Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Η ατζέντα της Δευτέρας

Οι εταιρίες Γερμανός, Νηρέας και Marfin Financial Group ανακοινώνουν τα αποτελέσματα εννεαμήνου 2006, ενώ οι εταιρίες ΝΕΛ, Τεχνικές Εκδόσεις, Νηρέας και Δέλτα Παγωτού πραγματοποιούν γενική συνέλευση. Επίσης, οι μετοχές της εταιρίας Τράπεζα Κύπρου διαπραγματεύονται στο ΧΑ χωρίς το δικαίωμα προμερίσματος (0,12 ευρώ).

Η ατζέντα της Δευτέρας
Σήμερα, Δευτέρα

Αποκοπή προμερισμάτων

Τράπεζα Κύπρου: 0,12 ευρώ.

Εταιρικές πράξεις

* Σήμερα, 27/11/2006, σύμφωνα με την αριθ. 600/27.10.2006 Απόφαση του Γενικού Διευθυντή της Επιτροπής Κεφαλαιαγοράς, πρόκειται να εκποιηθούν 52.278 κοινές ονομαστικές μετοχές της ΤΡΑΠΕΖΑ EFG EUROBANK ERGASIAS Α.Ε.. Η τιμή εκκίνησης για την εκποίηση των μετοχών δεν μπορεί να είναι κατώτερη από την αμέσως προηγούμενη από την εκποίηση τιμή κλεισίματος της μετοχής.

* Σήμερα, 27/11/2006, σύμφωνα με την αριθ. 600/27.10.2006 Απόφαση του Γενικού Διευθυντή της Επιτροπής Κεφαλαιαγοράς, πρόκειται να εκποιηθούν 3.502 κοινές ονομαστικές μετοχές της ΓΕΝΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ Α.Ε.. Η τιμή εκκίνησης για την εκποίηση των μετοχών δεν μπορεί να είναι κατώτερη από την αμέσως προηγούμενη από την εκποίηση τιμή κλεισίματος της μετοχής.

* Σήμερα 27/11/2006, σύμφωνα με την αριθμ. 600/27.10.2006 Απόφαση του Γενικού Διευθυντή της Επιτροπής Κεφαλαιαγοράς, πρόκειται να εκποιηθούν 400 κοινές ονομαστικές μετοχές της εταιρίας ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΠΕΤΡΕΛΑΙΑ Α.Ε.. Η τιμή εκκίνησης για την εκποίηση των μετοχών δεν μπορεί να είναι κατώτερη από την αμέσως προηγούμενη από την εκποίηση τιμή κλεισίματος.

* Σήμερα, 27/11/2006, σύμφωνα με την αριθ. 600/27.10.2006 Απόφαση του Γενικού Διευθυντή της Επιτροπής Κεφαλαιαγοράς, πρόκειται να εκποιηθούν 1.000 κοινές ονομαστικές μετοχές της εταιρείας ΚΛΩΝΑΤΕΞ ΟΜΙΛΟΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ Α.Ε.. Η τιμή εκκίνησης για την εκποίηση των μετοχών δεν μπορεί να είναι κατώτερη από την αμέσως προηγούμενη από την εκποίηση τιμή κλεισίματος της μετοχής.

* Σήμερα, 27/11/2006, σύμφωνα με την αριθ. 600/27.10.2006 Απόφαση του Γενικού Διευθυντή της Επιτροπής Κεφαλαιαγοράς, πρόκειται να εκποιηθούν 34.035 κοινές ονομαστικές μετοχές της ΕΘΝΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ Α.Ε.. Η τιμή εκκίνησης για την εκποίηση των μετοχών δεν μπορεί να είναι κατώτερη από την αμέσως προηγούμενη από την εκποίηση τιμή κλεισίματος.

Γενικές συνελεύσεις

ΝΑΥΤΙΛΙΑΚΗ ΕΤΑΙΡΙΑ ΛΕΣΒΟΥ Α.Ε.: Εκτακτη γενική συνέλευση των μετόχων της Εταιρίας, στις 10:00, στην αίθουσα του Κινηματοθεάτρου ΑΡΙΩΝ, Σμύρνης 9, Μυτιλήνη, με θέματα ημερήσιας διάταξης: 1. Τροποποίηση άρθρων του καταστατικού της εταιρείας προκειμένου αυτό να εναρμονιστεί στις ισχύουσες διατάξεις του Κ.Ν. 2190/1920 περί ανωνύμων εταιρειών, του Ν. 3016/2002 για την εταιρική διακυβέρνηση και Ν. 3156/2003 για τα ομολογιακά δάνεια - μεταφορά όλων των άρθρων αυτού στην Δημοτική γλώσσα και κωδικοποίησή του.

