Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Η ατζέντα της Τετάρτης

Η εταιρία Σάνυο Ελλάς Συμμετοχική πραγματοποιεί γενική συνέλευση, ενώ ο Διεθνής Αερολιμένας Αθηνών πραγματοποιεί ενημέρωση με θέμα: ”Νέος ευρωπαϊκός κανονισμός για τους ελέγχους χειραποσκευών στο αεροδρόμιο ”Ελευθέριος Βενιζέλος”. Συνάντηση του υπ. Ανάπτυξης, Δημήτρη Σιούφα, του υφυπουργού, Αναστασίου Νεράτζη, και του γ.γ., Νίκου Στεφάνου, με τη Διοίκηση της ΔΕΗ.

Η ατζέντα της Τετάρτης
Σήμερα, Τετάρτη

Εταιρικές πράξεις

* Παύει η διαπραγμάτευση στο Χ.Α. των δικαιωμάτων (ΑΚΤΙΒΔ) της εταιρίας ΑΚΤΙΒ ΕΠΕΝΔΥΤΙΚΗ Α.Ε.Ε.Χ., συμμετοχής στην πρόσφατη αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου με καταβολή μετρητών. Ημερομηνία λήξης άσκησης του δικαιώματος προτίμησης ορίζεται η 6/11/2006.

Γενικές συνελεύσεις

ΣΑΝΥΟ ΕΛΛΑΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΙΚΗ Α.Ε.Β.Ε.: Εκτακτη γενική συνέλευση των μετόχων της Εταιρίας, στις 16:30, στην έδρα της Εταιρίας, 12ο χλμ. Ε.Ο. Αθηνών – Λαμίας, Μεταμόρφωση Αττικής, με θέματα ημερήσιας διάταξης: 1. Παροχή ειδικής έγκρισης για συμβάσεις της Εταιρείας με πρόσωπα που εμπίπτουν στις διατάξεις του άρθρου 23α του Κ.Ν.2190/1920, ως ισχύει.

2. Διάφορες αποφάσεις και ανακοινώσεις.

Διάφορα

* Το πρόγραμμα του υπουργού Οικονομίας και Οικονομικών, κ. Γιώργου Αλογοσκούφη, έχει ως εξής:

- στις 9:30 θα είναι ομιλητής στο συνέδριο του Euromoney, με θέμα ”Ελλάδα 2006: Μια πύλη για επιχειρήσεις”, που θα πραγματοποιηθεί στο Ξενοδοχείο ”Μ. Βρετανία”.

- στις 13:00 θα παρουσιάσει σε συνέντευξη Τύπου το Εθνικό Στρατηγικό Πλαίσιο Αναφοράς 2007- 2013. Η συνέντευξη θα δοθεί στην αίθουσα 305Β του ΥΠ.ΟΙ.Ο.

- στις 14:30 θα είναι ομιλητής στο γεύμα που διοργανώνει ο Economist, στο πλαίσιο του συνεδρίου ”Ψηφιακή Ελλάδα: Θέτοντας την τεχνολογία στη σωστή διάσταση”, στο Ξενοδοχείο Ledra Marriot.

* Ο υπουργός Ανάπτυξης Δημήτρης Σιούφας, ο υφυπουργός Ανάπτυξης Αναστάσιος Νεράντζης, και ο γενικός γραμματέας του υπουργείου Ανάπτυξης, Νίκος Στεφάνου, στο πλαίσιο των τακτικών συναντήσεων για την ενίσχυση του συστήματος παραγωγής, μεταφοράς και διανομής ηλεκτρικής ενέργειας, πραγματοποιούν συνάντηση στις 11:00, στα γραφεία της Διοίκησης της ΔΕΗ, με τον πρόεδρό της, Κωνσταντίνο Κυριακόπουλο, τον διευθύνοντα σύμβουλο, Δημήτρη Μανιατάκη και τους γενικούς διευθυντές της εταιρίας.

* Ο υπουργός Απασχόλησης και Κοινωνικής Προστασίας, κ. Σάββας Τσιτουρίδης, μεταβαίνει στο Δουβλίνο για να παραστεί στο συνέδριο που διοργανώνει το Ευρωπαϊκό Ινστιτούτο για τη Βελτίωση των Συνθηκών Διαβίωσης και Εργασίας, με θέμα ”Ανταγωνιστική Ευρώπη – Κοινωνική Ευρώπη: Συνεργάτες ή Αντίπαλοι;”, που θα λάβει χώρα από την 1η έως τις 3 Νοεμβρίου.

Συνεντεύξεις τύπου

* Ενόψει της εφαρμογής των νέων μέτρων ασφαλείας που θα ισχύσουν από τις 6 Νοεμβρίου 2006 σε όλα τα αεροδρόμια της Ευρωπαϊκής Ένωσης, η διοίκηση του Διεθνούς Αερολιμένα Αθηνών πραγματοποιεί ενημέρωση με θέμα: ”Νέος ευρωπαϊκός κανονισμός για τους ελέγχους χειραποσκευών στο αεροδρόμιο ”Ελευθέριος Βενιζέλος”, στις 11:30, στο Κέντρο Τύπου του αεροδρομίου.

Διεθνή

ΗΠΑ

- Κατασκευαστικές δαπάνες (Σεπτέμβριος).

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v