Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Η ατζέντα της Τρίτης

Οι εταιρίες Περσεύς, Lannet και Centric Multimedia πραγματοποιούν γενική συνέλευση. Επίσης, η Γενική Γραμματεία Πληροφοριακών Συστημάτων του υπουργείου Οικονομίας και Οικονομικών διοργανώνει ενημερωτική παρουσίαση των φορολογικών, τελωνειακών και λοιπών ηλεκτρονικών υπηρεσιών που παρέχει σε πολίτες και επιχειρήσεις.

Η ατζέντα της Τρίτης
Σήμερα, Τρίτη

Eταιρικές πράξεις

* Από σήμερα το νέο σύνολο εισηγμένων ομολογιών της εταιρίας ΕΓΝΑΤΙΑ ΤΡΑΠΕΖΑ στο Χ.Α. διαμορφώνεται σε 273.480 & 76.380 ομολογίες, μετατρέψιμες αντίστοιχα σε ισάριθμες (ΚΟ) και (ΠΟ) μετοχές.

* Από σήμερα, εισάγονται προς διαπραγμάτευση στο Χ.Α. οι 24.680 νέες (ΚΟ) και οι 280 νέες (ΠΟ) μετοχές της ΕΓΝΑΤΙΑ ΤΡΑΠΕΖΑ Α.Ε., οι οποίες προέκυψαν από την πρόσφατη μετατροπή ισάριθμων ομολογιών. Από την ίδια ημερομηνία, το νέο σύνολο εισηγμένων μετοχών της εταιρίας που είναι διαπραγματεύσιμες στο Χ.Α. ανέρχεται σε 93.284.959 (KO) και 11.089.124 (ΠΟ) μετοχές.

Διάφορα

* Συνεδριάζει στις 11:00 η Κυβερνητική Επιτροπή με θέματα του Υπουργείου Εσωτερικών.

* Ο υφυπουργός Απασχόλησης και Κοινωνικής Προστασίας, Γεράσιμος Γιακουμάτος, πραγματοποιεί επίσημη επίσκεψη στην Κύπρο συνοδευόμενος από το Διοικητή του ΟΑΕΔ, Γιώργο Βερναδάκη, και τον πρόεδρο του Οργανισμού Εργατικής Εστίας, Κων/νο Λιάπη.

* H Γενική Γραμματεία Πληροφοριακών Συστημάτων του υπουργείου Οικονομίας και Οικονομικών διοργανώνει ενημερωτική παρουσίαση των φορολογικών, τελωνειακών και λοιπών ηλεκτρονικών υπηρεσιών που παρέχει σε πολίτες και επιχειρήσεις στις 12:00 – 14:00, στο αμφιθέατρο Γενικής Γραμματείας Πληροφοριακών Συστημάτων (Θεσσαλονίκης και Χανδρή 1, Καλλιθέα). Αντικείμενο της παρουσίασης είναι η εξυπηρέτηση των συναλλαγών με το υπουργείο Οικονομίας και Οικονομικών μέσω των νέων τεχνολογιών και η ανταλλαγή απόψεων με τους επαγγελματίες του χώρου σχετικά με τη διεύρυνση και την ποιοτική βελτίωση των υπηρεσιών της ΓΓΠΣ. Την εκδήλωση θα χαιρετίσει ο υφυπουργός Οικονομίας και Οικονομικών, κ. Αντώνης Μπέζας.

* Ο Γενικός Γραμματέας Κοινωνικών Ασφαλίσεων, Δημοσθένης Μαμμωνάς, βρίσκεται στις Βρυξέλες, όπου θα λάβει μέρος στη συνεδρίαση της Επιτροπής Οικονομικής Πολιτικής της Ε.Ε. Ο Γενικός Γραμματέας θα παρουσιάσει στους εταίρους τις πολιτικές πρωτοβουλίες της Κυβέρνησης για το ασφαλιστικό ζήτημα, στα πλαίσια της Εθνικής Στρατηγικής για τις συντάξεις που πρόσφατα υποβλήθηκε στην Ε.Ε. από την Ελληνική Κυβέρνηση.

Γενικές συνελεύσεις

ΠΕΡΣΕΥΣ ΠΡΟΪΟΝΤΑ ΕΙΔΙΚΗΣ ΔΙΑΤΡΟΦΗΣ Α.Β.Ε.Ε.: Εκτακτη γενική συνέλευση των μετόχων της Εταιρίας, στις 16:00, στα γραφεία της Εταιρίας, Πανεπιστημίου 39, γραφείο 501, Αθήνα, με θέματα ημερήσιας διάταξης: 1. Μείωση Μετοχικού Κεφαλαίου της εταιρείας κατά ποσό 9.423.648,34 ευρώ με συμψηφισμό ισόποσων ζημιών παρελθουσών χρήσεων.

