Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Η ατζέντα της Τρίτης

Οι εταιρίες EFG Eurobank Ergasias και Τιτάν ανακοινώνουν τα αποτελέσματα εννεαμήνου 2006. Επίσης, ο υπουργός Απασχόλησης, κ. Σάββας Τσιτουρίδης, πραγματοποιεί σύσκεψη με την Επιτροπή Υγιεινής & Ασφάλειας στον κατασκευαστικό κλάδο για θέματα που άπτονται των αρμοδιοτήτων τους.

Η ατζέντα της Τρίτης
Σήμερα, Τρίτη

Διάφορα

* Ο πρωθυπουργός, κ. Κώστας Καραμανλής, θα έχει στις 10:00 συνεργασία με την υπουργό Εξωτερικών, κ. Ντόρα Μπακογιάννη. Στις 11:00 θα συνεδριάσει η Κυβερνητική Επιτροπή με θέματα του υπουργείου Υγείας και στις 13:00 ο πρωθυπουργός θα έχει συνάντηση, στο Μέγαρο Μαξίμου, με τον πρόεδρο του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου, κ. Χοσέ Μπορέλ Φοντέγιες.

* Στις 13:30 πραγματοποιείται σύσκεψη του υπουργού Απασχόλησης, κ. Σάββα Τσιτουρίδη, με την Επιτροπή Υγιεινής & Ασφάλειας στον κατασκευαστικό κλάδο για θέματα που άπτονται των αρμοδιοτήτων τους. Στη σύσκεψη που θα πραγματοποιηθεί στο υπουργείο Απασχόλησης και Κοινωνικής Προστασίας (Σταδίου 29, 4ος όροφος) εκλήθησαν και θα συμμετέχουν ο διοικητής του ΙΚΑ, κ. Γιάννης Βαρθολομαίος, ο υποδιοικητής, κ. Θεόδωρος Αμπατζόγλου, και από τα μέλη της Επιτροπής, πρόεδροι ή εκπρόσωποι: της ΠΕΣΕΔΕ, της ΠΕΔΜΕΔΕ, της ΠΕΔΜΗΕΔΕ, της Ένωσης Κατασκευαστών, του ΣΤΕΑΤ και της ΣΑΤΕ. Η συνάντηση θα γίνει παρουσία του ειδικού γραμματέα Φορέων και Οργανισμών, κ. Ευγένιου Παπαδόπουλου, και του γενικού γραμματέα Κοινωνικών Ασφαλίσεων, κ. Δημοσθένη Μαμμωνά.

Οικονομικά αποτελέσματα

Οι εταιρίες EFG Eurobank Ergasias και Τιτάν ανακοινώνουν τα αποτελέσματα εννεαμήνου 2006.

Συνεντεύξεις Τύπου

* Ο υπουργός Οικονομίας και Οικονομικών, κ. Γιώργος Αλογοσκούφης, παραχωρεί στις 13:15 συνέντευξη Τύπου για τα αποτελέσματα της επίσημης επίσκεψης στην Κίνα. Η συνέντευξη θα δοθεί στην αίθουσα 305 Β’ του υπουργείου.

* Ο υπουργός Ανάπτυξης, κ. Δημήτρης Σιούφας, οι υφυπουργοί Ανάπτυξης, κ. Αναστάσιος Νεράντζης και κ. Γιάννης Παπαθανασίου, ο γενικός γραμματέας Ανάπτυξης, κ. Νίκος Στεφάνου, και ο γενικός γραμματέας Βιομηχανίας, κ. Σπύρος Παπαδόπουλος, παραχωρούν συνέντευξη Τύπου στις 13:00 μ.μ., στον 6ο όροφο του υπουργείου Ανάπτυξης (Μεσογείων 119, 6ος όροφος). Στη συνέντευξη θα παρίσταται εκ μέρους του ΟΟΣΑ ο κ. Sergio Arzeni, διευθυντής του Κέντρου για την Επιχειρηματικότητα, τις Μικρομεσαίες Επιχειρήσεις και την Τοπική Ανάπτυξη. Σκοπός της συνέντευξης Τύπου είναι η ενημέρωση σχετικά με την Παγκόσμια Διάσκεψη του ΟΟΣΑ-ΟΣΑΕ με θέμα ”Εξάλειψη των Εμποδίων Πρόσβασης των Μικρομεσαίων Επιχειρήσεων στις Διεθνείς Αγορές”, η οποία οργανώνεται από την ελληνική κυβέρνηση, σε συνεργασία με τον Οργανισμό Οικονομικής Συνεργασία και Ανάπτυξης (ΟΟΣΑ) και την Οικονομική Συνεργασία Ασίας – Ειρηνικού (ΟΣΑΕ), στις 6-8 Νοεμβρίου 2006, στο ξενοδοχείο ΑΣΤΗΡ ΠΑΛΑΣ, στη Βουλιαγμένη.

Διεθνή

ΗΠΑ

- Καταναλωτική εμπιστοσύνη (Οκτώβριος).

Γαλλία

- Ανεργία (Σεπτέμβριος).

Ευρωζώνη

- Ανακοίνωση του δείκτη επιχειρηματικού κλίματος (Οκτώβριος).

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v