Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Η ατζέντα της Τετάρτης

Εισάγονται προς διαπραγμάτευση στο Χ.Α. οι 6.124.818 νέες (ΚΑ) μετοχές της εταιρίας Ελληνική Βιομηχανία Ζάχαρης που προέκυψαν από την πρόσφατη αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου με διανομή δωρεάν μετοχών.

Η ατζέντα της Τετάρτης
Σήμερα, Τετάρτη

Διάφορα

* O υπουργός Μεταφορών και Επικοινωνιών, κ. Μιχάλης Λιάπης, μεταβαίνει στις 12:30 στον Άγιο Αντώνιο Περιστερίου προκειμένου να επισημοποιήσει τη συνεργασία του υπουργείου με τον σύλλογο ”Το χαμόγελο του παιδιού”, στην προσπάθεια προώθησης και ενίσχυσης κοινωνικού έργου που επιτελεί ο σύλλογος με το να στηρίζει καθημερινά τα προβλήματα των παιδιών.

* Ο υπουργός Απασχόλησης και Κοινωνικής Προστασίας, Σάββας Τσιτουρίδης, πραγματοποιεί συνάντηση στις 14.30 με τον Αντιπρόεδρο του Εμπορικού & Βιομηχανικού Επιμελητηρίου Αθηνών (ΕΒΕΑ), Ελευθέριο Κούρταλη, και τον Σύνδεσμο Ελλήνων Βιομηχάνων-Κλωστουφαντουργών. Ο υπουργός, κ. Τσιτουρίδης, πραγματοποιεί επίσης συνάντηση στις 15.30 με τον Σύνδεσμο Ημερήσιων Περιφερειακών Εφημερίδων. Οι συναντήσεις θα πραγματοποιηθούν στο υπουργείο Απασχόλησης και Κοινωνικής Προστασίας (Σταδίου 29).

Εταιρικές πράξεις

* Εισάγονται προς διαπραγμάτευση στο Χ.Α. οι 6.124.818 νέες (ΚΑ) μετοχές της εταιρίας Ελληνική Βιομηχανία Ζάχαρης Α.Ε. που προέκυψαν από την πρόσφατη αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου με διανομή δωρεάν μετοχών. Το νέο σύνολο εισηγμένων μετοχών της εταιρίας που είναι διαπραγματεύσιμες στο Χ.Α. ανέρχεται σε 36.748.909 (ΚΑ) μετοχές.

Ημερίδες

Το Κέντρο Επιχειρηματικής και Τεχνολογικής Ανάπτυξης (ΚΕΤΑ) Ηπείρου και ο Σύνδεσμος Βιομηχανιών Βορείου Ελλάδας (ΣΒΒΕ) συνδιοργανώνουν ημερίδα με θέμα ”Αποτύπωση των επιχειρηματικών τάσεων και της τεχνολογικής ανάπτυξης στην περιφέρεια Ηπείρου”, όπου παρουσιάζονται τα στοιχεία που αφορούν στις επιχειρηματικές τάσεις και στην τεχνολογική ανάπτυξη στη συγκεκριμένη περιοχή κατά το έτος 2005. Η ημερίδα πραγματοποιείται στις 18:00, στο ξενοδοχείο Epirus Palace, στα Ιωάννινα.

Διεθνή

Αγγλία

- Επιχειρηματικές επενδύσεις (γ’ τρίμηνο).

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v