Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Η ατζέντα της Δευτέρας

Οι εταιρίες Βιοκαρπέτ, Έδραση και Ιατρικό Αθηνών πραγματοποιούν γενική συνέλευση, ενώ ανακοινώνεται ο δείκτης απασχολούμενων στο λιανικό εμπόριο. Επίσης, ο υπουργός Ανάπτυξης, Κ. Δημήτρης Σιούφας, καθώς και υπηρεσιακοί παράγοντες πραγματοποιούν συνάντηση με τη διοίκηση της ΕΒΗΕ. Εκποίηση μετοχών για τις Τέρνα, ΓΕΚ, Εγνατία Τράπεζα, Ιντρακόμ και Αφοί Κορδέλλου.

Η ατζέντα της Δευτέρας
Σήμερα, Δευτέρα

Διάφορα

* Ο υπουργός Ανάπτυξης, Κ. Δημήτρης Σιούφας, ο υφυπουργός Ανάπτυξης, Κ. Αναστάσιος Νεράντζης, ο γενικός γραμματέας Βιομηχανίας, Κ. Σπύρος Παπαδόπουλος, και υπηρεσιακοί παράγοντες του υπουργείου Ανάπτυξης θα συναντηθούν στις 13:00, στο υπουργείο Ανάπτυξης με τη διοίκηση της Ένωσης Βιομηχανιών Ηλιακής Ενέργειας (ΕΒΗΕ).

Εταιρικές πράξεις

* Σύμφωνα με την υπ’ αριθ. 668/04.12.2006 απόφαση του γενικού διευθυντή της Επιτροπής Κεφαλαιαγοράς, πρόκειται να εκποιηθούν 69.874 κοινές ονομαστικές μετοχές της τράπεζας ΕΓΝΑΤΙΑ ΤΡΑΠΕΖΑ Α.Ε. Η τιμή εκκίνησης για την εκποίηση των μετοχών δεν μπορεί να είναι κατώτερη από την αμέσως προηγούμενη από την εκποίηση τιμή κλεισίματος σε ποσοστό μεγαλύτερο του δύο τοις εκατό (2%).

* Σύμφωνα με την υπ’ αριθ. 620/15.11.2006 απόφαση του γενικού διευθυντή της Επιτροπής Κεφαλαιαγοράς πρόκειται να εκποιηθούν 797 κοινές ονομαστικές μετοχές της εταιρείας ΓΕΚ Α.Ε. ΣΥΜΜΕΤΟΧΩΝ, ΑΚΙΝΗΤΩΝ, ΚΑΤΑΣΚΕΥΩΝ. Η τιμή εκκίνησης για την εκποίηση των μετοχών δεν μπορεί να είναι κατώτερη από την αμέσως προηγούμενη από την εκποίηση τιμή κλεισίματος σε ποσοστό μεγαλύτερο του τρία τοις εκατό (3%).

* Σύμφωνα με την υπ’ αριθμ. 620/15.11.2006 απόφαση του γενικού διευθυντή της Επιτροπής Κεφαλαιαγοράς πρόκειται να εκποιηθούν 69 κοινές ονομαστικές μετοχές της εταιρίας ΙΝΤΡΑΚΟΜ Α.Ε. ΣΥΜΜΕΤΟΧΩΝ. Η τιμή εκκίνησης για την εκποίηση των μετοχών δεν μπορεί να είναι κατώτερη από την αμέσως προηγούμενη από την εκποίηση τιμή κλεισίματος σε ποσοστό μεγαλύτερο του τρία τοις εκατό (3%).

* Σύμφωνα με την υπ’ αριθ. 678/7.12.2006 απόφαση του γενικού διευθυντή της Επιτροπής Κεφαλαιαγοράς πρόκειται να εκποιηθούν 14 κοινές μετοχές που προέρχονται από αδιάθετα κλασματικά υπόλοιπα τα οποία προέκυψαν από την αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου διά κεφαλαιοποιήσεως αποθεματικών της επισπεύδουσας εταιρείας ΑΦΟΙ ΚΟΡΔΕΛΛΟΥ ΑΕΒΕ. Η τιμή εκκίνησης για την εκποίηση των μετοχών δεν μπορεί να είναι κατώτερη από την αμέσως προηγούμενη από την εκποίηση τιμή κλεισίματος.

