Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Η ατζέντα της Πέμπτης

Ο υπουργός Μεταφορών και Επικοινωνιών, Μιχάλης Λιάπης, παραχωρεί συνέντευξη Τύπου για την παρουσίαση του προγράμματος του πρώτου Παγκόσμιου Φόρουμ για τη Διακυβέρνηση του Διαδικτύου (IGF). Επίσης, ανακοινώνονται προσωρινά στοιχεία για τις εμπορευματικές συναλλαγές Αυγούστου.

Η ατζέντα της Πέμπτης
Σήμερα, Πέμπτη

Διάφορα

Ο υπουργός Απασχόλησης και Κοινωνικής Προστασίας, Σάββας Τσιτουρίδης, πραγματοποιεί, στις 12:00, συνάντηση με τον υφυπουργό Υγείας, Αθανάσιο Γιαννόπουλο, τον υφυπουργό Ανάπτυξης, Ιωάννη Παπαθανασίου, τον Διοικητή του ΙΚΑ, Ιωάννη Βαρθολομαίο, τον Διοικητή του ΤΕΒΕ, Κωνσταντίνο Κόντο, τον Διοικητή του ΟΓΑ, Ελευθέριο Παπαγεωργόπουλο και τον υποδιοικητή του ΟΓΑ, Κωνσταντίνο Ζαχαράκη. Στη συνάντηση θα συμμετέχουν επίσης ο Γενικός Γραμματέας Κοινωνικής Ασφάλισης, Δημοσθένης Μαμμωνάς, και ο Ειδικός Γραμματέας Συντονισμού, Ευγένιος Παπαδόπουλος. Αντικείμενο της σύσκεψης θα είναι ο εξορθολογισμός των δαπανών Υγείας για τα Ασφαλιστικά Ταμεία.

Συνεντεύξεις τύπου

Ο υπουργός Μεταφορών και Επικοινωνιών, Μιχάλης Λιάπης, παραχωρεί συνέντευξη Τύπου για την παρουσίαση του προγράμματος του πρώτου Παγκόσμιου Φόρουμ για τη Διακυβέρνηση του Διαδικτύου (IGF) στις 10:00, στην αίθουσα συνεντεύξεων του ΥΜΕ.

Οικονομικά στοιχεία

- Προσωρινά στοιχεία εμπορευματικών συναλλαγών (Αύγουστος).

Διεθνή

ΗΠΑ

- Αιτήσεις παροχής επιδομάτων ανεργίας.

- Πωλήσεις νέων κατοικιών (Σεπτέμβριος).

- Παραγγελίες διαρκών αγαθών (Σεπτέμβριος).

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v