Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Η ατζέντα της Τρίτης

Οι εταιρίες Ασπίς Πρόνοια, Κλωστήρια Ναούσης και Lannet πραγματοποιούν γενική συνέλευση. Στον διεθνή χώρο, αναμένεται η ανακοίνωση βασικών στοιχείων οικονομικής δραστηριότητας.

Η ατζέντα της Τρίτης
Σήμερα, Τρίτη

Εταιρικές πράξεις

* Αίρεται η αναστολή της εταιρίας ”SCIENS ΔΙΕΘΝΗΣ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΙΑ ΕΠΕΝΔΥΣΕΩΝ ΚΑΙ ΣΥΜΜΕΤΟΧΩΝ” και εισάγονται προς διαπραγμάτευση στο Χ.Α. οι 49.905.400 νέες (ΚΟ) μετοχές, οι οποίες προέκυψαν από την αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου της εταιρίας λόγω συγχώνευσης με απορρόφηση της εταιρίας ”ΔΙΟΛΚΟΣ Α.Ε.Ε.Χ.” με τις εξής σχέσεις ανταλλαγής: α) κάθε μέτοχος της απορροφώσας εταιρίας ανταλλάσσει κάθε 1 παλαιά (ΚΟ) μετοχή - ονομαστικής αξίας € 0,59 - που κατέχει με 2,58740777806474 νεοεκδιδόμενες (ΚΟ) μετοχές, ονομαστικής αξίας € 0,60 και β) κάθε μέτοχος της απορροφώμενης εταιρίας ”ΔΙΟΛΚΟΣ A.E.Ε.Χ.” ανταλλάσσει κάθε 1 παλαιά (ΚΟ) μετοχή - ονομαστικής αξίας € 2,28 - που κατέχει με 1,55352729764715 νεοεκδιδόμενες (ΚΟ) μετοχές, ονομαστικής αξίας € 0,60. Νέα ονομαστική αξία μετοχής € 0,60 (από € 0,59). Το νέο σύνολο εισηγμένων μετοχών της εταιρίας που είναι διαπραγματεύσιμες στο Χ.Α., ανέρχεται σε 68.491.000 (ΚΟ) μετοχές, και νέα ονομαστική αξία μετοχής € 0,60.

* Εισάγονται προς διαπραγμάτευση στο Χ.Α. οι 14.649.093 νέες (ΚΟ) μετοχές της ”ΑΣΠΙΣ ΤΡΑΠΕΖΑ Α.Ε.” που προέκυψαν από την πρόσφατη αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου με καταβολή μετρητών. Από την ίδια ημερομηνία, το νέο σύνολο εισηγμένων μετοχών της εταιρίας που είναι διαπραγματεύσιμες στο Χ.Α. ανέρχεται σε 63.479.403 (ΚΟ) μετοχές.

* Η επωνυμία της εταιρίας ’ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΧΡΗΜΑΤΙΣΤΗΡΙΑ Α.Ε. ΣΥΜΜΕΤΟΧΩΝ’ στο Χ.Α. αλλάζει σε ’ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΧΡΗΜΑΤΙΣΤΗΡΙΑ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΙΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΩΝ, ΕΚΚΑΘΑΡΙΣΗΣ, ΔΙΑΚΑΝΟΝΙΣΜΟΥ & ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΗΣ’ με διακριτικό τίτλο ’ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΧΡΗΜΑΤΙΣΤΗΡΙΑ Α.Ε.’. Για τις σχέσεις της με την αλλοδαπή, η ως άνω επωνυμία θα αποδίδεται στην αγγλική γλώσσα ως ’HELLENIC EXCHANGES S.A. HOLDING, CLEARING, SETTLEMENT AND REGISTRY’ και ο διακριτικός τίτλος ως ’HELLENIC EXCHANGES S.A.’.

