Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Η ατζέντα της Δευτέρας

Η εταιρία ΔΙΕΚΑΤ πραγματοποιεί γενική συνέλευση με βασικότερο θέμα ημερήσιας διάταξης την αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου με κεφαλαιοποίηση ήδη φορολογηθέντων έκτακτων αποθεματικών και αποθεματικών από έκδοση μετοχών.

Η ατζέντα της Δευτέρας
Σήμερα, Δευτέρα

Εταιρικές πράξεις

* Σήμερα, 20/11/2006, σύμφωνα με την αριθ. 609/08.11.2006 Απόφαση του Γενικού Διευθυντή της Επιτροπής Κεφαλαιαγοράς, πρόκειται να εκποιηθούν 6.763 κοινές ονομαστικές μετοχές της ΤΡΑΠΕΖΑ ΠΕΙΡΑΙΩΣ Α.Ε.. Η τιμή εκκίνησης για την εκποίηση των μετοχών δεν μπορεί να είναι κατώτερη από την αμέσως προηγούμενη από την εκποίηση τιμή κλεισίματος της μετοχής σε ποσοστό μεγαλύτερο του τρία τοις εκατό (3%).

Γενικές συνελεύσεις

ΔΙΕΚΑΤ Α.Τ.Ε.: Έκτακτη γενική συνέλευση των μετόχων της εταιρίας, στις 09:30, στην έδρα της, Κωνσταντινουπόλεως 42, Κορωπί Αττικής, με θέματα ημερήσιας διάταξης: 1. Αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου της εταιρίας με κεφαλαιοποίηση ήδη φορολογηθέντων έκτακτων αποθεματικών και αποθεματικών από έκδοση μετοχών υπέρ το άρτιο με αύξηση της ονομαστικής αξίας της μετοχής και ταυτοχρόνως μείωση του μετοχικού κεφαλαίου της εταιρίας με συμψηφισμό σωρευμένων ζημιών παρελθουσών χρήσεων και ζημιών μετάβασης στα Διεθνή Λογιστικά Πρότυπα με μείωση της ονομαστικής αξίας της μετοχής.

2. Tροποποίηση του άρθρου 5 του καταστατικού της εταιρίας περί μετοχικού κεφαλαίου.

Οικονομικά στοιχεία

- Ανακοίνωση του δείκτη τιμών υλικών κατασκευής νέων κτιρίων κατοικιών (Οκτώβριος).

Συνεντεύξεις τύπου

Πραγματοποιείται στις 13:00, στο ΕΒΕΑ, συνέντευξη τύπου αναφορικά με την ανακοίνωση της επένδυσης της CITADEL GROUP στην ΕΓΝΑΤΙΑ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗ & LE MONDE ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗ από τους κυρίους Dr Arno J. Kosko, Antony N.A. DeGeorgiou και Ελευθέριο Γονή. Ο Πρόεδρος του ΕΒΕΑ, κος Κωνσταντίνος Μίχαλος, θα χαιρετήσει την εκδήλωση..

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v