* Σύμφωνα με την υπ’ αριθμ. 620/15.11.2006 απόφαση του γενικού διευθυντή της Επιτροπής Κεφαλαιαγοράς πρόκειται να εκποιηθούν 500 κοινές ονομαστικές μετοχές της εταιρίας ΤΕΡΝΑ Α.Ε. Η τιμή εκκίνησης για την εκποίηση των μετοχών δεν μπορεί να είναι κατώτερη από την αμέσως προηγούμενη από την εκποίηση τιμή κλεισίματος σε ποσοστό μεγαλύτερο του πέντε τοις εκατό (5%).

Γενικές συνελεύσεις

ΒΙΟΚΑΡΠΕΤ Α.Ε.: Έκτακτη γενική συνέλευση των μετόχων της εταιρίας, στις 10:00, στα γραφεία της, στο 5ο χλμ. της Εθνικής Οδού Λαρίσης - Αθηνών, στη Λάρισα, με θέματα ημερήσιας διάταξης: 1. Αύξηση του Μετοχικού Κεφαλαίου με κεφαλαιοποίηση της αξίας του λογαριασμού ”Διαφορά από αναπροσαρμογή της αξίας των γηπέδων και κτιρίων” με βάση τον Ν.3296/2004, καθώς επίσης και μέρος του λογαριασμού ”Διαφορά από έκδοση μετοχών υπέρ το άρτιο” και τροποποίηση του άρθρου 5 του καταστατικού.

2. Τροποποίηση του άρθρου 14, παράγραφοι 2, 5 και 6 του καταστατικού.

3. Διάφορες Ανακοινώσεις.

ΕΔΡΑΣΗ - Χ. ΨΑΛΛΙΔΑΣ ΑΤΕ.: Έκτακτη γενική συνέλευση των μετόχων της εταιρίας, στις 14:00, στα γραφεία της, 47ο χλμ. Αττικής Οδού, Κορωπί, με θέματα ημερήσιας διάταξης: 1. Έκδοση Κοινού Διμερούς Ομολογιακού δανείου.

2. Τροποποίηση των άρθρων 21 & 28 του καταστατικού της εταιρίας που αναφέρονται στις αρμοδιότητες του Διοικητικού Συμβουλίου και της Γενικής Συνέλευσης αντίστοιχα.

3. Αύξηση μετοχικού κεφαλαίου με αύξηση της ονομαστικής αξίας της μετοχής λόγω κεφαλαιοποίησης αποθεματικών από αναπροσαρμογή της αξίας των παγίων.

ΙΑΤΡΙΚΟ ΑΘΗΝΩΝ ΕΑΕ: Α’ επαναληπτική έκτακτη γενική συνέλευση των μετόχων της Εταιρίας, στις 15:00, στα γραφεία της, Διστόμου 5-7, Μαρούσι, με θέματα ημερήσιας διάταξης: 1. Αύξηση μετοχικού κεφαλαίου με καταβολή μετρητών. Κατάργηση δικαιώματος προτιμήσεως των παλαιών μετόχων. Τροποποίηση του άρθρου 5 του καταστατικού και κωδικοποίησή του.

2. Επικύρωση εκλογής μέλους του διοικητικού συμβουλίου το οποίο εξελέγη από το διοικητικό συμβούλιο σύμφωνα με το άρθρο 22 του καταστατικού την 1η Δεκεμβρίου 2006.

Οικονομικά στοιχεία

- Ανακοίνωση του δείκτη απασχολουμένων στο λιανικό εμπόριο (γ’ τρίμηνο).

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v