Γενικές συνελεύσεις

ΑΣΠΙΣ ΠΡΟΝΟΙΑ Α.Ε.Γ.Α.: Έκτακτη γενική συνέλευση των μετόχων της εταιρίας, στις 09:00, στην έδρα της, Λ. Κηφισίας 62, Μαρούσι, με θέματα ημερήσιας διάταξης: 1. Αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου της εταιρίας με κεφαλαιοποίηση του αποθεματικού από έκδοση μετοχών υπέρ το άρτιο, διά αυξήσεως της ονομαστικής αξίας των μετοχών και ταυτόχρονη ισόποση μείωση του μετοχικού κεφαλαίου της εταιρίας με συμψηφισμό ζημιών, διά μειώσεως της ονομαστικής αξίας των μετοχών. Τροποποίηση του άρθρου 3 του Καταστατικού της εταιρίας περί μετοχικού κεφαλαίου.

2. Συμψηφισμός ζημίας από αποτίμηση χρεογράφων με αποθεματικό του Νόμου 3229/04.

ΚΛΩΣΤΗΡΙΑ ΝΑΟΥΣΗΣ Α.Ε.: Επαναληπτική έκτακτη γενική συνέλευση των μετόχων της εταιρίας, στις 10:00, στα γραφεία της, Κηφισού και Κωνσταντινουπόλεως 1, Περιστέρι, με θέματα ημερήσιας διάταξης: 1. Αλλαγή της επωνυμίας της εταιρίας, τροποποίηση του οικείου άρθρου 1 του Καταστατικού της εταιρίας και κωδικοποίησή του.

2. Έγκριση ομολογιακού δανείου.

3. Τροποποίηση του προγράμματος διάθεσης μετοχών της εταιρίας (Employee stock option plan), σύμφωνα με τις διατάξεις του άρθρου 13 παρ. 9 του Κ. Ν. 2190/1920, όπως ισχύει.

4. Διάθεση αδρανών πάγιων περιουσιακών στοιχείων και συμμετοχών.

5. Πορεία εταιρίας.

6. Εκλογή μελών διοικητικού συμβουλίου.

7. Διάφορες εγκρίσεις - ανακοινώσεις.

ΛΑΝ-ΝΕΤ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΕΣ Α.Ε.: Επαναληπτική έκτακτη γενική συνέλευση των μετόχων της εταιρίας, στις 10:30, στα γραφεία της, Κηφισού και Κωνσταντινουπόλεως 1, Περιστέρι, με θέματα ημερήσιας διάταξης: 1. Έγκριση της συγχώνευσης με απορρόφηση από την εταιρία της ΤΕLEPASSPORT (HELLAS) ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΙΑ ΤΗΛΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΩΝ, ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΚΑΙ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ, έγκριση του από 18.9.2006 Σχεδίου Συμβάσεως Συγχωνεύσεως, έγκριση της Έκθεσης του Δ.Σ. και της Εκθέσεως αποτίμησης. Αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου και μεταβολή της ονομαστικής αξίας της μετοχής για την πραγματοποίηση της συγχώνευσης.

2. Τροποποίηση των άρθρων 2 (σκοπός) και 5 (μετοχικό κεφάλαιο) του Καταστατικού της εταιρίας και κωδικοποίησή του.

3. Έγκριση της υπογραφής της κατ’ άρθρο 74 Κ.Ν. 2190/20 συμβολαιογραφικής συμβάσεως συγχωνεύσεως δι’ απορροφήσεως από την εταιρία της Ανώνυμης Εταιρίας ΤΕLEPASSPORT (HELLAS) ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΙΑ ΤΗΛΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΩΝ, ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΚΑΙ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ.

4. Τροποποίηση του προγράμματος διάθεσης μετοχών στα μέλη του διοικητικού συμβουλίου και στο προσωπικό της εταιρίας (Employee stock option plan) καθώς και των συνδεδεμένων με αυτήν εταιριών, σύμφωνα με τις διατάξεις του άρθρου 13 παρ. 9 του Κ.Ν. 2190/1920, όπως ισχύει.

5. Διάφορες εγκρίσεις - ανακοινώσεις.

Διεθνή

ΗΠΑ

- Εμπορικό ισοζύγιο (Οκτώβριος).

Αγγλία

- Ανακοίνωση του δείκτη τιμών καταναλωτή (Νοέμβριος).

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v