Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Η ατζέντα της Δευτέρας

Η ΔΕΗ πραγματοποιεί έκτακτη γενική συνέλευση με θέμα την εκλογή πέντε μελών του Διοικητικού Συμβουλίου. Επίσης, εισάγονται προς διαπραγμάτευση στο Χ.Α. οι νέες μετοχές των εταιριών Ξυλεμπορία και Ελληνικές Ιχθυοκαλλιέργειες από τις πρόσφατες αυξήσεις του μετοχικού τους κεφαλαίου με διανομή δωρεάν μετοχών.

Η ατζέντα της Δευτέρας
Σήμερα, Δευτέρα

Εταιρικές πράξεις

* Από σήμερα, εισάγονται προς διαπραγμάτευση στο Χ.Α. οι 466.166 κοινές και 143.472 προνομιούχες μετοχές της εταιρίας ”ΞΥΛΕΜΠΟΡΙΑ Α.Τ.Ε.Ν.Ε.” που προέκυψαν από την πρόσφατη αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου με διανομή δωρεάν μετοχών. Από την ίδια ημερομηνία, το νέο σύνολο εισηγμένων μετοχών της εταιρίας που είναι διαπραγματεύσιμες στο Χ.Α. ανέρχεται σε 2.796.998 (ΚΟ) μετοχές και 860.832 (ΠΟ) μετοχές.

* Από σήμερα, εισάγονται προς διαπραγμάτευση στο Χ.Α. οι 15.195.000 νέες (ΚΟ) μετοχές της εταιρίας ”ΕΛΛΗΝΙΚΑΙ ΙΧΘΥΟΚΑΛΛΙΕΡΓΕΙΑΙ Α.Β.Ε.Ε.”, που προέκυψαν από την πρόσφατη αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου με διανομή δωρεάν μετοχών. Από την ίδια ημερομηνία, το νέο σύνολο εισηγμένων μετοχών της εταιρίας που είναι διαπραγματεύσιμες στο Χ.Α. ανέρχεται σε 30.390.000 (ΚΟ) μετοχές.

Γενικές συνελεύσεις

ΔΗΜΟΣΙΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΗΛΕΚΤΡΙΣΜΟΥ: Έκτακτη γενική συνέλευση των μετόχων -πλην των μετόχων της μειοψηφίας- της εταιρίας, στις 13:30, στα γραφεία της, Χαλκοκονδύλη 30, με θέμα ημερήσιας διάταξης: Εκλογή πέντε μελών του Διοικητικού Συμβουλίου, πλην του διευθύνοντος συμβούλου, λόγω λήξεως της θητείας ισάριθμων μελών.

Διάφορα

* Ο υπουργός Απασχόλησης και Κοινωνικής Προστασίας κ. Σάββας Τσιτουρίδης θα έχει σύσκεψη εργασίας με τον πρόεδρο της ΟΤΟΕ κ. Σταύρο Κούκο και τον γενικό γραμματέα κ. Αχιλλέα Μυλωνόπουλο, σήμερα Δευτέρα και ώρα 12:30.

* Ο υπουργός Ανάπτυξης Δημήτρης Σιούφας και ο υπουργός Επικρατείας Θεόδωρος Ρουσόπουλος θα παρουσιάσουν σήμερα και ώρα 12.00 στη Γενική Γραμματεία Ενημέρωσης – Γενική Γραμματεία Επικοινωνίας τα επενδυτικά σχέδια που υποβλήθηκαν στο πλαίσιο της Δράσης 2.7.4. του Επιχειρησιακού Προγράμματος ”Ανταγωνιστικότητα” (ΕΠΑΝ) ”Ενίσχυση Επαρχιακού Τύπου για ηλεκτρονικοποίηση – ψηφιοποίηση επιχειρηματικών λειτουργιών” και εγκρίθηκαν από τον υπουργό Ανάπτυξης.

Διεθνή

ΗΠΑ

- Ανακοίνωση στοιχείων για την καταναλωτική πίστη μηνός Νοεμβρίου.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v