Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Η ατζέντα της Πέμπτης

Η Cosmote ανακοινώνει τα αποτελέσματα εννεαμήνου 2006. Επίσης, ανακοινώνεται ο εθνικός και εναρμονισμένος δείκτης τιμών καταναλωτή Οκτωβρίου. Στις 10.00 συνεδριάζει η η Διυπουργική Επιτροπή ΔΕΚΟ και αμέσως μετά η Διυπουργική Επιτροπή Αποκρατικοποιήσεων.

Η ατζέντα της Πέμπτης
Σήμερα, Πέμπτη

Αποκοπή προμερίσματος

Ιντραλότ: 0,30 ευρώ

Διάφορα

* Ο Πρωθυπουργός, Κώστας Καραμανλής, βρίσκεται στη Σλοβακία, προκειμένου να συμμετάσχει στο 10ο Διάλογο μεταξύ της Ορθόδοξης Εκκλησίας και της Ομάδας του Ευρωπαϊκού Λαϊκού Κόμματος και των Ευρωπαίων Δημοκρατών. Το πρόγραμμα του Πρωθυπουργού έχει ως εξής:



- στις 10:00: ομιλία του Πρωθυπουργού στην έναρξη των εργασιών του Διαλόγου.

- στις 10:30: τριμερής συνάντηση του Πρωθυπουργού με τον Πρωθυπουργό της Κροατίας, Ivo Sanader, και τον πρώην Πρωθυπουργό της Σλοβακίας, Mikuláš Dzurinda.

- στις 12:00: αναχώρηση από τη Μπρατισλάβα.

* Το πρόγραμμα του Υπουργού Οικονομίας και Οικονομικών κ. Γ. Αλογοσκούφη έχει ως ακολούθως:



- Στις 8.50, ο Υπουργός θα απευθύνει χαιρετισμό στο 7ο Ετήσιο Πανευρωπαϊκό Συνέδριο για τις Διεθνείς Εξελίξεις στις ΣΔΙΤ, το οποίο πραγματοποιείται στο ξενοδοχείο Royal Olympic.

- Στις 10.00, θα συνεδριάσει στο Υπουργείο Οικονομίας και Οικονομικών η Διυπουργική Επιτροπή ΔΕΚΟ και αμέσως μετά η Διυπουργική Επιτροπή Αποκρατικοποιήσεων.

Εταιρικές πράξεις

* Σύμφωνα με την αριθμ. 558/10.10.2006 Απόφαση του Γενικού Διευθυντή της Επιτροπής Κεφαλαιαγοράς, πρόκειται να εκποιηθούν 1.200 κοινές ονομαστικές μετοχές της εταιρίας ”MEVACO ΜΕΤΑΛΛΟΥΡΓΙΚΗ Α.Β.Ε.Ε.”. Η τιμή εκκίνησης για την εκποίηση των μετοχών δεν μπορεί να είναι κατώτερη από την αμέσως προηγούμενη από την εκποίηση τιμή κλεισίματος σε ποσοστό μεγαλύτερο του πέντε τοις εκατό (5%).

* Σύμφωνα με την αριθ. 558/10.10.2006 Απόφαση του Γενικού Διευθυντή της Επιτροπής Κεφαλαιαγοράς, πρόκειται να εκποιηθούν 454 κοινές ονομαστικές μετοχές της ”ΤΡΑΠΕΖΑ EFG EUROBANK ERGASIAS Α.Ε.”. Η τιμή εκκίνησης για την εκποίηση των μετοχών δεν μπορεί να είναι κατώτερη από την αμέσως προηγούμενη από την εκποίηση τιμή κλεισίματος της μετοχής σε ποσοστό μεγαλύτερο του τρία τοις εκατό (3%).

* Σύμφωνα με την αριθ. 558/10.10.2006 Απόφαση του Γενικού Διευθυντή της Επιτροπής Κεφαλαιαγοράς, πρόκειται να εκποιηθούν 537 κοινές ονομαστικές μετοχές της τράπεζας ”ΕΜΠΟΡΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ Α.Ε.”. Η τιμή εκκίνησης για την εκποίηση των μετοχών δεν μπορεί να είναι κατώτερη από την αμέσως προηγούμενη από την εκποίηση τιμή κλεισίματος της μετοχής σε ποσοστό μεγαλύτερο του τρία τοις εκατό (3%).

Οικονομικά αποτελέσματα

- Η εταιρία Cosmote ανακοινώνει τα αποτελέσματα εννεαμήνου 2006.

Οικονομικά στοιχεία

- Ανακοίνωση του εθνικού και εναρμονισμένου δείκτη τιμών καταναλωτή (Οκτώβριος).

- Ανακοίνωση του δείκτη βιομηχανικής παραγωγής (Σεπτέμβριος).

- Εκτιμήσεις εμπορευματικών συναλλαγών (Σεπτέμβριος).

Διεθνή

ΗΠΑ

- Εμπορικό ισοζύγιο (Σεπτέμβριος).

- Αιτήσεις παροχής επιδομάτων ανεργίας.

- Αποθέματα χονδρικού εμπορίου (Σεπτέμβριος).

- Ανακοίνωση του δείκτη τιμών εισαγωγών (Οκτώβριος).

Αγγλία

- Εμπορικό ισοζύγιο (Σεπτέμβριος).

- Ανακοίνωση του δείκτη των δεικτών (Σεπτέμβριος).

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v