Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Η ατζέντα της Τετάρτης

Οι εταιρίες Τράπεζα Πειραιώς και Ελληνικά Πετρέλαια ανακοινώνουν τα αποτελέσματα εννεαμήνου 2006. Επίσης, Ο υπουργός Υγείας και Κοινωνικής Αλληλεγγύης, Δημήτρης Αβραμόπουλος, πραγματοποιεί τα εγκαίνια του νέου τμήματος Ρομποτικής Χειρουργικής Da Vinci στο Ιατρικό Αθηνών. Συναντήσεις Καραμανλή.

Η ατζέντα της Τετάρτης
Σήμερα, Τετάρτη

Εταιρικές πράξεις

* Ο Πρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου του Χρηματιστηρίου Αθηνών κ. Σπύρος Καπράλος, λαμβάνοντας υπόψη σημερινό σχετικό αίτημα της Εκτελεστικής Επιτροπής της Κεφαλαιαγοράς αποφάσισε την προσωρινή αναστολή διαπραγμάτευσης των μετοχών της εταιρίας ΑΚΤΙΒ ΕΠΕΝΔΥΤΙΚΗ Α.Ε.Ε.Χ, από σήμερα 8 Νοεμβρίου 2006.

Διάφορα

* Ο Υπουργός Οικονομίας και Οικονομικών κ. Γιώργος Αλογοσκούφης θα δώσει σήμερα, Τετάρτη 8-11-2006 και ώρα 13.00, συνέντευξη για τα αποτελέσματα των Συμβουλίων Eurogroup και Ecofin (6-7/11/2006). Η συνέντευξη θα δοθεί στην αίθουσα 305 Β του ΥΠ.ΟΙ.Ο.

* Ο Πρωθυπουργός κ. Κωνσταντίνος Καραμανλής στις 09.30 θα συναντηθεί στο Μέγαρο Μαξίμου με τον Επίτιμο Πρόεδρο της Νέας Δημοκρατίας κ. Κωνσταντίνο Μητσοτάκη.

Στις 10.30 θα συναντηθεί με τον Ρουμάνο Υπουργό Εξωτερικών κ. Μιχάι Ρασβάν Ουγκουρεάνου, ενώ στις 11.00 θα έχει συνάντηση με αντιπροσωπεία της ελληνοαμερικανικής οργάνωσης ΑΧΕΠΑ.

Το απόγευμα θα αναχωρήσει για την Μπρατισλάβα, όπου θα παραστεί και θα μιλήσει στο διάλογο μεταξύ της Ορθόδοξης Εκκλησίας και της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του Ευρωπαϊκού Λαϊκού Κόμματος.

* Ο υπουργός Υγείας και Κοινωνικής Αλληλεγγύης, Δημήτρης Αβραμόπουλος, πραγματοποιεί τα εγκαίνια του νέου τμήματος Ρομποτικής Χειρουργικής Da Vinci, στις 12:30, στο Ιατρικό Αθηνών. Θα ακολουθήσει συνέντευξη τύπου με κύριους ομιλητές τους κ.κ. Πρόεδρο του ομίλου Ιατρικού Αθηνών, Δρα Γεώργιο Αποστολόπουλο, και Διευθυντή Γενικής Λαπαροσκοπικής και Ρομποτικής Χειρουργικής του Ιατρικού Αθηνών, Δρα Κων/νο Κωνσταντινίδη.

* Στο παλίσιο της επίσημης επίσκεψής του στην Κύπρο ο υφυπουργός Απασχόλησης και Κοινωνικής Προστασίας, Γεράσιμος Γιακουμάτος, πραγματοποιεί τα ακόλουθα:

- στις 9:00 π.μ.: συνάντηση με τον Πρόεδρο του Κόμματος ”ΣΥΝΑΓΕΡΜΟΣ”, Νικόλαο Αναστασιάδη, στα γραφεία του Κόμματος.

- στις 11:00 π.μ.: συνάντηση με τον Πρόεδρο της Βουλής, Δημήτριο Χριστόφια (Βουλή Αντιπροσώπων).

* Ο υπουργός Ανάπτυξης Δημήτρης Σιούφας, ο αναπληρωτής γενικός γραμματέας του Οργανισμού Οικονομικής Συνεργασίας και Ανάπτυξης (ΟΟΣΑ) Richard Hecklinger και ο διευθυντής Προγράμματος της Οικονομικής Συνεργασίας Ασίας - Ειρηνικού (ΟΣΑΕ) Julio Antonio Bravo θα δώσουν σήμερα Τετάρτη (8 Νοεμβρίου 2006) και ώρα 18:00 Συνέντευξη Τύπου στο ξενοδοχείο ΑΣΤΗΡ ΠΑΛΑΣ στη Βουλιαγμένη, με την οποία θα κλείσουν οι εργασίες της Παγκόσμιας Διάσκεψης με θέμα ”Εξάλειψη των εμποδίων πρόσβασης των μικρομεσαίων επιχειρήσεων στις διεθνείς αγορές”.

Οικονομικά αποτελέσματα

- Η τράπεζα Πειραιώς ανακοινώνει τα αποτελέσματα εννεαμήνου 2006.

Συνεντεύξεις τύπου

Η διοίκηση της εταιρίας Ελληνικά Πετρέλαια πραγματοποιεί στις 13:30, στα γραφεία της (Αμαλίας 54), συνέντευξη Τύπου, όπου θα ανακοινωθούν τα οικονομικά αποτελέσματα του 9μήνου (1.1.2006 – 30.9.2006), καθώς και οι τελευταίες εξελίξεις στους τομείς δραστηριοτήτων της εταιρίας.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v