Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Η ατζέντα της Πέμπτης

Οι εταιρίες Μινέρβα και Διεκάτ πραγματοποιούν γενική συνέλευση. Επίσης, ανακοινώνεται ο εθνικός και εναρμονισμένος δείκτης τιμών καταναλωτή Νοεμβρίου.

Η ατζέντα της Πέμπτης
Σήμερα, Πέμπτη

Διάφορα

* Ο Πρωθυπουργός, Κώστας Καραμανλής, στις 10:00 π.μ., θα μιλήσει στη Βουλή, στην Κοινοβουλευτική Ομάδα της Νέας Δημοκρατίας, η οποία συνεδριάζει στην αίθουσα της Γερουσίας.

Γενικές συνελεύσεις

ΑΦΟΙ Ι. & Β. ΛΑΔΕΝΗΣ Α.Ε. ΜΙΝΕΡΒΑ: Εκτακτη γενική συνέλευση των μετόχων της Εταιρίας, στις 12:00, στα γραφεία της Εταιρίας, στο 6ο χλμ. της δημοσίας οδού Θεσσαλονίκης - Ωραιόκαστρου, με θέματα ημερήσιας διάταξης: 1. Λήψη απόφασης για την Εκδοση Κοινού Ομολογιακού Δανείου ύψους 1.800.000 Euro για την αναχρηματοδότηση υφιστάμενων βραχυπρόθεσμων τραπεζικών υποχρεώσεων.

2. Παροχή Εξουσιοδότησης προς το Διοικητικό Συμβούλιο της εταιρείας για τον καθορισμό των ειδικότερων όρων έκδοσης του Κοινού Ομολογιακού Δανείου.

ΔΙΕΚΑΤ Α.Τ.Ε.: Α’ Επαναληπτική έκτακτη γενική συνέλευση των μετόχων της Εταιρίας, στις 09:30, στην έδρα της Εταιρίας, στο Κορωπί Αττικής, Κωνσταντινουπόλεως 42, με θέματα ημερήσιας διάταξης: 1. Αύξηση του Μετοχικού Κεφαλαίου της Εταιρείας με κεφαλαιοποίηση ήδη φορολογηθέντων Έκτακτων Αποθεματικών και Αποθεματικών από έκδοση μετοχών υπέρ το άρτιο με αύξηση της ονομαστικής αξίας της μετοχής και ταυτοχρόνως Μείωση του Μετοχικού Κεφαλαίου της Εταιρείας με συμψηφισμό σωρευμένων ζημιών παρελθουσών χρήσεων και ζημιών μετάβασης στα ΔΛΠ με μείωση της ονομαστικής αξίας της μετοχής.

2. Tροποποίηση του άρθρου 5 του Καταστατικού της Εταιρείας περί μετοχικού κεφαλαίου.

Οικονομικά στοιχεία

- Ανακοίνωση του εθνικού και εναρμονισμένου δείκτη τιμών καταναλωτή (Νοέμβριος).

Διεθνή

ΗΠΑ

- Καταναλωτική πίστη (Οκτώβριος).

- Αιτήσεις παροχής επιδομάτων ανεργίας.

Αγγλία

- Ανακοίνωση του δείκτη των δεικτών (Οκτώβριος).

Ευρωζώνη

- Ανακοίνωση επιτοκίων από Ευρωπαϊκή Κεντρική Τράπεζα (Δεκέμβριος)..

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v