Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Η ατζέντα της Πέμπτης

Οι εταιρίες S&B Βιομηχανικά Ορυκτά και Frigoglass δημοσιεύουν σήμερα τα οικονομικά αποτελέσματα εννεαμήνου, ενώ η εταιρία Ευρωσύμβουλοι πραγματοποιεί γενική συνέλευση. Επίσης, διοργανώνεται σεμινάριο με θέμα: ”Αξιολόγηση Εταιριών με τη μέθοδο Real Options και με συγκριτική αξιολόγηση”.

Η ατζέντα της Πέμπτης
Σήμερα, Πέμπτη

Διάφορα

* Ο υπουργός Ανάπτυξης, κ. Δημήτρης Σιούφας, εγκαινιάζει στις 10:30 τη Μονάδα 5, Συνδυασμένου Κύκλου, ισχύος 385 MW, στο Ενεργειακό Κέντρο Ηλεκτροπαραγωγής Λαυρίου της Δημόσιας Επιχείρησης Ηλεκτρισμού Α.Ε.

* Πραγματοποιείται συνάντηση της ΟΤΟΕ και των τραπεζιτών με συμμετοχή και της ΓΣΕΕ, προκειμένου να επιλυθεί το πρόβλημα της συλλογικής σύμβασης στις 10:00, στα γραφεία της Εθνικής Ασφαλιστικής (Λ. Συγγρού).

Εταιρικές πράξεις

* Σήμερα 16/11/2006, σύμφωνα με την αριθμ. 594/27.10.2006 απόφαση του γενικού διευθυντή της Επιτροπής Κεφαλαιαγοράς, πρόκειται να εκποιηθούν 2.796 (ΚΟ) μετοχές της εταιρίας ΑΕΓΕΚ Α.Ε. που προέρχονται από αδιάθετα κλασματικά υπόλοιπα τα οποία προέκυψαν από την αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου της εταιρίας λόγω συγχώνευσης με απορρόφηση των εταιριών ΕΥΚΛΕΙΔΗΣ και ΜΕΤΩΝ Α.Ε. Η τιμή εκκίνησης για την εκποίηση των μετοχών δεν μπορεί να είναι κατώτερη από την αμέσως προηγούμενη από την εκποίηση τιμή κλεισίματος σε ποσοστό μεγαλύτερο του δύο τοις εκατό (2%).

* Σήμερα, 16/11/2006, σύμφωνα με την αριθ. 562/11.10.2006 απόφαση του γενικού διευθυντή της Επιτροπής Κεφαλαιαγοράς, πρόκειται να εκποιηθούν 2.484 κοινές ονομαστικές μετοχές της τράπεζας ΕΜΠΟΡΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ Α.Ε. Η τιμή εκκίνησης για την εκποίηση των μετοχών δεν μπορεί να είναι κατώτερη από την αμέσως προηγούμενη από την εκποίηση τιμή κλεισίματος της μετοχής σε ποσοστό μεγαλύτερο του ένα και μισό τοις εκατό (1,5%).

* Σήμερα, 16/11/2006, σύμφωνα με την αριθ. 562/11.10.2006 απόφαση του γενικού διευθυντή της Επιτροπής Κεφαλαιαγοράς, πρόκειται να εκποιηθούν 25.920 κοινές ονομαστικές μετοχές της εταιρίας ΝΑΥΤΙΛΙΑΚΗ ΕΤΑΙΡΙΑ ΛΕΣΒΟΥ Α.Ε. Η τιμή εκκίνησης για την εκποίηση των μετοχών δεν μπορεί να είναι κατώτερη από την αμέσως προηγούμενη από την εκποίηση τιμή κλεισίματος της μετοχής σε ποσοστό μεγαλύτερο του ένα και μισό τοις εκατό (1,5%).

