Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Η ατζέντα της Πέμπτης

Οι εταιρίες Μυτιληναίος, Αλουμίνιον της Ελλάδος, ΜΕΤΚΑ και Καταστήματα Αφορολογήτων Ειδών ανακοινώνουν τα αποτελέσματα εννεαμήνου 2006, ενώ η εταιρία Elbisco πραγματοποιεί γενική συνέλευση. Επίσης, συνεδριάζει η κυβερνητική επιτροπή με θέματα αρμοδιότητας του υπουργείου Οικονομίας και Οικονομικών.

Η ατζέντα της Πέμπτης
Σήμερα, Πέμπτη

Γενικές συνελεύσεις

ELBISCO Α.Ε. ΣΥΜΜΕΤΟΧΩΝ: Έκτακτη γενική συνέλευση των μετόχων της εταιρίας, στις 10:00, στην έδρα της, 21ο χλμ. Λεωφόρου Μαραθώνος, Πικέρμι Αττικής, με θέματα ημερήσιας διάταξης: 1. Επανέγκριση της από 27-6-2006 ληφθείσας απόφασης της τακτικής γενικής συνελεύσεως των μετόχων περί αυξήσεως του μετοχικού κεφαλαίου της εταιρίας και τροποποίησης του σχετικού άρθρου 5 παρ. 1 του καταστατικού αυτής και λήψη νέας σχετικής αποφάσεως.

2. Ορισμός νέας προθεσμίας καταβολής της κατά τα άνω αυξήσεως του μετοχικού κεφαλαίου της εταιρίας.

3. Χορήγηση εξουσιοδοτήσεως στον πρόεδρο της γενικής συνέλευσης και στον γραμματέα της, να υπογράψουν και να επικυρώσουν τα πρακτικά αυτής.

Εταιρικές πράξεις

* Σήμερα 23/11/2006, σύμφωνα με την αριθμ. 585/25.10.2006 απόφαση του γενικού διευθυντή της Επιτροπής Κεφαλαιαγοράς, πρόκειται να εκποιηθούν 2.500 κοινές ονομαστικές μετοχές της εταιρίας ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΠΕΤΡΕΛΑΙΑ Α.Ε.. Η τιμή εκκίνησης για την εκποίηση των μετοχών δεν μπορεί να είναι κατώτερη από την αμέσως προηγούμενη από την εκποίηση τιμή κλεισίματος σε ποσοστό μεγαλύτερο του ένα τοις εκατό (1%).

Διάφορα

* Στις 10:30, στο Μέγαρο Μαξίμου, συνεδριάζει η κυβερνητική επιτροπή με θέματα αρμοδιότητας του υπουργείου Οικονομίας και Οικονομικών. Στις 12:30, στο Μέγαρο Μαξίμου, ο πρωθυπουργός, κ. Κώστας Καραμανλής, θα συναντηθεί με τον πρόεδρο της Δημοκρατίας της Τσεχίας, κ. Βάτσλαβ Κλάους.

* Πραγματοποιείται πανευρωπαϊκή συνδιάσκεψη της ΓΣΕΕ με τη συμμετοχή της ΣΕΣ και του ΕΛΙΝΥΑΕ, με θέμα: ”Αμίαντος – Άσβεστος κίνδυνος”, στις 9:00, στο ξενοδοχείο Ιμπέριαλ (Αχιλλέως 1 & Μ.Αλεξάνδρου, πλατεία Καραϊσκάκη).

* Ο υπουργός Ανάπτυξης,κ. Δημήτρης Σιούφας, συνοδευόμενος από τον γενικό γραμματέα του υπουργείου Ανάπτυξης,κ. Νίκο Στεφάνου, και υπηρεσιακά στελέχη του υπουργείου, βρίσκεται στις Βρυξέλλες, προκειμένου η Ελλάδα να εκπροσωπηθεί στο συμβούλιο υπουργών Ενέργειας της Ευρωπαϊκής Ένωσης. Επίσης, Ο υπουργός Ανάπτυξης θα έχει συναντήσεις με τον επίτροπο για θέματα ενέργειας,κ. Andris Piebalgs, καθώς και τον Έλληνα επίτροπο,κ. Σταύρο Δήμα, ενώ θα επισκεφθεί το Σπίτι Ανανεώσιμων Πηγών.

* O υπουργός Μεταφορών και Επικοινωνιών,κ. Μιχάλης Λιάπης, επισκέπτεται στις 11:30 το Λαύριο, προκειμένου να ενημερωθεί για τη μελέτη επέκτασης του Προαστιακού στην περιοχή. Το ακριβές πρόγραμμα της εκδήλωσης έχει ως εξής:

-10:30: Αναχώρηση με τον Προαστιακό από τον σταθμό Δουκ. Πλακεντίας.

-10:45: Άφιξη στον σταθμό Κορωπί. Παραμονή 10 λεπτά.

-10:55: Επιβίβαση σε πούλμαν για Μαρκόπουλο.

-11:05: Μαρκόπουλο: Ξενάγηση στον παλαιό σταθμό διάρκειας 15’.

-11:20: Αναχώρηση για το Λαύριο.

-11:40: Άφιξη στο Λαύριο. Εκδήλωση στο Πολιτιστικό Κέντρο Λαυρίου (Παλαιό Μηχανουργείο).

* Στις 13:30 ο υπουργός Οικονομίας και Οικονομικών κ. Γιώργος Αλογοσκούφης θα παρουσιάσει σε συνέντευξη Τύπου τη μεταρρύθμιση για τη φορολογία των φυσικών προσώπων. Η συνέντευξη θα δοθεί στην αίθουσα 305Β του ΥΠΟΙΟ.

* Ο υπουργός Απασχόλησης και Κοινωνικής Προστασίας,κ. Σάββας Τσιτουρίδης, πραγματοποιεί επίσκεψη στην Αίγυπτο. Στις 21:30 θα παρατεθεί δείπνο προς τιμήν του από την ελληνική κοινότητα Καΐρου.

Οικονομικά αποτελέσματα

Οι εταιρίες Μυτιληναίος, Αλουμίνιον της Ελλάδος, ΜΕΤΚΑ και Καταστήματα Αφορολογήτων Ειδών ανακοινώνουν τα αποτελέσματα εννεαμήνου 2006.

Διεθνή

Γερμανία

- Ανακοίνωση ΑΕΠ (γ’ τρίμηνο).

- Στοιχεία εισαγωγών – εξαγωγών (γ’ τρίμηνο).

Ευρωζώνη

- Ισοζύγιο τρεχουσών συναλλαγών (Σεπτέμβριος).

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v