Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Η ατζέντα της Παρασκευής

Η εταιρία Τηλέτυπος ανακοινώνει τα αποτελέσματα εννεαμήνου 2006, ενώ οι εταιρίες Σέλμαν, Proton Bank και Ιντρακόμ πραγματοποιούν γενική συνέλευση.

Η ατζέντα της Παρασκευής
Σήμερα, Παρασκευή

Γενικές συνελεύσεις

ΣΕΛΜΑΝ Α.Ε.: Έκτακτη γενική συνέλευση των μετόχων της Εταιρίας, στις 14:00, στα γραφεία της έδρας της, Βουκουρεστίου 32, Αθήνα, με θέμα ημερήσιας διάταξης: Αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου με αύξηση της ονομαστικής αξίας των μετοχών λόγω κεφαλαιοποίησης υπεραξίας γηπέδων και κτιρίων (Ν. 2065/1992) και αποθεματικού υπέρ το άρτιο προς στρογγυλοποίηση.

PROTON ΕΠΕΝΔΥΤΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ Α.Ε.: Εκτακτη γενική συνέλευση των μετόχων της Τράπεζας, στις 16:00, στο ξενοδοχείο King George Palace, στην Αθήνα, Βασ. Γεωργίου A’ 3, με θέματα ημερήσιας διάταξης: 1. Επικύρωση της εκλογής από το Διοικητικό Συμβούλιο μελών του Διοικητικού Συμβουλίου σε αντικατάσταση παραιτηθέντων μελών του.

2. Ανάθεση αρμοδιότητας στο Διοικητικό Συμβούλιο της Τράπεζας για την έκδοση ομολογιακών δανείων - τροποποίηση των άρθρων 14 και 17 του καταστατικού της Τράπεζας.

3. Έγκριση προγράμματος διαθέσεως μετοχών σε μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου και το προσωπικό της Τράπεζας, καθώς και των συνδεδεμένων εταιρειών, με τη μορφή παροχής δικαιωμάτων προαίρεσης για αγορά μετοχών (stock option plan), κατ’ άρθρο 13 παρ. 9 κ.ν. 2190/1920.

4. Έγκριση έκδοσης προγραμμάτων ΕΜΤΝ (Euro Medium Term Notes) και παροχή εξουσιοδότησης στο Διοικητικό Συμβούλιο της Τράπεζας για την υλοποίηση των προγραμμάτων και τον καθορισμό των όρων αυτών.

5. Λήψη απόφασης για την αγορά ιδίων μετοχών της Τράπεζας, άρθρο 16 του κ.ν. 2190/1920.

6. Αλλαγές και τροποποιήσεις του καταστατικού της Τράπεζας σχετικά με (i) το σκοπό της, άρθρο 3, (ii) τον ορισμό υποκατάστατων οργάνων του Διοικητικού Συμβουλίου, άρθρο 14 παρ. 3 και (iii) τη μορφή τίτλων μετοχών, άρθρο 7 παρ. 2.

7. Άλλα θέματα και ανακοινώσεις.

ΙΝΤΡΑΚΟΜ Α.Ε. ΣΥΜΜΕΤΟΧΩΝ: Β’ Επαναληπτική συνεδρίαση της έκτακτης γενικής συνέλευσης των μετόχων της Εταιρίας, στις 11:00, στα γραφεία της Εταιρίας, στο Δήμο Παιανίας Αττικής (19 χλμ. νέας οδού Παιανίας - Μαρκοπούλου, Β’ συγκρότημα, δεξιά για το βαίνοντα προς Μαρκόπουλο), με θέμα ημερήσιας διάταξης: Μείωση του μετοχικού κεφαλαίου της Εταιρίας με μείωση της ονομαστικής αξίας των μετοχών, προς απόσβεση του χρεωστικού υπολοίπου που προέκυψε από την πρώτη εφαρμογή των Διεθνών Προτύπων Χρηματοοικονομικής Πληροφόρησης (Αλλαγή λογιστικών Αρχών) και παροχή σχετικής εξουσιοδότησης προς το Διοικητικό Συμβούλιο της Εταιρείας για την εκτέλεση της απόφασης αυτής. Αντίστοιχη τροποποίηση του άρθρου 5 του Καταστατικού της Εταιρείας, περί μετοχικού κεφαλαίου.