* Σήμερα, 16/11/2006, σύμφωνα με την αριθ. 562/11.10.2006 απόφαση του γενικού διευθυντή της Επιτροπής Κεφαλαιαγοράς, πρόκειται να εκποιηθούν 507.365 κοινές ονομαστικές μετοχές της εταιρίας ΜΙΝΩΙΚΕΣ ΓΡΑΜΜΕΣ Α.Ν.Ε. Η τιμή εκκίνησης για την εκποίηση των μετοχών δεν μπορεί να είναι κατώτερη από την αμέσως προηγούμενη από την εκποίηση τιμή κλεισίματος της μετοχής σε ποσοστό μεγαλύτερο του ένα και μισό τοις εκατό (1,5%).

Γενικές συνελεύσεις

ΕΥΡΩΣΥΜΒΟΥΛΟΙ Α.Ε.: Έκτακτη γενική συνέλευση των μετόχων της εταιρίας, στις 12:00, στα γραφεία της, Αντώνη Τρίτση 21, Πυλαία Θεσσαλονίκης, με θέματα ημερήσιας διάταξης: 1. Ανάκληση της απόφασης της ετήσιας τακτικής γενικής συνέλευσης της 26ης Ιουνίου 2006, διά της οποίας ενεκρίθη η αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου της εταιρίας με καταβολή μετρητών έως πέντε εκατομμύρια ευρώ (5.000.000 euro) και παροχή δικαιώματος προτίμησης υπέρ των υφισταμένων μετόχων.

2. Εκ νέου λήψη απόφασης για αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου της εταιρίας με καταβολή μετρητών έως τρία εκατομμύρια τριάκοσιες ενενήντα μία χιλιάδες ευρώ (3.391.000 euro) και παροχή δικαιώματος προτίμησης υπέρ των υφισταμένων μετόχων. Εξουσιοδότηση προς το διοικητικό συμβούλιο για την τακτοποίηση τυχόν κλασματικών δικαιωμάτων και τη διάθεση τυχόν αδιάθετων μετοχών.

3. Τροποποίηση του άρθρου 5 του καταστατικού περί μετοχικού κεφαλαίου λόγω της ως άνω αυξήσεως.

4. Κωδικοποίηση του καταστατικού της εταιρίας σε νέο κείμενο.

5. Παροχή έγκρισης για την υπογραφή σύμβασης σύμφωνα με το άρθρο 23α του Κ.Ν. 2190/1920.

6. Άλλα θέματα και ανακοινώσεις.

Διάφορα

Η Ελληνική Ένωση Πιστοποιημένων Αναλυτών Μετοχών και της Αγοράς (ΕΕΠΑΜΑ) διοργανώνει σεμινάριο με θέμα: ”Αξιολόγηση Εταιριών με τη μέθοδο Real Options και με συγκριτική αξιολόγηση”. Το σεμινάριο διεξάγεται στις 17:00, στην αίθουσα του Πανεπιστημίου Αθηνών (Ακαδημίας 48 και Σίνα), με ομιλητές τους κ. Σόλωνα Μόλχο (CIIA) και Κωνσταντίνο Βέργο (PhD), πιστοποιημένους αναλυτές με ειδίκευση στη συγκριτική αξιολόγηση και στην αξιολόγηση με real options, αντίστοιχα.

Οικονομικά αποτελέσματα

Δημοσίευση των οικονομικών αποτελεσμάτων της S&B Βιομηχανικά Ορυκτά και της Frigoglass, για το εννεάμηνο του 2006.

Διεθνή

ΗΠΑ

- Βιομηχανική παραγωγή (Οκτώβριος).

- Αιτήσεις παροχής επιδομάτων ανεργίας.

- Ανακοίνωση του δείκτη τιμών καταναλωτή (Οκτώβριος).

Αγγλία

- Λιανικές πωλήσεις (Οκτώβριος).

Ευρωζώνη

- Ανακοίνωση του δείκτη τιμών καταναλωτή (Οκτώβριος).

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v