2. Διάφορες εγκρίσεις - ανακοινώσεις.

ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΕΚΔΟΣΕΙΣ Α.Ε.: Εκτακτη γενική συνέλευση των μετόχων της Εταιρίας, στις 18:00, στα γραφεία της Εταιρίας, Ιωάννου Μεταξά 80, Κορωπί Αττικής, με θέματα ημερήσιας διάταξης: 1. Εκλογή μελών νέου Διοικητικού Συμβουλίου.

2. Χορήγηση άδειας, σύμφωνα με το άρθρο 23 παρ. 1 του Κ.Ν. 2190/1920, στα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου να μετέχουν σε Διοικητικά Συμβούλια ή και στη Διεύθυνση συνδεδεμένων ή άλλων Εταιρειών που επιδιώκουν παρόμοιους σκοπούς.

3. Μείωση του μετοχικού κεφαλαίου της Εταιρίας, προς το σκοπό διαγραφής ζημιών, δια μειώσεως της ονομαστικής αξίας των μετοχών. Τροποποίηση του περί μετοχικού κεφαλαίου άρθρου 5 του Καταστατικού.

4. Διάφορες ανακοινώσεις.

ΝΗΡΕΥΣ Α.Ε.: Εκτακτη γενική συνέλευση των μετόχων της Εταιρίας, στις 12:00, στα γραφεία της Εταιρίας, 1ο χιλ Λεωφόρου Κορωπίου Βάρης και Δημοκρίτου, Κορωπί Αττικής, με θέματα ημερήσιας διάταξης: 1. Έγκριση του από 4/9/2006 σχεδίου σύμβασης συγχώνευσης της εταιρείας ΝΗΡΕΥΣ ΙΧΘΥΟΚΑΛΛΙΕΡΓΕΙΕΣ Α.Ε. με απορρόφηση των εταιρειών ΙΧΘΥΟΤΡΟΦΕΙΑ ΦΩΚΙΔΑΣ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ, ΙΝΤΕRPESCA EΜΠΟΡΙΑ, ΕΙΣΑΓΩΓΗ, ΕΞΑΓΩΓΗ, ΠΑΡΑΓΩΓΗ ΚΑΙ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΥΣΗ ΙΧΘΥΩΝ ΚΑΙ ΤΡΟΦΙΜΩΝ ΑΝΩΝΥΜΟΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑ, ΙΧΘΥΟΤΡΟΦΕΙΑ ΜΥΛΟΚΟΠΗΣ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ και EUROCATERERS AΝΩΝΥΜΗ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΚΗ ΚΑΙ ΕΜΠΟΡΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΤΡΟΦΟΔΟΣΙΩΝ από την πρώτη, της σχετικής από 22/9/2006 έκθεσης του Διοικητικού Συμβουλίου της εταιρείας προς την Γενική Συνέλευση κατ’ άρθρο 69 παρ.4 του Κ.Ν.2190/1920 καθώς και των εκθέσεων και λοιπών δηλώσεων του Ανεξάρτητου Χρηματοοικονομικού Συμβούλου κατ’ άρθρο 322 του Ισχύοντος Κανονισμού του Χ.Α.

2. Αύξηση μετοχικού κεφαλαίου της εταιρείας κατά 87.193,75 ευρώ α) από κεφαλαιοποίηση των εισφερόμενων κεφαλαίων των απορροφώμενων εταιρειών IXΘΥΟΤΡΟΦΕΙΑ ΦΩΚΙΔAΣ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ και ΙΝΤΕRPESCA ΕΜΠΟΡΙΑ, ΕΙΣΑΓΩΓΗ, ΕΞΑΓΩΓΗ, ΠΑΡΑΓΩΓΗ ΚΑΙ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΥΣΗ ΙΧΘΥΩΝ ΚΑΙ ΤΡΟΦΙΜΩΝ - ΑΝΩΝΥΜΟΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ποσού ευρώ 87.193,60 β) από κεφαλαιοποίηση ποσού 0,15 ΕΥΡΩ λόγω στρογγυλοποίησης προερχόμενου από το λογαριασμό ”Αποθεματικό από την έκδοση μετοχών υπέρ το άρτιο”, με έκδοση 69.755 νέων ονομαστικών μετοχών ονομαστικής αξίας 1,25 ευρώ εκάστη, με αντίστοιχη τροποποίηση του άρθρου 5 του καταστατικού της εταιρείας και κατά τα ειδικότερα διαλαμβανόμενα στο Σχέδιο Σύμβασης Συγχώνευσης.