Εταιρικές πράξεις

* Οι μετοχές της εταιρείας ΔΙΑΓΝΩΣΤΙΚΟ ΚΑΙ ΘΕΡΑΠΕΥΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΑΘΗΝΩΝ ΥΓΕΙΑ Α.Ε. είναι διαπραγματεύσιμες στο Χ.Α. χωρίς το δικαίωμα συμμετοχής στην αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου με καταβολή μετρητών υπέρ των παλαιών μετόχων, με έκδοση 21.400.000 νέων (ΚΟ) μετοχών ονομαστικής αξίας ευρώ 0,41, σε αναλογία 1 νέα (ΚΟ) μετοχή για κάθε 2 παλαιές (ΚΟ) μετοχές και τιμή διάθεσης εκάστης ευρώ 2,80. Η περίοδος άσκησης του δικαιώματος προτίμησης ορίζεται από 30/11/2006 έως και 14/12/2006 και η περίοδος διαπραγμάτευσης του δικαιώματος στο Χ.Α. ορίζεται από 30/11/2006 έως και 08/12/2006. Διευκρινίζεται ότι βάσει του άρθρου 76 του Κανονισμού του Χ.Α. και της απόφασης 30 του Δ.Σ. του Χ.Α., όπως ισχύουν, τα όρια διακύμανσης της τιμής της μετοχής μόνο για τη συνεδρίαση του Χ.Α. της 24/11/2006, ορίζονται ως εξής: +10% (και κατ’ επέκταση +20%) στην τιμή κλεισίματος της μετοχής της τελευταίας συνεδρίασης του ΧΑ (23/11/06) : ευρώ 4,78 και -10% (και κατ’ επέκταση -20%) στην προσαρμοσμένη τιμή της μετοχής που προκύπτει λόγω της αύξησης: ευρώ 4,12.

Διάφορα

Στο πλαίσιο της επίσκεψής του στην Αίγυπτο, ο υπουργός Απασχόλησης και Κοινωνικής Προστασίας, Σάββας Τσιτουρίδης, πραγματοποιεί στις 16:00 επίσκεψη στο Ελληνικό Νοσοκομείο-Γηροκομείο Καΐρου. Στις 21:00 παρατίθεται δείπνο προς τιμήν του Υπουργού από την Ελληνική Κοινότητα Αλεξάνδρειας.

Οικονομικά αποτελέσματα

Η εταιρία Τηλέτυπος ανακοινώνει τα αποτελέσματα εννεαμήνου 2006.

Διεθνή

Αγγλία

- Ανακοίνωση ΑΕΠ (γ’ τρίμηνο).

Γερμανία

- Ανακοίνωση του δείκτη τιμών καταναλωτή (Νοέμβριος).



Σάββατο 25/11

Διάφορα

Στο πλαίσιο της επίσκεψής του στην Αίγυπτο, ο υπουργός Απασχόλησης και Κοινωνικής Προστασίας, Σάββας Τσιτουρίδης, έχει το ακόλουθο πρόγραμμα:

- στις 10:00: Λειτουργία χοροστατούντος του Πατριάρχη και χειροτονία Επισκόπου Κολουέζι στην Ιερά Μονή Αγίου Σάββα.

- στις 12:30: Κατ’ ιδίαν συνάντηση του Υπουργού με ΑΘΜ Πατριάρχη στο Πατριαρχικό Μέγαρο Αλεξάνδρειας.

- στις 15:30: επίσκεψη στην Αλεξανδρινή Βιβλιοθήκη.

- στις 16:30: Επίσκεψη στο Ελληνικό Γηροκομείο Αλεξάνδρειας.

Κυριακή 26/11

Διάφορα

Στο πλαίσιο της επίσκεψής του στην Αίγυπτο, ο υπουργός Απασχόλησης και Κοινωνικής Προστασίας, Σάββας Τσιτουρίδης, πραγματοποιεί τις ακόλουθες συναντήσεις:

- στις 10:30: Κατ’ ιδίαν συνάντηση με την υπουργό Απασχόλησης και Μετανάστευσης, κα Aisha Abdel Hadi.

- στις 13:30: Συνάντηση με τον υπουργό Οικονομικών, κ. Yossef Boutros Ghali, για θέματα Κοινωνικής Ασφάλισης που άπτονται των αρμοδιοτήτων του υπουργείου Οικονομικών..

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v