Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Η ατζέντα της Παρασκευής

Γενικές συνελεύσεις πραγματοποιούν σήμερα οι εταιρίες Ελληνικαί Ιχθυοκαλλιέργειαι, Φοίνιξ Metrolife, ΔΕΗ, Ελτράκ, Τεξαπρέτ και Τεχνικές Εκδόσεις. Αλλαγή επωνυμίας για την εταιρία ΕΛΒΙΕΜΕΚ. Ο υπουργός Οικονομίας θα συναντηθεί σήμερα με τον υπουργό Απασχόλησης και θα παρακαθίσει σε γεύμα εργασίας που θα παραθέσει το προεδρείο της Ελληνικής Ένωσης Τραπεζών.

Η ατζέντα της Παρασκευής
Σήμερα, Παρασκευή

Εταιρικές πράξεις

* H επωνυμία της εταιρίας ”ΕΛΒΙΕΜΕΚ Ελληνική Βιομηχανία Εκρηκτικών και Πυρομαχικών Α.Ε.” στο Χ.Α. αλλάζει σε ”ΕΛΒΙΕΜΕΚ Αξιοποίηση Ακινήτων - Εμπορευματικά Κέντρα Α.Ε.” με διακριτικό τίτλο ”ΕΛΒΙΕΜΕΚ Α.Ε.”. Για τις σχέσεις της με την αλλοδαπή, η ως άνω επωνυμία θα αποδίδεται στην αγγλική γλώσσα ως ”ELVIEMEK LAND DEVELOPMENT-LOGISTICS PARKS S.A.” και ο διακριτικός τίτλος ως ”ELVIEMEK S.A.”.

Γενικές συνελεύσεις

ΕΛΛΗΝΙΚΑΙ ΙΧΘΥΟΚΑΛΛΙΕΡΓΕΙΑΙ Α.Β.Ε.Ε.: Έκτακτη γενική συνέλευση των μετόχων της εταιρίας, στις 14:00, στα γραφεία της, Λ. Πεντέλης 48, Βριλήσσια Αττικής, με θέμα ημερήσιας διάταξης: Έκδοση ομολογιακού δανείου.

ΦΟΙΝΙΞ METROLIFE ΕΜΠΟΡΙΚΗ Α.Ε.Α.Ε.: Έκτακτη γενική συνέλευση των μετόχων της εταιρίας, στις 10:00, στην αίθουσα Γενικών Συνελεύσεων της Εμπορικής Τράπεζας, Σοφοκλέους 11, Αθήνα, με θέματα ημερήσιας διάταξης:

1. Επικύρωση εκλογής μελών του Διοικητικού Συμβουλίου σε αντικατάσταση παραιτηθέντων.

2. Υποβολή αιτήματος προς την Επιτροπή Κεφαλαιαγοράς περί εγκρίσεως διαγραφής των μετοχών της εταιρίας από το Χρηματιστήριο Αθηνών (άρθρο 17 παρ. 5 Ν. 3371/2005). Παροχή, σχετικών με το θέμα, εξουσιοδοτήσεων.

3. Λοιπά θέματα - Ανακοινώσεις.

ΔΗΜΟΣΙΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΗΛΕΚΤΡΙΣΜΟΥ Α.Ε.: Ειδική συνέλευση των μετόχων της μειοψηφίας της εταιρίας, στις 11:00, στα γραφεία της, Χαλκοκονδύλη 30, με θέμα ημερήσιας διάταξης: Εκλογή δύο (2) νέων εκπροσώπων της μειοψηφίας στο Διοικητικό Συμβούλιο σύμφωνα με το άρθρο 10, παρ. 2, εδάφ. γ’ του Καταστατικού της εταιρίας λόγω λήξεως της θητείας των εκπροσώπων της, ως μελών, στο υπάρχον Διοικητικό Συμβούλιο.

ΕΛΤΡΑΚ Α.Ε.: Έκτακτη γενική συνέλευση των μετόχων της εταιρίας, στις 14:00, στα γραφεία της έδρας της, Θηβαΐδος 15 και Κορνηλίου, Νέα Κηφισιά Αττικής, με θέμα ημερήσιας διάταξης: Αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου με αύξηση της ονομαστικής αξίας της μετοχής, με κεφαλαιοποίηση της υπεραξίας από αναπροσαρμογή της αξίας των ακινήτων της εταιρίας, με αντίστοιχη τροποποίηση του άρθρου 5 του καταστατικού.

ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΕΚΔΟΣΕΙΣ Α.Ε.: Α’ Επαναληπτική έκτακτη γενική συνέλευση των μετόχων της εταιρίας, στις 15:00, στα γραφεία της, Ιωάννου Μεταξά 80, Κορωπί, με θέμα ημερήσιας διάταξης: Μείωση του μετοχικού κεφαλαίου της εταιρίας, προς τον σκοπό διαγραφής ζημιών, διά μειώσεως της ονομαστικής αξίας των μετοχών. Τροποποίηση του περί μετοχικού κεφαλαίου άρθρου 5 του Καταστατικού.

