξησης μετοχικού κεφαλαίου, και τροποποίηση του άρθρου 5 του καταστατικού.

Διάφορα

* Ο πρωθυπουργός, κ. Κώστας Καραμανλής, στις 10:30 θα έχει συνεργασία στο Μέγαρο Μαξίμου με την υπουργό Εξωτερικών, κ. Ντόρα Μπακογιάννη, ενώ στις 11:00 συνεδριάζει η κυβερνητική επιτροπή με θέματα του υπουργείου Απασχόλησης.

* Ο υπουργός Μεταφορών και Επικοινωνιών, κ. Μιχάλης Λιάπης, θα παραστεί στις 11:00 π.μ. στην εκδήλωση που πραγματοποιείται στο κτίριο της οδού Καρόλου 1-3 (αίθουσα διαλέξεων) με αφορμή τη συμπλήρωση των 130 ετών από την ίδρυση των Ελληνικών Σιδηροδρόμων.

Οικονομικά στοιχεία

- Ανακοίνωση του δείκτη βιομηχανικής παραγωγής (Νοέμβριος).

- Εκτιμήσεις εμπορικών συναλλαγών (Νοέμβριος).

Διεθνή

Γερμανία

- Εμπορικό ισοζύγιο Νοεμβρίου.

- Ισοζύγιο τρεχουσών συναλλαγών Νοεμβρίου.

- Εισαγωγές Νοεμβρίου.

- Εξαγωγές Νοεμβρίου.

- Βιομηχανική παραγωγή Νοεμβρίου.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v