Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Η ατζέντα της Παρασκευής

Οι εταιρίες Γαλαξίδι Ιχθυοκαλλιέργειες και Βαλκάν Εξπόρτ πραγματοποιούν γενική συνέλευση, με βασικότερα θέματά τους την αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου και τη διεύρυνση του εταιρικού σκοπού, αντίστοιχα.

Η ατζέντα της Παρασκευής
Σήμερα, Παρασκευή

Γενικές συνελεύσεις

ΓΑΛΑΞΙΔΙ ΘΑΛΑΣΣΙΕΣ ΚΑΛΛΙΕΡΓΕΙΕΣ Α.Ε.: Έκτακτη γενική συνέλευση των μετόχων της εταιρίας, στις 09:00, στα γραφεία της , στη θέση Ανεμοκάμπι, Γαλαξίδι Φωκίδας, με θέματα ημερήσιας διάταξης: 1. Αύξηση του Μετοχικού Κεφαλαίου της εταιρίας κατά ποσό 563.054,40 ευρώ με κεφαλαιοποίηση μέρους των σωρευμένων κερδών εις νέον της εταιρίας προς κάλυψη της ιδίας συμμετοχής της σε επενδυτικό σχέδιο ”Εκσυγχρονισμός υφιστάμενου συσκευαστηρίου και επέκταση εγκαταστάσεων με αύξηση δυναμικότητας κατά 3.850 τόνους / έτος” στα πλαίσια του μέτρου 3.4 του ΕΠΑΛ 2000-2006, Καν. (Ε.Κ.) 2792/99. Αύξηση της ονομαστικής αξίας της μετοχής κατά 0,04 ευρώ.

2. Τροποποίηση του άρθρου 5 του καταστατικού της εταιρίας ως εκ της αυξήσεως.

ΒΑΛΚΑΝ ΕΞΠΟΡΤ Α.Ε.: Α’ επαναληπτική έκτακτη γενική συνέλευση των μετόχων της εταιρίας, στις 14:00, στα γραφεία της έδρας της, στο 15ο χλμ. Εθνικής Οδού Θεσσαλονίκης – Βεροίας, Δήμος Αγ. Αθανασίου, με θέμα ημερήσιας διάταξης: Διεύρυνση του εταιρικού σκοπού και τροποποίηση του σχετικού άρθρου 4 του καταστατικού της εταιρίας.

Διεθνή

ΗΠΑ

- Στοιχεία προσωπικού εισοδήματος – προσωπικών δαπανών (Νοέμβριος).

- Παραγγελίες διαρκών αγαθών (Νοέμβριος).

Γαλλία

- Ανακοίνωση ΑΕΠ (γ’ τρίμηνο).

- Καταναλωτικές δαπάνες (Νοέμβριος).

- Τιμές παραγωγού (Νοέμβριος).

Γερμανία

- Ανακοίνωση του δείκτη τιμών καταναλωτή (Δεκέμβριος).

Σάββατο 23/12

Γενικές συνελεύσεις

ΑΝΕΚ Α.Ε.: Β’ επαναληπτική ιδιαίτερη συνέλευση των μετόχων-κατόχων προνομιούχων μετοχών έκδοσης του ’90 και ’96 της εταιρίας, στις 12:00, στα ιδιόκτητα γραφεία της, Χανιά, 2ο χλμ. Λ. Καραμανλή, με θέματα ημερήσιας διάταξης: 1. Έγκριση αύξησης του μετοχικού κεφαλαίου της εταιρίας κατά το ποσό των 31.533.443,50 ευρώ με κεφαλαιοποίηση αποθεματικών υπέρ το άρτιον και ισόποση μείωση του μετοχικού κεφαλαίου της εταιρίας προς συμψηφισμό ζημιών εις νέον.

2. Έγκριση για αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου της εταιρίας, με καταβολή μετρητών και έκδοση νέων μετοχών με δικαίωμα προτίμησης υπέρ των παλαιών μετόχων, ύψους μέχρι 101.558.750 ευρώ.

3. Eγκριση τροποποίησης του άρθρου 5 του καταστατικού της εταιρίας.

4. Ανακοινώσεις – Άλλα θέματα.

Κυριακή 24/12

Γενικές συνελεύσεις

ΛΑΝΝΕΤ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΕΣ Α.Ε.: Β’ επαναληπτική έκτακτη γενική συνέλευση των μετόχων της εταιρίας, στις 10:00, στα γραφεία της, Κηφισού και Κωνσταντινουπόλεως 1, Περιστέρι, με θέματα ημερήσιας διάταξης: 1. Έγκριση της συγχώνευσης με απορρόφηση από την εταιρία της ΤΕLEPASSPORT (HELLAS) ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΙΑ ΤΗΛΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΩΝ, ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΚΑΙ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ, έγκριση του από 18.9.2006 σχεδίου συμβάσεως συγχωνεύσεως, έγκριση της έκθεσης του Δ.Σ. και της έκθεσης αποτίμησης. Αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου και μεταβολή της ονομαστικής αξίας της μετοχής για την πραγματοποίηση της συγχώνευσης.

2. Τροποποίηση των άρθρων 2 (σκοπός) και 5 (μετοχικό κεφάλαιο) του καταστατικού της εταιρίας και κωδικοποίησή του.

3. Έγκριση της υπογραφής της κατ’ άρθρο 74 Κ.Ν. 2190/20 συμβολαιογραφικής συμβάσεως συγχωνεύσεως δι’ απορροφήσεως από την εταιρία της Ανώνυμης Εταιρίας ΤΕLEPASSPORT (HELLAS) ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΙΑ ΤΗΛΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΩΝ, ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΚΑΙ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ.

4. Τροποποίηση του προγράμματος διάθεσης μετοχών στα μέλη του διοικητικού συμβουλίου και στο προσωπικό της εταιρίας (Employee stock option plan) καθώς και των συνδεδεμένων με αυτήν εταιριών, σύμφωνα με τις διατάξεις του άρθρου 13 παρ. 9 του Κ.Ν. 2190/1920, όπως ισχύει.

5. Διάφορες εγκρίσεις - ανακοινώσεις.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v