2. Αύξηση Μετοχικού κεφαλαίου κατά ποσό 9.423.648,34 ευρώ με κεφαλαιοποίηση αποθεματικών από την έκδοση μετοχών υπέρ το άρτιο και εκτάκτων φορολογημένων αποθεματικών.

3. Τροποποίηση του άρθρου περί μετοχικού κεφαλαίου του Καταστατικού της Εταιρίας συνεπεία των ως άνω αποφάσεων και κωδικοποίηση αυτού σε ενιαίο κείμενο.

4. Λοιπά θέματα και Ανακοινώσεις.

ΛΑΝ - ΝΕΤ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΕΣ Α.Ε.: Εκτακτη γενική συνέλευση των μετόχων της Εταιρίας, στις 10:30, στα γραφεία της Εταιρίας, Κηφισού και Κωνσταντινουπόλεως 1, Περιστέρι, με θέματα ημερήσιας διάταξης: 1. Εκλογή μελών Διοικητικού Συμβουλίου.

2. Χορήγηση άδειας, σύμφωνα με το άρθρο 23 παρ. 1 του Κ.Ν. 2190/1920, στα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου να μετέχουν σε Διοικητικά Συμβούλια ή και στη Διεύθυνση θυγατρικών ή άλλων Εταιρειών που επιδιώκουν παρόμοιους σκοπούς.

3. Έκδοση μετατρέψιμου σε μετοχές ομολογιακού δανείου.

4. Εκχώρηση εξουσίας προς το Διοικητικό Συμβούλιο για αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου της εταιρείας σύμφωνα με τις διατάξεις του άρθρου 13 παρ.1 εδαφ. β και γ του Κ.Ν. 2190/20.

5. Διάφορες εγκρίσεις - ανακοινώσεις.

CENTRIC ΠΟΛΥΜΕΣΑ Α.Ε.: Α’ Επαναληπτική έκτακτη γενική συνέλευση των μετόχων της Εταιρίας, στις 11:00, στα γραφεία της έδρας της Εταιρίας, στο Μοσχάτο Αττικής, Μακρυγιάννη 20, με θέματα ημερήσιας διάταξης: 1. Αύξηση του Μετοχικού Κεφαλαίου της Εταιρείας κατά ΕΥΡΩ τέσσερα εκατομμύρια τριακόσιες ογδόντα πέντε χιλιάδες εννιακόσια ενενήντα εφτά (4.385.997) και δη ως εξής: -κατά δύο εκατομμύρια πεντακόσιες έξι χιλιάδες διακόσια ογδόντα τέσσερα (2.506.284,00) ΕΥΡΩ, δια της κεφαλαιοποιήσεως ισόποσου μέρους εκ του Λογαριασμού των Λογιστικών Βιβλίων της Εταιρείας ”Αποθεματικό από την υπέρ το άρτιο έκδοση Μετοχών” διά της αυξήσεως της ονομαστικής αξίας εκάστης μετοχής από τριάντα (0,30) λεπτά του ΕΥΡΩ, σε πενήντα τέσσερα (0,54) λεπτά του ΕΥΡΩ και -κατά ένα εκατομμύριο οκτακόσιες εβδομήντα εννέα χιλιάδες εφτακόσια δέκα τρία ΕΥΡΩ (1.879.713 ΕΥΡΩ) για κεφάλαιο κίνησης, με την καταβολή μετρητών και με την έκδοση δύο εκατομμυρίων ογδόντα οκτώ χιλιάδων πεντακοσίων εβδομήντα (2.088.570) νέων κοινών με δικαίωμα ψήφου μετοχών, ονομαστικής αξίας εκάστης πενήντα τέσσερα λεπτά του ευρώ (0,54), με τιμή διάθεσης ενενήντα λεπτά του ευρώ (0,90), και δικαίωμα απόληψης μερίσματος από τη χρήση του έτους 2006, παρεχομένου δικαιώματος προτιμήσεως στους παλαιούς μετόχους της Εταιρείας, σύμφωνα με τα οριζόμενα στο άρθρο 13 παρ. 5 του Κ.Ν. 2190/1920 όπως ισχύει, καθώς επίσης και με αναλογία δέκα (10) παλαιών μετοχών με δύο (2) νέες μετοχές.

2. Ως εκ του ανωτέρω θέματος υπ’ αριθμ. 1, τροποποίηση του άρθρου 5 του Καταστατικού της Εταιρείας που αφορά στο Κεφάλαιο της Εταιρείας.

3. Βελτίωση του Σκοπού της Εταιρείας και Τροποποίηση του οικείου άρθρου 4 του Καταστατικού της Εταιρείας.

4. Σύνταξη ενιαίου κειμένου του Καταστατικού.

5. Ο,τιδήποτε ήθελε νομίμως προταθεί.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v