Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Η ατζέντα της Τετάρτης

Οι εταιρίες Attica Group, Fourlis Συμμετοχών και Γρ. Σαράντης ανακοινώνουν τα αποτελέσματα εννεαμήνου. Επίσης, ο πρωθυπουργός, Κώστας Καραμανλής, πραγματοποιεί επίσκεψη εργασίας στο υπουργείο Εθνικής Άμυνας. Συνάντηση Σ. Τσιτουρίδη με Θ. Ρουσόπουλο.

Η ατζέντα της Τετάρτης
Σήμερα, Τετάρτη

Εταιρικές πράξεις

* Παύει η διαπραγμάτευση στο Χ.Α. των δικαιωμάτων (ΑΣΠΤΔ) της ΑΣΠΙΣ ΤΡΑΠΕΖΑ Α.Ε., συμμετοχής στην πρόσφατη αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου με καταβολή μετρητών. Ημερομηνία λήξης άσκησης του δικαιώματος προτίμησης ορίζεται η 27/11/2006.

* Εισάγονται προς διαπραγμάτευση στο Χ.Α. οι 3.917.500 νέες (ΚΟ) μετοχές της εταιρίας PROFILE A.E.B.E. ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗΣ, που προέκυψαν από την πρόσφατη αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου με διανομή δωρεάν μετοχών. Από την ίδια ημερομηνία, το νέο σύνολο εισηγμένων μετοχών της εταιρίας που είναι διαπραγματεύσιμες στο Χ.Α. ανέρχεται σε 11.752.500 (ΚΟ) μετοχές.

Διάφορα

* Ο πρωθυπουργός, Κώστας Καραμανλής, πραγματοποιεί στις 10:30 επίσκεψη εργασίας στο υπουργείο Εθνικής Άμυνας, στο πλαίσιο του κύκλου των επισκέψεων που πραγματοποιεί στα υπουργεία.

* Ο υπουργός Απασχόλησης και Κοινωνικής Προστασίας, Σάββας Τσιτουρίδης, θα απευθύνει χαιρετισμό στις 09:00 στην ημερίδα επιμόρφωσης προέδρων και αντιπροέδρων των Δ.Σ. των Φορέων Κοινωνικής Ασφάλισης εποπτείας ΓΓΚΑ με θέμα: ”Ενίσχυση και αναβάθμιση του ρόλου των Διοικήσεων των Φορέων Κοινωνικής Ασφάλισης”, που θα πραγματοποιηθεί στον 4ο όροφο του υπουργείου. Στις 15:00 ο υπουργός πραγματοποιεί συνάντηση με τον υπουργό Επικρατείας, Θόδωρο Ρουσόπουλο, και τον Σύνδεσμο Περιοδικού Τύπου. Στις 19:30 ο υπουργός θα μιλήσει στην εκδήλωση που διοργανώνει η ΔΚΜ και πραγματοποιείται στο ξενοδοχείο Athens Imperial.

Οικονομικά αποτελέσματα

Οι εταιρίες Attica Group, Fourlis Συμμετοχών και Γρ. Σαράντης ανακοινώνουν τα αποτελέσματα εννεαμήνου 2006.

Διεθνή

ΗΠΑ

- Αιτήσεις παροχής επιδομάτων ανεργίας.

Γαλλία

- Καταναλωτικές δαπάνες (Οκτώβριος).

Γερμανία

- Τιμές παραγωγού (Οκτώβριος).

Ευρωζώνη

- Νέες βιομηχανικές παραγγελίες (Σεπτέμβριος).

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v