Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Η ατζέντα της Τετάρτης

Η Alpha Bank ανακοινώνει τα αποτελέσματα εννεαμήνου 2006, ενώ η εταιρία Λεβεντάκης Textiles πραγματοποιεί γενική συνέλευση με βασικότερο θέμα της την αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου με καταβολή μετρητών.

Η ατζέντα της Τετάρτης
Σήμερα, Τετάρτη

Εταιρικές πράξεις

* Οι μετοχές της εταιρίας PROFILE A.E.B.E. ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗΣ είναι διαπραγματεύσιμες στο Χ.Α. χωρίς το δικαίωμα συμμετοχής στην αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου με διανομή δωρεάν μετοχών, σε αναλογία 5 νέες (ΚΟ) μετοχές για κάθε 10 παλαιές (ΚΟ) μετοχές. Ως ημερομηνία έναρξης διαπραγμάτευσης των νέων δωρεάν μετοχών ορίζεται η 22/11/2006.

Γενικές συνελεύσεις

Γ. ΛΕΒΕΝΤΑΚΗΣ ΤΕΧΤΙLES A.Ε.: Έκτακτη γενική συνέλευση των μετόχων της εταιρίας, στις 10:00, στα γραφεία της στον Πολυδάμαντα Φαρσάλων Νομού Λαρίσης, με θέματα ημερήσιας διάταξης: 1. Αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου με καταβολή μετρητών ευρώ ή κατά άλλο προβλεπόμενο τρόπο (εισφορά σε είδος κ.λπ.) και τροποποίηση του σχετικού άρθρου 5 του καταστατικού.

2. Λήψη αποφάσεων για λύση της εταιρίας ή/και υιοθέτησης άλλων μέτρων κατ’ άρθρο 47 του ΚΝ 2190/20 λόγω της μειώσεως των ιδίων κεφαλαίων της εταιρίας κάτω του ημίσεος του καταβεβλημένου μετοχικού κεφαλαίου.

3. Διάφορες ανακοινώσεις.

Διάφορα

Η Hellenic Seaways και τα Ναυπηγεία Ελευσίνας πραγματοποιούν την τελετή καθέλκυσης του Ε/Γ – Ο/Γ Νήσος Χίος, στις 11:45, στα Ναυπηγεία Ελευσίνας.

Οικονομικά αποτελέσματα

Η εταιρία Alpha Bank ανακοινώνει τα αποτελέσματα εννεαμήνου 2006.

Οικονομικά στοιχεία

Ανακοίνωση των δεικτών τιμών εισροών και εκροών στη γεωργία – κτηνοτροφία (Σεπτέμβριος).

Συνεντεύξεις Τύπου

O υπουργός Μεταφορών και Επικοινωνιών, κ. Μιχάλης Λιάπης, παραχωρεί συνέντευξη Τύπου με θέμα την αποτίμηση των δύο χρόνων εφαρμογής του νέου Συγκοινωνιακού Χάρτη στην περιοχή της πρωτεύουσας, στις 10:30, στην αίθουσα Συνεντεύξεων.

Διεθνή

Ευρωζώνη

- Βιομηχανική παραγωγή (Σεπτέμβριος).

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v