Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Η ατζέντα της Τετάρτης

Οι εταιρίες ΟΤΕ, ΟΠΑΠ και Ρόκας ανακοινώνουν τα αποτελέσματα εννεαμήνου 2006. Ο κ. Αλογοσκούφης παρουσιάζει τα αποτελέσματα των Συμβουλίων Eurogroup και Ecofin, ενώ ο πρόεδρος του ΣΕΒ, κ. Δημήτρης Δασκαλόπουλος, παρουσιάζει τις θέσεις και προτάσεις του συνδέσμου για τη Συνταγματική Αναθεώρηση. Επίσης, πραγματοποιείται στη Ρίγα της Λετονίας η συνεδρίαση της Συνόδου Κορυφής.

Η ατζέντα της Τετάρτης
Σήμερα, Τετάρτη

Γενικές συνελεύσεις

ΑΝΕΚ Α.Ε.: Ιδιαίτερη γενική συνέλευση των μετόχων προνομιούχων μετοχών έκδοσης του ’90 και ’96 της εταιρίας, στις 11:00, στα ιδιόκτητα γραφεία της, 2ο χλμ. Λ. Καραμανλή, Χανιά, με θέματα ημερήσιας διάταξης: 1. Έγκριση αύξησης του μετοχικού κεφαλαίου της εταιρίας κατά το ποσό των 31.533.443,50 ευρώ με κεφαλαιοποίηση αποθεματικών υπέρ το άρτιο και ισόποση μείωση του μετοχικού κεφαλαίου της εταιρίας προς συμψηφισμό ζημιών εις νέον.

2. Έγκριση για αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου της εταιρίας, με καταβολή μετρητών και έκδοση νέων μετοχών με δικαίωμα προτίμησης υπέρ των παλαιών μετόχων, ύψους μέχρι 101.558.750 ευρώ.

3. Έγκριση τροποποίησης του άρθρου 5 του καταστατικού της εταιρίας.

4. Ανακοινώσεις - Άλλα θέματα.

Διάφορα

* Πραγματοποιείται στη Ρίγα της Λετονίας η συνεδρίαση της Συνόδου Κορυφής. Η Σύνοδος Κορυφής θα διαρκέσει έως τις 12:00. Θα ακολουθήσει σύντομη ομιλία του προέδρου της Κοινοβουλευτικής Συνέλευσης του ΝΑΤΟ. Στη συνέχεια, θα παρατεθεί γεύμα από τον Πρόεδρο της Λετονίας προς τιμήν των αρχηγών κυβερνήσεων και κρατών που θα είναι παρόντες. Στις 14:30 θα γίνουν δηλώσεις προς τα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης.

* Ο πρωθυπουργός, στο περιθώριο της Συνόδου Κορυφής του ΝΑΤΟ, πραγματοποιεί στις 16:00 συνάντηση με τον Πρόεδρο της Γαλλικής Δημοκρατίας, κ. Σιράκ.

* Ο υφυπουργός Απασχόλησης και Κοινωνικής Προστασίας, κ. Γεράσιμος Γιακουμάτος, και ο διοικητής του ΟΑΕΔ, κ. Γιώργος Βερναδάκης, εγκαινιάζουν στις 12:00 το Κέντρο Προώθησης Απασχόλησης (ΚΠΑ) Νέου Κόσμου (Καλλιρρόης 31).

* Ο υπουργός Απασχόλησης και Κοινωνικής Προστασίας, κ. Σάββας Τσιτουρίδης, θα απευθύνει χαιρετισμό σε Ημερίδα Επιμόρφωσης Προέδρων και Αντιπροέδρων των Διοικητικών Συμβουλίων των Φορέων Κοινωνικής Ασφάλισης, εποπτείας της Γενικής Γραμματείας Κοινωνικών Ασφαλίσεων, με θέμα: ”Ενίσχυση και αναβάθμιση του ρόλου των Προέδρων και των Μελών των Διοικητικών Συμβουλίων των Φορέων Κοινωνικής Ασφάλισης εποπτείας της Γενικής Γραμματείας Κοινωνικών Ασφαλίσεων”, που πραγματοποιείται στις 09:00, στο υπουργείο Απασχόλησης και Κοινωνικής Προστασίας (Σταδίου 29).

* Την παρουσίαση μιας νέας - πιλοτικής υπηρεσίας της ΕΘΕΛ για τη μετακίνηση ΑΜΕΑ πραγματοποιεί στις 10:30, στον χώρο αφετηριών της Πλατείας Συντάγματος, ο υπουργός Μεταφορών και Επικοινωνιών, κ. Μιχάλης Λιάπης.

Οικονομικά αποτελέσματα

Οι εταιρίες ΟΤΕ, ΟΠΑΠ και Ρόκας ανακοινώνουν τα αποτελέσματα εννεαμήνου 2006.

Συνεντεύξεις Τύπου

* Ο υπουργός Οικονομίας και Οικονομικών, κ. Γιώργος Αλογοσκούφης, παραχωρεί στις 12:00 συνέντευξη Τύπου για τα αποτελέσματα των Συμβουλίων Eurogroup και Ecofin (27-28/11/2006). Η συνέντευξη θα δοθεί στην αίθουσα 305Β του υπουργείου.

* Τις θέσεις και προτάσεις του Συνδέσμου Ελληνικών Βιομηχανιών για τη Συνταγματική Αναθεώρηση παρουσιάζει ο πρόεδρος του ΣΕΒ,

κ. Δημήτρης Δασκαλόπουλος, στους εκπροσώπους των Μέσων Ενημέρωσης, σε σχετική συνέντευξη Τύπου, που πραγματοποιείται στις 13:30, στα γραφεία του ΣΕΒ (Ξενοφώντος 5, Σύνταγμα).

* Πραγματοποιείται στις 12:00, στο αμφιθέατρο της ΓΣΕΕ, συνέντευξη Τύπου της ΓΣΕΕ και των Ομοσπονδιών των ΔΕΚΟ, με θέμα: ”Εφαρμογή Ν. 3429/05 – Εκποίηση ΔΕΚΟ – Κατάργηση ΣΣΕ & Εσωτερικών Κανονισμών”.

* Η εταιρία Sagem Communication πραγματοποιεί συνέντευξη Τύπου στις 12:45, στο Gazarte.

Διεθνή

ΗΠΑ

- Πωλήσεις νέων κατοικιών (Οκτώβριος).

- Έκδοση του Beige Book της FED.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v