Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Η ατζέντα της Τετάρτης

Οι εταιρίες Ιντρακόμ και Χαλυβδοφύλλων πραγματοποιούν γενική συνέλευση, ενώ οι μετοχές της Jumbo είναι διαπραγματεύσιμες στο Χ.Α. χωρίς το μέρισμα χρήσης 1.7.2005-30.6.2006 (0,23 ευρώ). Επίσης, ανακοινώνονται προσωρινά στοιχεία για τις εμπορευματικές συναλλαγές Οκτωβρίου.

Η ατζέντα της Τετάρτης
Σήμερα, Τετάρτη

Αποκοπή μερισμάτων

Jumbo: 0,23 ευρώ.

Γενικές συνελεύσεις

ΙΝΤΡΑΚΟΜ Α.Ε. ΣΥΜΜΕΤΟΧΩΝ: Εκτακτη γενική συνέλευση των μετόχων της Εταιρίας, στις 11:00, στα γραφεία της Εταιρίας, στο Δήμο Παιανίας Αττικής (θέση 19 χλμ. της νέας οδού Παιανίας - Μαρκοπούλου, Β’ συγκρότημα, δεξιά για το βαίνοντα προς Μαρκόπουλο, με θέματα ημερήσιας διάταξης: 1. Ανάκληση της απόφασης της από 27.10.2005 Έκτακτης Γενικής Συνέλευσης των μετόχων της Εταιρείας, περί έγκρισης Προγράμματος διάθεσης δικαιωμάτων προαίρεσης επί μετοχών της Εταιρίας σε πρόσωπα εκ των αναφερομένων στην παρ. 9 του άρθρου 13 του ΚΝ 2190/20, ως ισχύει.

2. Λήψη απόφασης για την παράταση του χρονοδιαγράμματος διάθεσης των κεφαλαίων που αντλήθηκαν από την αύξηση του Μετοχικού Κεφαλαίου της Απορροφηθείσας ΙΝΤΡΑΣΟΦΤ Α.Ε., που αποφασίσθηκε από την Έκτακτη Γενική Συνέλευση των μετόχων της, της 15.10.1999 και μερική αλλαγή της χρήσης αυτών.

ΧΑΛΥΒΔΟΦΥΛΛΩΝ Α.Ε.: Εκτακτη γενική συνέλευση των μετόχων της Εταιρίας, στις 09:00, στα γραφεία της Εταιρίας, Θηβών 210, Άγιος Ιωάννης Ρέντης, με θέμα ημερήσιας διάταξης: Τροποποίηση του άρθρου 20 του Καταστατικού της εταιρείας, σχετικά με τον αριθμό των μελών του Διοικητικού Συμβουλίου.

Οικονομικά στοιχεία

- Προσωρινά στοιχεία εμπορευματικών συναλλαγών (Οκτώβριος).

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v