ΤΕΞΑΠΡΕΤ: Ετήσια τακτική γενική συνέλευση των μετόχων της εταιρίας, ώρα 12:00, εις τα εν Καλοχωρίω γραφεία αυτής, με θέματα ημερήσιας διάταξης:

1. Υποβολή και ανάγνωση της Εκθέσεως Διαχειρίσεως του Διοικητικού Συμβουλίου και της Εκθέσεως Ελέγχου των Ορκωτών Ελεγκτών Λογιστών επί των Οικονομικών Καταστάσεων και των πεπραγμένων της διαχειριστικής χρήσης 01/07/2005 - 30/06/2006.

2. Υποβολή και έγκριση του Ισολογισμού της διαχειριστικής χρήσεως 01/07/2005 - 30/06/2006 μετά της αναλύσεως των αποτελεσμάτων της χρήσεως και του πίνακα Διαθέσεως των αποτελεσμάτων.

3. Απαλλαγή των μελών του Διοικητικού Συμβουλίου και των Ελεγκτών από πάσης ευθύνης και αποζημιώσεως για τη χρήση ταύτην.

4. Εκλογή ενός (1) Ορκωτού Ελεγκτού Τακτικού και ενός (1) Αναπληρωματικού για τη χρήση 2006-2007 και προσδιορισμός της αμοιβής αυτών.

5. Προέγκριση καταβολής αμοιβών στα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου για τη διαχειριστική χρήση 01/07/2006 - 30/06/2007.

6. Έγκριση του δικαιώματος του Διοικητικού Συμβουλίου να πραγματοποιεί επενδύσεις άνω των 293.470,29 ευρώ, σύμφωνα με το άρθρο 27 του καταστατικού της εταιρίας.

7. Λοιπές ανακοινώσεις.

Διάφορα

Το πρόγραμμα του υπουργού Οικονομίας και Οικονομικών κ. Γιώργου Αλογοσκούφη για σήμερα, Παρασκευή, είναι το ακόλουθο:

* Στις 12.00 θα συναντηθεί με τον υπουργό Απασχόλησης και Κοινωνικής Προστασίας κ. Σάββα Τσιτουρίδη, τον υφυπουργό Ανάπτυξης κ. Γιάννη Παπαθανασίου και τον υφυπουργό Υγείας και Κοινωνικής Αλληλεγγύης κ. Αθανάσιο Γιαννόπουλο.

* Στις 14.00 θα παρακαθίσει σε γεύμα εργασίας που θα παραθέσει το προεδρείο της Ελληνικής Ένωσης Τραπεζών.

Διεθνή

ΗΠΑ

- Δείκτης Τιμών Καταναλωτή Νοεμβρίου

- Δείκτης Βιομηχανικής Παραγωγής Νοεμβρίου

Ευρωζώνη

- Δείκτης Τιμών Καταναλωτή Νοεμβρίου

- Δείκτης Βιομηχανικής Παραγωγής Οκτωβρίου

---Σάββατο, 16/12/2006

Γενικές συνελεύσεις

ΕΠΙΛΕΚΤΟΣ ΚΛΩΣ/ΡΓΙΑ Α.Ε.Β.Ε.: Τακτική γενική συνέλευση των μετόχων της εταιρίας, στις 12:00, στην έδρα της, 15ο χλμ. Λεωφόρου Πάρνηθος, με θέματα ημερήσιας διάταξης: 1. Υποβολή για έγκριση του Ισολογισμού της 30ής Ιουνίου 2006 (από την 1η Ιουλίου 2005 μέχρι την 30ή Ιουνίου 2006) μαζί με την γι’ αυτόν έκθεση διαχειρίσεως του Διοικητικού Συμβουλίου.

2. Υποβολή για έγκριση της έκθεσης των ελεγκτών για τη χρήση που έκλεισε την 30ή Ιουνίου 2006.

3. Λήψη απόφασης για τη διάθεση των κερδών χρήσης.

4. Απαλλαγή του Διοικητικού Συμβουλίου και των ελεγκτών από κάθε ευθύνη αποζημιώσεως για τη χρήση που έκλεισε την 30ή Ιουνίου 2006.

5. Εκλογή τακτικών και αναπληρωματικών ελεγκτών για τη χρήση από 1η Ιουλίου 2006 μέχρι 30ή Ιουνίου 2007 και καθορισμός της αμοιβής αυτών.

6. Παροχή αδείας στα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου για διενέργεια εμπορικών πράξεων και συμμετοχή σε άλλες εταιρίες.

7. Προσθήκη νέου σκοπού στο καταστατικό της εταιρίας με αντίστοιχη τροποποίηση του άρθρου 2.

8. Αμοιβές Δ.Σ.

9. Αγορά ιδίων μετοχών.

10. Εκλογή νέου Διοικητικού Συμβουλίου.

11. Αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου με κεφαλαιοποίηση υπεραξίας του Ν. 2065/1992 με διανομή δωρεάν μετοχών και αντίστοιχη τροποποίηση του άρθρου 5 του καταστατικού.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v