Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Η ατζέντα της Τρίτης

Η εταιρία Αιολική πραγματοποιεί έκτακτη γενική συνέλευση με βασικότερο θέμα της τη λήψη απόφασης για την αγορά ιδίων μετοχών. Ο υπουργός Οικονομίας και Οικονομικών κ. Γιώργος Αλογοσκούφης θα είναι στις 9:30 επίσημος ομιλητής στο 5ο Διεθνές Τραπεζικό Συνέδριο του Economist.

Η ατζέντα της Τρίτης
Σήμερα, Τρίτη

Γενικές συνελεύσεις

ΑΙΟΛΙΚΗ Α.Ε.Ε.Χ.: Έκτακτη γενική συνέλευση των μετόχων της εταιρίας, στις 11:00, στα γραφεία της έδρας της, Πλ. Φιλικής Εταιρίας 14, Αθήνα, με θέματα ημερήσιας διάταξης: 1. Λήψη απόφασης για αγορά από την εταιρία ιδίων μετοχών, μέσω του Χρηματιστηρίου Αξιών Αθηνών και μέχρι ποσοστού 10% του συνολικού αριθμού αυτών, καθορισμός της ανώτατης και κατώτατης τιμής διενέργειας των αγορών και του χρονικού διαστήματος εντός του οποίου οι αγορές θα συντελεστούν, το οποίο δεν θα υπερβαίνει τους 12 μήνες από την ημερομηνία λήψεως της σχετικής αποφάσεως, καθορισμός κάθε άλλης αναγκαίας κατά νόμο προϋποθέσεως για την πραγματοποίηση των ως άνω αγορών και παροχή εξουσιοδοτήσεως προς το διοικητικό συμβούλιο για την τήρηση των νομίμως προς τούτο διατυπώσεων, κατ’ εφαρμογή του νόμου (άρθρο 16 παρ. 5,6,7,10 και 11 του Ν. 2190/1920, ως αντικαθίστανται με το άρθρο 6 παρ. 3 του Ν. 2892/2001).

2. Διανομή προσθέτου (εκτάκτου) μερίσματος.

Εταιρικές πράξεις

* Εισάγονται προς διαπραγμάτευση στο Χ.Α. οι 3.000.000 νέες (ΚΟ) μετοχές της εταιρίας ”ΥΙΟΙ Χ. ΚΑΤΣΕΛΗ Α.Β.Ε.Ε.”, που προέκυψαν από την πρόσφατη αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου με διανομή δωρεάν μετοχών. Από την ίδια ημερομηνία, το νέο σύνολο εισηγμένων μετοχών της εταιρίας που είναι διαπραγματεύσιμες στο Χ.Α. ανέρχεται σε 21.000.000 (ΚΟ) μετοχές.

* Παύει προσωρινά η διαπραγμάτευση των 18.585.600 (ΚΟ) μετοχών της εταιρίας ”SCIENS ΔΙΕΘΝΗΣ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΙΑ ΕΠΕΝΔΥΣΕΩΝ ΚΑΙ ΣΥΜΜΕΤΟΧΩΝ”, για λόγους ισότιμης μεταχείρισης των μετόχων της απορροφώσας και της απορροφώμενης εταιρίας, μέχρι να ολοκληρωθεί η διαδικασία καταχώρισης των νέων μετοχών που προέκυψαν από τη συγχώνευσή της με την εταιρία ”ΔΙΟΛΚΟΣ Α.Ε.Ε.Χ.”.

* Παύει η διαπραγμάτευση των μετοχών της εταιρίας ”ΔΙΟΛΚΟΣ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΙΑ ΕΠΕΝΔΥΣΕΩΝ ΧΑΡΤΟΦΥΛΑΚΙΟΥ” στο Χ.Α., λόγω συγχώνευσης με απορρόφηση από τη ”SCIENS ΔΙΕΘΝΗΣ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΙΑ ΕΠΕΝΔΥΣΕΩΝ ΚΑΙ ΣΥΜΜΕΤΟΧΩΝ”, σύμφωνα με τις αποφάσεις των πρόσφατων γενικών συνελεύσεων των μετόχων των ανωτέρω εταιριών και την αριθ. Κ2-14522/04.12.2006 σχετική απόφαση του υπ. Ανάπτυξης περί διαγραφής της από το Μητρώο Ανωνύμων Εταιριών.

Διάφορα

Ο υπουργός Aπασχόλησης και Κοινωνικής Προστασίας, κ. Σάββας Τσιτουρίδης, μαζί με τον υφυπουργό Απασχόλησης, κ. Γεράσιμο Γιακουμάτο, και τον πρόεδρο του Οργανισμού, κ. Κωνσταντίνο Λιάπη, παρουσιάζουν, παρουσία εκπροσώπων της Πανελλήνιας Ένωσης Ελευθέρου Θεάτρου, το φετινό χειμερινό θεατρικό πρόγραμμα του Οργανισμού για δικαιούχους των παροχών του νομού Αττικής, ενώ παράλληλα θα υπογραφεί η σχετική σύμβαση, στις 11:30, σε ειδική εκδήλωση στην Κεντρική Υπηρεσία του Οργανισμού Εργατικής Εστίας (Αγησιλάου 10).

Ο υπουργός Οικονομίας και Οικονομικών, κ. Γιώργος Αλογοσκούφης, θα είναι στις 9:30 επίσημος ομιλητής στο 5ο Διεθνές Τραπεζικό Συνέδριο του Economist. Το συνέδριο, με αντικείμενο ”Ελλάδα και Νοτιοανατολική Ευρώπη: Οικονομική Αναδιάρθρωση και Προοπτικές για τον Τραπεζικό Τομέα - Πόσο βέβαιη είναι η ευημερία”, θα γίνει στο ξενοδοχείο HILTON.

Διεθνή

ΗΠΑ

- Βιομηχανικές παραγγελίες (Οκτώβριος).

Ευρωζώνη

- Λιανικές πωλήσεις (Οκτώβριος).

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v