3. Ορισμός εκπροσώπου της Εταιρείας για την υπογραφή της συμβολαιογραφικής πράξης συγχώνευσης μεταξύ της Εταιρείας και της απορροφώμενων εταιρειών ΙΧΘΥΟΤΡΟΦΕΙΑ ΦΩΚΙΔΑΣ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ, ΙΝΤΕRPESCA EΜΠΟΡΙΑ, ΕΙΣΑΓΩΓΗ, ΕΞΑΓΩΓΗ, ΠΑΡΑΓΩΓΗ ΚΑΙ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΥΣΗ ΙΧΘΥΩΝ ΚΑΙ ΤΡΟΦΙΜΩΝ ΑΝΩΝΥΜΟΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑ, ΙΧΘΥΟΤΡΟΦΕΙΑ ΜΥΛΟΚΟΠΗΣ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ και EUROCATERERS AΝΩΝΥΜΗ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΚΗ ΚΑΙ ΕΜΠΟΡΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΤΡΟΦΟΔΟΣΙΩΝ καθώς και κάθε άλλης σχετικής δικαιοπραξίας ή δήλωσης και εν γένει για την διενέργεια κάθε αναγκαίας πράξης για την ολοκλήρωση της συγχώνευσης των δύο ως άνω εταιρειών.

4. Παροχή εξουσιοδότησης προς το Διοικητικό Συμβούλιο της εταιρείας για την ρύθμιση όλων των θεμάτων που αφορούν την χορήγηση αδειών και εγκρίσεων από την Επιτροπή Κεφαλαιαγοράς και το Χρηματιστήριο Αθηνών, την κατάρτιση και έκδοση του Eντύπου κατ’ άρθρο 4 του Ν.3401/2005 της εταιρείας για την συγχώνευση με απορρόφηση των εταιρειών ΙΧΘΥΟΤΡΟΦΕΙΑ ΦΩΚΙΔΑΣ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ, ΙΝΤΕRPESCA EΜΠΟΡΙΑ, ΕΙΣΑΓΩΓΗ, ΕΞΑΓΩΓΗ, ΠΑΡΑΓΩΓΗ ΚΑΙ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΥΣΗ ΙΧΘΥΩΝ ΚΑΙ ΤΡΟΦΙΜΩΝ ΑΝΩΝΥΜΟΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑ, ΙΧΘΥΟΤΡΟΦΕΙΑ ΜΥΛΟΚΟΠΗΣ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ και EUROCATERERS AΝΩΝΥΜΗ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΚΗ ΚΑΙ ΕΜΠΟΡΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΤΡΟΦΟΔΟΣΙΩΝ, την εισαγωγή και διαπραγμάτευση των μετοχών της απορροφώσας μετά την ολοκλήρωση της διαδικασίας συγχώνευσης και κάθε άλλου συναφούς θέματος.

5. Τροποποίηση των άρθρων 16, 20, 25, 26 ,27 και 37 του καταστατικού της εταιρείας, τα οποία διέπουν την λειτουργία του Διοικητικού Συμβουλίου προς το σκοπό εναρμόνισής τους με τις αρχές της Εταιρικής Διακυβέρνησης που εφαρμόζονται απο την εταιρεία.

6. Άλλα θέματα και ανακοινώσεις.

ΔΕΛΤΑ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑ ΠΑΓΩΤΟΥ Α.Ε.: Εκτακτη γενική συνέλευση των μετόχων της Εταιρίας, στις 14:00, στα γραφεία της Εταιρίας, Κερκύρας 3, Ταύρος Αττικής, με θέματα ημερήσιας διάταξης: 1. Αλλαγή επωνυμίας και διακριτικού τίτλου της εταιρείας.

2. Επικύρωση εκλογής μελών Διοικητικού Συμβουλίου.

3. Άλλα θέματα και ανακοινώσεις.

Οικονομικά αποτελέσματα

Οι εταιρίες Γερμανός, Νηρέας και Marfin Financial Group ανακοινώνουν τα αποτελέσματα εννεαμήνου 2006.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v